Ja,det är lika lugnt på jobbet idag som igår.Har ingen lunch med mig idag,så jag får köpa nåt.#sushi eller#subway,det är frågan...

Igår åkte Sirkku ut ur #grillmästarna.Nästan förstod det,då det var tredje ggn som hon var i utslagstävlingen.

Ikväll blir det fika hos en av barnens kusin som fyller år.

  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Det är väldigt lugnt här på jobbet.Folk har börjat att gå på semester.Har jobbat ikapp det mesta redan.Så jag börjar känna mig lite lugnare.Har nästa vecka oxå på mig innan jag går på ledighet.Fast jag har lite spänningshuvudvärk i bakskallen och jag känner att jag spänner mina käkar.Fast jag vet inte om det beror på drag från ventilationen i fönstret eller en inre stress av något slag.Jag behöver ju inte stressa.

Ska kolla på Grillmästarna ikväll.Just nu kollar vi på förra veckans program,som vi missade i förra veckan.Kul att Sirkku hänger kvar,hon är här i från Rimbo.Nu har hon hängt löst i de första 2 programmen.Det är altid lika kul när det är nån med här ifrån i nån tävling på TV.

  • Nära Södermalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

Jag vet inte om jag har skrivit om att jag har testat #Storytel,genom #buzzador?? Bra att kunna lyssna på i telefonen,när man som jag pendlar med buss till jobbet.Finns många titlar att välja på.Jag har lyssnat på en bok som handlar om en mordbrand på Singö camping.Kul,för där har jag kampat,några gånger med husvagn/husbil.

Gillar

Kommentarer