Sofias lilla klass har haft Bokmässa idag.Jag var dit och tittade,de har verkligen varit duktiga.Det var mest andra lärare och elever som var där just då och tittade.Det är inte ofta man är i skolan,kontakten med lärarna blir sämre ju högre upp i klasserna de kommer.Så det var ett bra tillfälle att gå till skolan och kolla läget lite.Jag vet själv hur det är,närman ordnade saker på Förskolan,när jag jobbade där.Man fixa och donade med barnen,och så kom det knappt några föräldrar.Inte ens på de föräldrarmöten som man ordnade,fast åsikter hade de,Men de vågade inte komma på nåt möte och säga nåt....

Sofia hade hittat på en historia om våran hund,men med påhittade namn.Hunden uppe till vänster är våran hund,men den är inte lika prickig i verkligheten.

  • Nära Norrtälje V

Gillar

Kommentarer

Det blev en tur till Norrtälje nu på förmiddagen.Köpte tältputs på Biltema till vårar förtält,det blev en regnmätare oxå.Sen korv på Willys,även det till campingen.CC-ung ska sälja på lördag.Nya blommor på Blomsterlandet,då mina har vissnat.

Åkte över Malsta hem.Tycker det är en trevlig väg att åka ibland.Mormor och morfar hade deras sommarstuga där i skogsdungen.Huset är kvar men syns inte från vägen på sommaren.Jag vet inte om nån bor där nu.Har sån lust ibland att titta i fönsterna.Det fanns ingen ström,vatten eller toa i huset.De hade öppen spis,gasolspis,och utedass.Vatten hämtade de i en pump ute på tomten.Minns när de borrade den brunnen.Kallt och gott vatten var det.Men från början hade de nog vatten med sig hemifrån vad jag minns.Det var 2 rum och ett litet kök,typ pentry,eller vad det heter.Telefon hade dom.

Idag regnar det,men det är väl bara en droppe i havet,med tanke på hur torrt det är och grundvattnet är så lågt.Det är ju knappt blött under träd och buskar,nu när det regnar.

Gillar

Kommentarer

Vi hade en bra dag i Stockholm i går.Åt lunch på Sturehof,drack gott i Humlegården och åt sen mat på Gondolen.Tog en öl i gamla stan innan vi åkte hem.Det var så mysigt och trevligt.

Idag är det väldigt varmt.Man ska väl inte klaga,men för mig är det för varmt.Morsdag i all ära.En dag som jag heller inte gillar.Jag vill inte bli firad.Tycker det är en dag för Köpmännen,inte för oss mammor.Samma med farsdag,halloween och 14 februari.Blä.Men får välja mat idag och det blir kinamat.4 små rätter.Har oxå plockat årets första liljekonvaljbukett.Väldigt knotig.

Jösses vad slö man kan bli en söndag som denna.Svärfar,som kom i tisdags,har nu åkt hem..Har sovit igen en del idag,i soffan.Det har inte blivit så sena kvällar,men däremot tidiga mornar.Han och hans hund är så morgonpigga.

Gillar

Kommentarer