Det är disigt och dimmigt ute nu såhär på morgonkvisten.Har vaknat vid 3-tiden 2 mornar i rad nu och inte kunnat somna om.Känns det som iallafall.Sonen har sin praktikvecka,så det blir långa dagar för honom nu.Idag börjar jag senare,eftersom det är tisdag.Tyvärr ingen sovmorgon,när man har barn som ska iväg till skolan.Idag känns det verkligen skönt att få en stund hemma för sig själv,innan man ska iväg till jobbet.Nackdelen då,är att man kommer hem sent.Men man hinner göra lite saker på morgonen då istället.

Vi har Linas Matkasse denna vecka.Vi är nöjda med den,men inget bra när Andreas har praktik och vi är 2 st som ska ha matlåda.Det är väldigt bra beräknat,så det blir inget matsvinn.Jag tror att vi har nån matlåda i frysen att ta fram,som reserv..Denna vecka verkar det vara väldigt lite mat,att laga av.Det ska vara kassler en dag och det var en väldans liten bit med.

Jag har tittat klart på The Crown nu på Netflix.En väldigt bra serie om Drottning Elisabeth i England.Hoppas att det kommer flera säsonger av den.

Gillar

Kommentarer

Har överlevt en trevlig helg på campingen.Med Boule-tävling och adventsmys i storstugan,och badtunna och bastu. Jag var inte med och spelade boule,tittade bara på. I Storstugan var det adventsmyds med lite mat och tomten kom.Man skulle ha paket med sig för 30 kr,så drog de lott och så fick man välja ett paket när de drog ens namn.Men vad halt det har varit.I fredagskväll/natt kom det en regnskur,och så var det nån minus,sen blev det isgata som hette duga,och dåligt sandat.Ett under att ingen halkade och bröt sig.I går blåste det full storm.När vi kom hem så snöade det här,och blåste,och var halt här med.Det var klass-1 varning här i går.

Gillar

Kommentarer

Idag har det gått i ett.Tippen,handla,laga mat.Det tar tid när man ska till 3 olika affärer.Det känns som om jag har glömt nåt.Packa.Har man fått med allt trots komihåglapp?? Vi ska äta paj ikväll,så jag har gjort 2 st nu,som bara är att värma upp i kväll.En tacopaj och en lax/broccolipaj.Vi ska bjuda våra grannar där uppe,på paj. Ska bara slå in några paket nu som vi ska ha med oss på adventsmyset på campingen.Måste bara få sitta ner en stund nu.Har inte ens hunnit att äta lunch idag.....Har köpt glögg tills på söndag,då det är advent.Gillar Blossas glögg bäst.Har ställt fram ljusstakarna i fönsterna nu,så att det är klart när man kommer hem på söndag.Har sett att en del har ställt fram allt väldigt tidigt i sina fönster.

Gillar

Kommentarer