Tjejligan har varit till Borlänge,i går.3 vuxna och 3 barn.Gjorde Ikea först.Skulle bara ha värmeljus och servetter...Men så blev det ju inte...Kommer ju alltid ut därifrån med flera saker.Ja,sen blev det Kupolen med lite shopping där med.Vi åt lunch på Ikea.Har lagt ut några bilder på vad jag handlade,Det blev en sväng på Dollarstore med förresten.Kvällen avslutades med middag och lite kortspel.

Det var mycket rea i affärerna nu.Första bilden är från Ikea.andra bilden hemtex o sista bilden från kapp-ahl


  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Det är väldigt varma dagar nu,med hög luftfuktighet.Tycker att luften dallrar blått...det kommer nån åskskur på eftermiddagarna.Jag trivs inte med denna värme.Gillar inte alls att ligga på stranden och pressa.Jag verkar vara ensam om att tycka så...

Fast idag blev det bara lite muller på håll och 5 droppar regn,typ.

  • Nära Linghed

Gillar

Kommentarer

Skönt att vara hemma igen om än bara för denna helg.Ja egentligen bara för en natt,då vi far vidare till Gottröra i morgon,för att gå på 50-års kalas.Så nu är det tvättning,gräsklippning och betala räkningar som gäller.Så håller vi på att få omgjort i badrummet....Äntligen! Tur att vi kommer att vara borta större delen av bygget....

Måste också bara lägga in 2 bilder från när vi var på Allsång med Lasse Berghagen i Svärdsjö.Det är kompisen Uffe och Lasse.B och jag och Helen Sjöholm.

Kan ju tillägga att det fel att komma hem på en fredag,i stället för på en söndag.Så jag har söndagskänsla och att semestern är slut,så att det är arbete i morgon igen.Vilken tur att det inte är så.

Gillar

Kommentarer