​Igår var det begravning av svärmor.Inte kul alls.Först är det jobbigt när man får dödsbeskedet,sen är det lika jobbigt att få veta datumet på begravningen och vänta  på denna hemska dag. Fast jag tycker ändå att det gick skapligt.Blir så slut och trött efteråt.Känner mig inte ens ok idag.Men man kan ändå slappna av när det är klart nu.Vi sjöng heller inte de vanliga psalmerna som man brukar göra på begravningarna,inte de som jag har varit på i allafall.Det var psalmerna 197 och 198.

Vi sov länge i morse,för det blev sent i går.Vi satt och pratade en del efteråt.Vi närmast sörjade.Sen blir man nog trött av att man slappnar av nu,efter en tid av anspänningar inför gårdagen.

Andreas är på maskinmässan med sin kusin idag,och sen skulle de äta i Uppsala efteråt.Fast nu har det börjat att regna.Vet inte alls hur länge de går där.Det är kul att de kan träffas såhär i bland,fast att de bor långt ifrån varandra.

Gillar

Kommentarer

Gick ut och åt med 3 andra arbetskamrater idag på lunchen.Det var nåt ställe som bjöd på gratis lunch,vegetarisk Lasagne,och lite sallad till det.Det var väl ok.Vi var utomhus,och det var varmt och skönt att sitta ute.Fick ta av mig jackan.Sen var det även en tävling mellan politiker tror jag att det var,som lagade mat.Såna här gånger är det bra att jobba i Stockholm,där det händer lite mer.Skulle man göra nåt sånt här ute på bonnvischan skulle det nog inte funka..Men Temat med det hela var att man ska spara på maten och inte slänga så mycket mat,som det görs överallt.

Gillar

Kommentarer

​Har varit lätt stressad den senaste tiden.Kan det bero på stundande tråkighet på fredag,begravning av svärmor?? Usch för dessa begravningar.Det är så jobbigt att man ska få vänta så många veckor på att det ska bli begravning,Vill ha det avklarat mycket tidigare.Det ska bli skönt när det är avklarat.Men det är nu man funderar själv på hur man vill ha det,när det är dax.Jag har ingen aning.....och hur ska då andra veta?? Man pratar för lite om döden och begravningar,och om man blir hjärndöd.Fast där har jag iallafall anmält mig som donator....

Har avbokat en tandläkartid som jag har nu på morgonen.Laga hål och ta bort en rest av en tandrot,av en tand som jag tog bort för länge sen.Har inget besvär av roten,har inte ens vetat om att den har suttit där,längst bak.Vill inte riskera att man har ont eller ser svullen ut på fredag.Känner väl att jag inte riktigt har råd heller just nu.Fast nu fick jag inte tid förräns i augusti.Får hoppas på att det inte blir nåt trassel innan dess.

Har klippt gräset ikväll.Det var tjockt och långt.Har inte klippt på 2 veckor.Väntade nog en vecka för länge.

Gillar

Kommentarer