Idag har vi varit en sväng til skogen och plockat svamp.Hitta trumpetsvamp och lite vanliga kantareller.Sen fanns det lite trattisar också. Nu har vi gul kantarell till jul,när vi gör omeletten.Det blir säkert flera svängar ut i skogen,får jag hoppas,för att plocka trattkantareller.Milou var med och han sprang jättemycket.Han har sovit sen vi kom hem.

Ikväll ska jag spela bingolotto.Gör det ibland,men vinner aldrig,tycker jag.Sen börjar Big Brother ikväll.Det tänkte jag titta på också.Det brukar gå efter jul annars,men inte denna gång.Det känns som jag inte följer så många serier eller såpor på TV,men när man tänker efter så blir det några iallafall.

Måste försöka att läsa lite oxå ikväll.Har 2 böcker på gång.Hoppas på att läsa ut den ena vilken dag som helst.Den som jag läser i bokcirkeln.Ni ska få en rapport på den sen.
Gillar

Kommentarer

Vi har gjort egna langos till middag idag.Det blev så himla gott.Tog ett annat recept denna gång,med potatis i.Det är andra gången som vi gör langos.

Annars har det varit lugnt idag.Patrik varit på kryssning till Åland..Jag har städat lite.Varit ner på Byn några ggr,handlat småsaker på Konsum,som jag har glömt att handlat till langosen.Många dúmma småköp,som drar iväg i pengar.Det var loppis på gågatan idag med.Sofia köpte en elefant,till överpris tyckte jag.Sovit en stund mitt på dagen.Det blev lite sent i natt,då jag lyssnade på Spotify och tiden bara drog iväg.Vaknade tidigt i morse.

Igårkväll kom det 2 tråkiga besked,,att Björn Walldegård och Brasse Brännström gått bort.Tar det aldrig slut??? Vill höra roliga nyheter nu.Kan inte Viktoria vara med barn eller nåt annat roligt??


Gillar

Kommentarer

Snart har barnen gått en vecka i skolan.Dagarna går fort,som jag säger så ofta.Snart är det jullov för dom....

Här på kursen knallar det på.Börjar bli färdig med de flesta uppgifterna.Har varit mest nervös för bokföringen,men det har gått bra,Vi är ett glatt gäng som går denna utbildning.Bara att få lite socialt umgänge,förgyller tillvaron.Man blir ju knäpp av att bara gå hemma om dagarna.

Har gått med i en bokcirkel,och läser en bok av Sanna Juhlin,(osäker på stavningen av hennes efternamn).Lättläst bok,inte så tjock bok.Den är bra,men samtidigt lite konstig tycker jag.Boken heter Momento Mori-Du vet att du ska dö.Det är nog ingen bok jag skulle komma på att köpa.Känner inte till Författaren sen tidigare heller.Vad positiv jag lät där.....Ska recensera den sen och skicka till Sanna.Hur man nu ska få till det med rätt formuleringar.....

Gillar

Kommentarer