I fredags hade vi kalas,Sofia och Milou fyllde år.Vi bjöd på varm smörgåstårta.Vi gjorde ganska mycket,så det blev över en del.Har ätit frukost både i går och idag,och lunch igår,av smörgåstårtan.Vi hann med lite singstar i fredags med.Kul,men det låter hemskt. Igår var jag och barnen till Arninge.Andreas behövde en ny vinterjacka.Köpte på Stadium Outlet.Där finns det mycket fina kläder och skapliga priser.Nu blev det jacka och vinterbyxor,det var set som hörde ihop.Sen var vi till HM,så att Sofia fick handla för sitt presentkort,som hon fick på sin födelsedag.Hittade kläder på rea.Sen blev det Rusta och ÖB också. Igår kväll bjöd vi mina föräldrar på mat.Kotlett i ugn,och pommes frites till det.Vi spelade lite Kinect också.Dart,Bowling,lite golf. Annars var jag jättetrött igår.Sov på soffan en stund,efter vi hade kommit hem från Arninge.Somnade även senare i soffan,när mina föräldrar hade åkt hem.Sov ändå bra i natt.Idag blir det nog en sväng i skogen,för att plocka lite svamp.Det blåser,men det är varmt ändå.

Det är 20 år sen som Estonia sjönk.Det känns fortfarande ofattbart att det kunde hända.Jag hade dock ingen anhörig eller vän som var med,som tur var.Men jag kommer i håg nyheten om att det hade hänt.Förstod inte att det var så stort.Vi hade föräldrarmöte på jobbet den dagen.Gick ner till Solna Centrum med en arbetskamrat en sväng och flaggorna vajade på halv stång.Kunde inte förstå varför först varför de flaggade på halv stång.Men det var ju  för Estonia.Vi pratade sen på föräldrarmötet om Estonia.

Gillar

Kommentarer

Idag har vi 2  stycken att fira.Sofia som fyller 12 år och Milou som fyller 1 år.Sofia är jättemallig för att hon och Milou fyller år på samma dag.Det blir kalas ikväll,med släkten.Vi tänker bjuda på varm smörgåstårta,Sen får vi se vad det blir av kvällen.De har båda fått paket nu på morgonen.Milou fick godis som han verkade gilla mycket.

Vårat tak är på gång att bli klart nu.De har börjat med tegelpannorna nu.Det ser jättefint ut,med svarta pannor.Sen ska det vara svarta takrännor också.

Gillar

Kommentarer

Första frosten  kom i natt,ja den var på gång redan i går kväll,när jag var ut med Milou sista gången.Men jag slapp skrapa rutorna på bilen,när jag skulle iväg,isen hade hunnit att tina bort då.

Barnen har sovmorgon idag.De har ingen Elevens Val idag.Jag tycker att de har haft mycket ledigt nu ett tag,från skolan.Nån timme här och där.Speciellt då Andreas ,som går i nian.I morgon ska Andreas till Stockholm och då ska de tydligen komma hem lite senare,ja då får de komptid för det nån annan dag....Inte sjutton fick vi det,på min tid i skolan....Var lärarna sjuka,fanns det vikarier,nu får de håltimme i stället,när lärarna är sjuka.

Skulle förresten tanka bilen idag.Blev glad i morse,då bensinen "bara" kostade 14,20 kr/l.Men jag skulle iväg på lunchen,så då tänkte jag tanka då....Men vad glad man blir då de har hunnit höja priset,till 14,38...på 3 tim.....Blev jätteglad när jag skulle tanka då vid 12,30.

Gillar

Kommentarer