​Tycker att veckan har varit lite småseg.Kan bero på att det har varit lugnt på jobbet och lite att göra.Men har varit på 2 studiebesök med jobbet,till Finansdepartementet och igår till UD.Väldigt intressant och man får lära sig mycket.Vänstra bilden är inne från UD.Den högra bilden är Operan.UD ligger mitt emot Operan.

Sofia får gå till skolan idag,Hon har varit hemma denna vecka och varit förkyld.Tanken var att hon skulle ha gått igår,till skolan.Men det var väl gränsfall.Kände sig hängig på morgonen,men sen var det inte så kul trots allt att vara hemma.Det var ju så långsamt,så då var hon väl inte så sjuk trots allt.

Gillar

Kommentarer

​Har idag varit till Finansdepartementet på studiebesök med jobbet.Fick träffa Per Bolund som bla är våran biträdande finansminister.Han påminde lite om Tomas Bodström till utseendet.Per berättade lite om deras verksamhet inom finansområdet.Jätte intressant och han var duktig på att berätta så att man förstod.Men vilken säkerhet det är kring de på regeringen.Där får det inte att komma in hur som helst.De som kom på besök skulle finnas med på en lista,och de skulle pricka av oss,och vi skulle visa leg.....

Sen har vi fått våran första Matkasse,provat första rätten idag,som blev wraps med pannbiff,med tacokrydda,sallad till det...Har mat för 3 dar.Får en sändning till om 2 veckor.Då blir det snabbkassen.Nu har vi barnkassen,

Gillar

Kommentarer

​Sofia har varit hemma idag och är förkyld.Det blir till att vara hemma i morgon med.Har dock ingen feber,men ser ynklig ut,är snorig och det rinner i ögonen.

Vi fick 6 pallar med pellets i fredags.Vi tog in 2 pallar i går och resterande 4 pallar idag.Varje säck väger 16 kg och det är en hel del säckar att bära in.Är slut i armarna nu.

Ska jobba i morgon,för vi ska på studiebesök på finansdepartementet i morgon.Det ska bli kul.Är ledig på onsdag i stället.På torsdag ska vi på studiebesök på UD.

Vi har beställt Linas matkasse.Fick första idag och det var barnkassen.Första maträtten blir i morgon.Spännande!!

Gillar

Kommentarer