​Varit lite rastlös på förmiddagen,antagligen för det dåliga vädret.Men sen åkte jag och barnen en sväng till Ica i Svärdsjö.Köttfärsås och spagetti var önskemålet till middagen ikväll.Det var skönt att åka iväg en liten sväng.

Dagens bilder är från gårdagens lilla båttur.Jag,milou och Andreas.Vi åkte ut till Kärleksön.Där fick Milou springa fritt.Det gillade han verkligen.Ön är inte så stor.Även Milou fick ha flytväst på sig i båten.Det var hans första båttur och det gick bra.

Gillar

Kommentarer

Vi åkte ju hem i måndags för att betala räkningar och klippa lite gräs m.m Det var skönt att komma hem.Igår blev det en dag på Gröna Lund.Där har jag inte varit på minst 15 år.För barnen var det första besöket där!! Fy på oss.Vi bor för nära! Köpte åkband åt dom,och det åkte för fulla muggar.Jag gick Lustiga huset.Det var inget kul alls att gå det,det var inte som jag minns det. Vi var typ 20 pers i vårat gäng som var där.Vi bodde på hotell.Biz apartment på Gärdet.Det var som lägenhetshotell åt företag.Det var jättefint där och god frukost i morse.Milou har varit hos mina föräldrar och det hade gått bra.

Nu är vi på campingen igen,sista dagarna på semestern.Det ska bli rätt så skönt att komma hem igen i helgen.Synd att veckorna går så fort.Vi har inte gjort så mycket på dagarna,men ändå haft det trevligt med kortspel och nummerspel,eller bara pratat.Det har blivit lite höstlikt i luften tycker jag,är ju snart inne i augusti och det brukar märkas på en gång tycker jag,att det blir en annan luft då.Brukar säga att min favorit tid börjar i augusti och slutar i mars/april nångång,då det blir för ljust för mig.Nu är det den tiden då man kan börja tända ljus tidigare på kvällarna.

Tvättade 2 maskiner tvätt hemma i måndags,vi har ingen tumlare eller torkskåp.Det torkar så sakta! Fuktig luft både ute och inne i källaren.Så är det varje sommar,då vi inte har nån värme på .Tvätten var inte torr när vi åkte hit.Ändå är det 2 dagar sen....

Gillar

Kommentarer

Är hemma för att betala lite räkningar.Har även klippt gräset..Skönt att vara hemma,men har söndagskänsla idag.Imorgon blir det Gröna lund i Stockholm.Vet inte när jag var där sist,innan vi fick barn var det iallafall.Ska sen bo på hotell.Det ska bli kul.Det är så gott med hotellfrukost.På onsdag åker vi till campingen igen.Hoppas  på skapligt väder,men det sägs att det ska bli regn i morgon tyvärr,igen,som vanligt.

I lördags var det karaoke på campingen,jag sjöng ovanligt mycket!! Kändes det som iallafall,och det kändes i kroppen igår....Det kommer surt efter när man har kul.

Gillar

Kommentarer