Har haft 2 "planeringsdagar" med jobbet, månd-tisd, Jättetrevligt och givande dagar. Men man blir så trött. Sov över där också. Det roliga var att även det svenska fotbollslandslaget också var där och tränade båda dagarna. Utan att jag kände igen dom!! Gissa om jag blev arg när jag fick veta det . En jobbarkompis som kände igen dom vid träningen fick jättebra bilder på dom. Jag ville ju också se dom ju! Det hade varit så skoj!.

Vi fick förresten prova på att åka rullstol och spela basket. Det var kul. Hade träningsvärk i armarna igår.Var jättetrött igår när jag kom hem och kände mig jättegrinig och otrevlig mot familjen.

Fick förresten en ny pokemonfigur idag,och med den högsta poängen hittills.På drygt 1000 poäng eller CP heter det väl.Det stod massor med folk vid det stället och skulle fånga den.Så den var väl attraktiv.Jag fick hålla på en lång stund,och den smet väl 2 ggr.Jag spelar mest pokemon för att få röra på mig,Annars förstår jag mig inte på det riktig hur allt fungerar.

Gillar

Kommentarer

Igår fyllde min mamma 75 år.Just när vi var där på kvällen var det bara vi och en av hennes väninnor.De andra hade varit där på dagen.Synd att vi inte träffade flera.Men det var jättekul att få träffa Helena,som är med på bilden.Vi bodde grannar när jag gick i skolan.Hennes son och jag var klasskompisar,så vi pratade lite minnen.Vi fick smörgåstårta och vin,sen kaffe och tårta.Det blev smörgåstårta över,så den fick vi ta hem.Mamma fick en del blommor,vinflaska,presentkort och pengar.Sofia köpte ett doftljus,ganska dyrt,men 10% gick till barncancerfonden.Det tyckte Sofia var bra och det var hon noga ned att berätta för mormor.Smörgåstårtan var beställd från Bistro. www.centrumbistro.se Den var jättegod.Med räkor och kräftstjärtar.

Lite uppdatering såhär på kvällskvisten-Det blev en sväng till tippen idag.Det var mycket folk där,i slängartagen.Personalen hade fullt upp med att kolla så att alla slängde sina saker i rätt container.Tycker det kan vara svårt att slänga rätt,om det inte finns nån i närheten att fråga,speciellt om det är saker med lite olika material i. Sen har vi varit på bio i Uppsala.Vi såg på Tarzan.Den var bra,men det car en liten salong med bara 4 rader i.....och det var inte fullsatt heller.


Gillar

Kommentarer


Idag har jag ätit lunch med min kusin åsa. Vi åt på Vapiano i Gamla Stan. Det ligger så nära mitt jobb.Har aldrig ätit på Vapiano nångång,så det kändes lite virrigt när man skulle beställa maten.Det blev en pizza och en cola.sen hann vi gå en liten promenad,innad jag gick till jobbet igen.Det var kul att träffa Åsa,det blir inte så ofta vi träffas,fast vi bor nära varandra.Vi är så dåliga på att träffas inom släkten vilket jag kan tycka är synd och skam att vi inte kan göra lite då och då..Jag känner inte igen många släktingar om jag skulle möta dom på byn.Nu är det mest släkt som finns kvar på långt håll.Typ från kusiner och bakåt som sysslingar och pysslingar och kusinbarn och sånt.

  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer