Först trappade jag ut targeniqen på eget bevåg på två dagar i helgen fick ett ryck att huvudvärken kanske beror på den,gick över förväntan bra inge abstinens inge förvärrade smärtor så den höjda voxran plus sprutbehandlingen har gett resultat. Sen i måndags sa läkaren på Fle att jag troligen blivit överkänslig mot paracetamol igen och ev därför har huvudvärk så plockade bort allt paracetamol direkt så nu har jag inge smärtstillande tabletter tar paraflex vb för musklerna och Ipren vid kris sen får träningen göra jobbet. Och på Psyk idag bestämde jag och B att från nästa vecka hämtar jag medicin varannan vecka och går det bra slipper jag medicinhämtning helt i juni när hon går i pension :)

Tror dessutom min huvudvärk kan bero på synen insåg idag att jag redan ser sämre än i november/december när jag skaffa glasögon och var till memira så ringde dom idag skulle egentligen tillbaka i Maj för nytt besök och bedömning om ev ny operation men fick tid redan den 18/3 skönt att dom är seriösa och snabba.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vikt resan går bra jag går stadigt neråt gått ner ca 8 kg sen jag började sköta maten med regelbundna måltider så det känns jätte skönt. Men hänt mycket annat i livet som sopat fötterna och allt lite under mattan en av mina bästa vänner tog livet av sig,jag är inte arg på henne för det för jag vet att hon hade det tufft men det vart jobbigt såklart och väldigt ledsamt men jag lever vidare och tar hand om mig själv och mitt liv för jag vet att hon hade velat det. För hur jobbigt hon än hade det sa hon alltid att hon önskade att hon kunde ta bort mina fysiska smärtor jag brottas med så jag är glad att hon slipper sina nu.

Jag fick en misstänkt hjärnhinneinflammation kort där efter men var inte det men ingen vet ff varför jag är stel i nacken och har huvudvärk så får medicin och ska försöka med sjukgymnastik.

Jag ger inte upp i första taget har mycket tufft just nu och min hjärna har gått in i flyktläge men jag kämpar på för jag gillar livet!

Likes

Comments

Jag kryper på imorn är det dags för invägning igen men denna vecka har jag slarvat en del och ätit skräp ätit alla måltider men en fastedag sprack på kvällen och jag åt mat ist för Shakes. Men mått psykiska mående har svajat pga smärtor i kroppen och jag har en deal med min behandlare på Psyk att mår jag dåligt och det står mellan att äta nånting eller göra något destruktivt är det bättre jag äter något,även om det också ger mig ångest för att jag förstör mina planerade dagar,men jag försöker hitta balansen i allt det är det viktiga jag vet det innerst inne. Att äta mat ist för onyttigt är också bättre än onyttigt skräp så jag gör bra val och nu i en period kanske jag ska satsa på att äta mat alla dagar i veckan istället för Shakes två dagar i veckan tills jag är stabilare. Ska till smärtmottagningen och få ny/nya sprutor på onsdag. Och nu är nog morfinet ute ur kroppen. Så får se hur det går.

Likes

Comments

Jag kör en lite egen variant av 5:2 jag kör inte Max 500 kcal två dagar i veckan men jag äter min vanliga frukost 100 gram sockerfri kvarg med 1-2 msk havregryn 1 msk linfrön och 1 msk solroskärnor sen bara nutrilett shake och en modifast soppa på mina måltider. Eftersom jag håller hårt på mina mattider vill jag inte köra fasta och rubba rutinerna nu när jag fått in dom och mår bra av det. Dessa shake dagar kör jag mest för att vila mage och tarmar sen absolut inte äta något annat mellan måltiderna och det funkar bra för vikten. Men sätter igång hjärnspökena lite att vara jätte noga övriga dagar med maten och kan ge mig ångest och jag gör ett dåligt val som vid ett ända mellanmål väljer vitt bröd eller tar en cappuccino ist för svart kaffe. Just att dricka kalorier är en stor skräck känns så fel att dricka kalorier när det finns kalorifritt att dricka. Men det måste finnas gränser på allt det får inte gå till överdrift. Lagom!

Likes

Comments

​Efter nått års uppehåll med bloggande kände jag att det kanske var läge att börja igen för jag saknar att få skriva av mig om livet. Mycket kommer nog handla om min kamp med kroppen och träning och mat i april förra året gjorde jag en re-op på min gastric by pass jag gjorde i mars 2007 hade haft problem i alla år utan att nån visste varför gick ner i vikt sen upp igen,började kräkas vid varje måltid nästan levde på godis för det var det enda jag kunde småäta utan att kräkas,till slut efter massa undersökningar där ingen hittade felet kom en kirurg på att tunntarmen var vriden och skulle åtgärda det,men när han väl öppnade mig var alla kopplingar i befintlig operation för trånga så dom fick göras om,jag hade en tarmbit på matstrupen som inte skulle vara där. Så fick genomgå en omfattande operation och ha gastrostomi en månad efteråt. Nu har jag börjat gå ner i vikt igen men har enormt kontrollbehov på maten i perioder och vad jag ska och inte ska äta. Gammalt ätstört tänk som sitter i i perioder.

Likes

Comments