Tog en morgonpromenad med Milou nu på morgonen.Det var lite kyligt om händer och kinder.Men det var fint ute.Vitt,glittrigt och frostigt,och blå himmel och solsken.

Gillar

Kommentarer

Jag och Sofia har varit på bio idag,i Täby C.Vi såg Kapten Sabeltand.Den var väl ok.Sofia tyckte att den var bra.Men det är kul att gå på bio.Dock var det nog knappt bara halvfullt i biosalongen.Sofia hade presentkort på SF,som hon använde till sin biobiljettVi köpte godis på Konsum,och dricka.Sen blev det popcorn köpta på bion..Var in sen snabbsväng på Panduro och Sofia fick köpa julpyssel.Hon gillar ju att pyssla.Det blev julgranskulor.Det var skönt att bara komma iväg en sväng oxå.

I helgen blir det Husvagnen.
Andreas kommer hem i morgon,han har varit i Dalarna hela veckan,hos sin kusin.Så det har varit lugnt och skönt,utan syskonbråk....


Gillar

Kommentarer

Varit till badhuset med Sofia idag.Vi var nästan själva först,men sen droppade det in folk allt eftersom.Funderade ett slag på att åka till badhuset som är nybyggt i Norrtälje,men blev lite lat....Simmade lite,lekte lite,tog en bastu....Sen blev det en fika när vi var klara.Men man kände när man simmade,att det var länge sen som vi var duktiga på att gå till badhuset och simma varje vecka.Har nu ingen kondis alls!! Det tog emot en hel del med simningen

Tog en promenad med Milou lite tidigare idag.Gick runt Tomta en sväng och ner till sjön.Milou fick spring i benen nere vid badstranden,men vågade inte släppa lös honom.

Igår gjorde jag ett riktigt kap.Köpte en ABBA bok av en FB vän för bara 20 kr.Den kostar flera hundra kr annars.Så jag känner mig jättenöjd över det.Ska få den när jag fyller år,om några veckor.Den är fortfarande inplastad.


Gillar

Kommentarer