Det är gott med fruktsallad,och grädde.Det brukar bli "tidig" middag de söndagar som vi kommer hem från Campingen,och då brukar vi kunna bli sugna på nåt vid den här tiden.Sett i kapp lite inspelade program nu i kväll.Skönt att göra det,men man blir lite slö.Slumrade till i soffan en stund.Sen sov jag i bilen hem från campingen.Men det blev lite sömn i natt.

I morgon ska pappa till Optikern.Det blir jag som får hjälpa honom med det,Det tar emot just nu,Men det blir säkert bra i morgon.Det är färdtjänst på gång.Personalen sa i o f att de kan åka med såna här gånger,när de ska iväg och göra såna här saker.

Gillar

Kommentarer

Vi har varit till Kurts Husvagnar i Ludvika idag.De brukar ha som en Mässhelg nu i September.Då brukar vi slltid åka dit och titta.Så får man gratis korv. Vi ska inte skaffa nån ny vagn nu.Vi gör det sen när barnen inte vill följa med längre.
Vi var in på Dollarstore också som vi brukar göra.Man hittar alltid nåt.Tandkräm,chips,hundgodis....

Gillar

Kommentarer

För ett år sen,denna helg,var det första gången som Sofia var hemma en helg helt själv.Det gick rött sp bra.Hon hade Milou hemma också.Var på bio själv i Norrtälje.Det var även denna helg som det började strula för mamma och hennes galla,som sen blev cancer.

Gillar

Kommentarer