Det blev en sväng till Täby C idag,och bio.Alvin och gänget 4.Den var bra tyckte vi.Det var jag och Sofia som var iväg och såg den.Vi var in på Panduro också,en snabbsväng.Se bilden ovan,vad jag köpte.Men hittade inga bar pennor.De var så dyra på Panduro,och på leksaksaffären här,var det inte mycket att välja på. Hade kunnat att gå i flera affärer,men vi har lilla vovven här hemma,att tänka på också.

Gillar

Kommentarer

Vi har ju varit borta hela påsken i Sälen,för att fira svägerskan,som fyllt 50 år.Men det tar på krafterna att festa i dagarna 3,eller 2....Själva festen var i går,och vi åkte hem idag.Festen hölls på Hotel Bugelhof i Sälen,och det var även After Ski på Sälenstugan Orginal.Det var jättetrevligt.Det var nog ca hundra pers som hade tackat ja till denna fest.

Skönt att vara hemma igen.Det har varit både kul,jobbigt och intensivt.Men är dagvill.Jag har söndag idag.Barnen har påsklov denna vecka.

Gillar

Kommentarer

Är i Sälen med familjen.Vi ska fira svägerskan som fyller 50 år i morgon.Det blir fest i dagarna 2.Just nu gör jag inget speciellt.Försöker få ork att göra lite lunch.Och väntar....

  • Nära Sälen

Gillar

Kommentarer