Det blev en sväng till skogen på förmiddagen.Jag gillar verkligen att gå i skogen,det är så rogivande.Vi var 4 st,som for i väg.Jag,maken,sonen och min mamma,och vovven.Hittade trattkantareller och några få gula kantareller.Jag var lite rädd att träffa vargen,som finns i skogarna runtom Byhåla.Men inga stora djur såg vi,som tur var.Att möta vildsvinen skulle jag heller inte vilja göra,som bökar så dant i markerna.Jösses vad de kan förstöra.Undrar hur många svampar som man går förbi och inte ser,och hur många matiga svampar det är som man inte känner igen? Jag har 2 svampböcker men har aldrig med dom i skogen då man kan behöva en för att kolla svamparna.

  • Nära Rimbo

Gillar

Kommentarer

Det är en helt vanlig,fredag,en helt vanlig höstdag.Har varit och handlat och gått promenader med hunden,Väntar på att övriga i familjen ska komma hem.Det stora problemet har vi löst:Vad ska vi äta till Middag?? Det blir egen gjorda hamburgare och pommes.Vi ska grilla hamburgarna på grillen.Vi är hemma denna helg och det är skönt.Då kan man gör lite annan mat typ långkok,än den lättlagade mat som man äter i husvagnen.

Halva byn är uppgrävd,för att vi ska få Fiber .Skönt när det är klart och asfalterat igen.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer

Sofia fyllde ju år i går och fick bestämma middag.Så det blev Mc Donalds,och eftersom vi inte hann med det i går,eftersom vi hade fika för henne,så åt vi det idag istället.Patrik jobbar ju på Arlanda just nu,och gräver där,så vi tog Donken där,istället för i Norrtälje.Jättekul att se flygplanen startar,när man sitter och äter.Blir alltid så fascinerad av hur planen kan komma upp i luften och vilket pressat schema det är,med alla starter och landningar.Att inga plan krockar i luften eller på banorna....

Men annars så tyckte jag att hamburgaren var smaklös,tog en McFeast,och pommesfritsen var ovanligt bruna,och var inte alls samma som man är van vid annars.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer