​Jösses vad nära det var att det blev en miss med tiden,med min bilbesiktning idag.Fick tiden för längesen,och det skulle ske 29/11.Ja vad bra,en fredag tänkte jag....Skrev upp i almanackan.....ingen reaktion på vilken dag det var.....Men i morse låg jag och tänkte,att det liksom inte kändes som om det var idag....Hjälp.29:e är ju i morgon och då är vi inte hemma!!! Hur gör jag nu då?? var första reaktionen.Stannar hemma?? men jag gick in och kollade nya tider,och det fanns en tid idag,så jag kunde ändra.Vilken tur man kan ha.Annars hade det kört ihop sig.Körförbud på måndag annars.Tänk om jag hade åkt in till besiktningen,idag,och så är besiktningen i morgon.Gissa om man hade känt sig snopen då.annars brukar jag ha stenkoll på bokade tider.

Andreas går ju i 9:an nu,och ska välja till gymnasiet,vilket inte är så lätt.Har fått massor med broschyrer från olika skolor,om att välja just dom.Han är inne på en linje och en skola,men vi missade att gå på Öppet Hus där,när det var,för jag fyllde år då.Igår var vi på Rodenskolan i Norrtälje och kollade,när de hade Öppet Hus.Jag gick där för 30 år sen.Även denna skola är omgjord,sen jag gick.Ja,det var intressant att gå dit och kollade.

Gillar

Kommentarer

Har gjort egen köttsoppa till middag idag.Hoppas att det kommer att smaka bra.

Har sen varit ner till nya affären som har öppnat Billigt och bra.Hoppas nu att det inte går i KK efter ett tag,som alla andra affärer har tendens att göra på denna ort.Den är typ som ÖB.Köpte stickers,värmeljus,duschgrejor.Alla stickers har tagit slut,med alla brev som man skriver.Vanligt brevpapper är det ont om,då man får använda stickers på vanligt papper så att det ser lite roligare ut.


Gillar

Kommentarer

Det är dimmigt och gråkallt,så att det kryper in i skinnet.De har sandat vägarna nu,första ggn för denna säsong tror jag.Har varit till Norrtälje en sväng,och besökt AF.Sen fick Tippen ett besök och jag slängde lite grejor där.Ja,sen hem och handla på ICA.Kvällsmaten är ordnad både tills ikväll och i morgon.

Nu kan jag se gamla TV-program på TV,gamla serier tex,som Rederiet,och så har jag sett ett avsnitt på Lackalänga,som gick för jättelängesen.Men jag måste säga,att när Rederiet gick förut,med start -92,så var det ju sååå bra,bästa serien...Men ack vad man ändrar sig i smak och tycke.....För så bra tycker jag inte att det är nu.​Men det är ändå kul att titta på.Man kommer ihåg lite av handlingen trots allt,det är ju 22 år sen som serien startade.

Gillar

Kommentarer