Ja,idag har journalisterna fått skriva om både tråkiga och roliga nyheter.Först de tråkiga om Janne Loffe Carlsson,och sen det roliga att "vi" har fått en ny prins i Kungahuset.Fast jag är kluven till detta Kungahus.Mera utgifter åt folket.Ska alla "nya" prinsar och prinsessor som föds nu få Apanage? Då får vi nog börja höja skatterna och spara,så pengarna räcker åt alla...Spara i fonder?? Som man gör för sin pension.. Eller vart drar man gränsen men apanaget? Ska alla få eller bara Tronarvingarna?

Gillar

Kommentarer

Jag var visst en månad för tidig med att skriva om att det var 20 år sen som Prinsessan Diana dog.Var så säker på att det var den 31/7.Men det är tydligen 20 år sen idag,som hon förolyckades.......Det var verkligen en sorglig historia,Diana och Prins Charles,och det engelska kungahuset,och hus paparazzi jagade Diana hela tiden.Hon fick aldrig vara ifred och vara privat.

Dock har en annan svensk Skådespelare gått bort,Janne Loffe Carlsson har gått bort,80 år gammal.Han var en bra skådis tycker jag.

En rolig sak är att en kille här från orten,som har gått vidare i Idol.Sen får vi väl se hur har lyckas i Globen.Men jag känner inte igen killen.Gillar

Kommentarer

Dagens middag blir köttgryta.Har fotat av receptet och bilden på hur grytan ser ut när den är klar sen....Jag har precis börjat att koka min gryta nu.Hoppas att den inte blir allt för stark för min smak.Annars har jag handlat och sen klippt gräsmattan .Så det är skönt att sitta ner en stund nu.Skönt att veta vad vi ska äta i morgon och på torsdag.Det kan ju annars vara svårt att hitta på mat.

Jag var på intervju igår i Uppsala,på Poolia.Pratade med en jättetrevlig tjej.Hon påminde lite om Vanna eller vad hon heter,som har varit med på Bolibompa,och så är hon med i Hur många lingon finns det i världen.Hon gav en lugnt intryck tyckte jag.Annars kan det vara lite stressande att bli intervjuad.Nu var det nästan synd att intervjun var slut.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer