Det jobbigaste med Linas Matkasse är att vänta på att den ska komma på måndagkvällen.Det är lite stor spännvid på tiden när den kan komma.Allt från kl 17-22. Ikväll kom den vid 19.30 tror jag.Fast det är kul att plocka upp varorna och läsa recepten.Middagarna denna gång är:köttbullar med lingonpiffad gräddsås,kycklingpasta med knapriga prosciuttochips,och till sist dilldoftande torskgryta.Hoppas att det kommer att smaka gott.

Andreas och Patrik har varit på handledarkurs för att övningsköra bil,på en bilskola i Norrtälje.Patrik tyckte väl att det var sådär.Ville väl ha mera tips på vad man ska tänka på som handledare,när man övningskör.Andreas tyckte att det var okej.

Gillar

Kommentarer

Vi skulle ha APT idag på jobbet,nu på förmiddagen,(arbetsplatsträff,typ personalmöte). Men det verkar ha blivit inställt,och jag kan inte alls komma på att jag har hört det,varken via mejl eller från chefen.Fattar inte att jag har missat den infon.Inte för att det spelar nån roll,men det känns så snopet.Jag jobbar nu månd-onsd,för att fi ska på 2 studiebesök på olika departement,en i morgon och ett på onsdag.Därför skulle det passa bättre att vara ledig på torsdag,fast att vi har möte då med,men det skulle vara viktigare att vara med på APT:n som skulle ha varit idag....

Ikväll ska Patrik och Andreas på handledarutbildning för att ta körkort.Andreas får börja övningsköra om 2 veckor,då han fyller 16 år.Det är inte rätt tid att börja övningsköra på.....tycker jag,men fyller man sent på året så har man inte någon val.Andreas vill ju börja köra.Det blir väl en vargavinter bara för det,med massor av snö och extra halt.....!!

Gillar

Kommentarer

Ja,så är det dags för advent igen.Jag har precis ställt fram alla ljusstakar i fönsterna .Det blir ett helt annat sken,än när man har vanliga fönsterlamporna tända.Det är alltid lika spännande varje år,och se om alla lamporna fungerar i alla ljusstakarna.och det brukar de göra.På söndag blir det lite glögg,när vi tänder första ljuset.Varje år brukar jag tänka att man skulle väl ta och gå i kyrkan nu i december,bara för att det verkar vara så stillsamt och glatt att gå i kyrkan just i december.Att gå från 1:a advent fram till trettonhelgen nångång,då alla helger är över....Bara för att få se om det är så trevligt i kyrkan som jag tror att det är.Men vi är ju aldrig hemma så,så att det fungerar att göra så.

Vi åker till campingen denna helg.I morgonkväll är det adventsmys i Storstugan.Det blir mat och man ska ha ett varit paket med sig för 30 kr.Hoppas det blir trevligt.

Är även på kurs idag,via länk på datorn,här hemma.Är ledig idag egentligen.Så det är skönt att slippa att åka iväg nånstans.Kursen är om lönerapporteringen och det är bara 2 timmar.Bra att få lite komp.

Gillar

Kommentarer