Idag är det 20 år sen som Prinsessan Diana dog i bilkraschen.Det är en händelse som har berört mig mycket.Hon var så populär och tyvärr väldigt jagad av paparazzifotograferna,Hon kunde inte göra ett dugg utan att det stod nåt i tidningarna sen.Hon hade Det inte så lätt.Passde inte riktigt in i det engelska kungahuset.Som verkar vara väldigt gammeldags.Och sen vara så påpassad som hon var av media.Och en olyckligt äktenskap,de skulle aldrig ha gift sig de två.

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Åter igen har vi haft en trevlig dag,igår,lördag.Först var det CC-ung dagen för barnen här på campingen.Det var bra och monga barn hängde på aktiviteterna.
Vi vuxna roade oss med andra saker.Boule-spel,som slutade i förlust för oss tjejer.På kvällen blev det grillning och middag med goda vänner.Jag har faktiskt orkar att hänga med varje kväll,fast det har inte blivit så himla jättesent som det kan bli annars.
Idag är det söndag ,jag har varit dagvill hela veckan

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Ja dessa semesterveckor går i rasande fart för maken.Redan har 3 veckor gått och bara en vecka kvar.Skönt samtidigt att få komma hem till det normala.Vi har inte gjort nåt speciellt.Spelat nummerspelet/mölkkö och spelat en del kort.Det har varit kul.
Annars känner jag mig jättegrinig.Pms:en är på topp.

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer