Header

Att lite redigering kan göra en så stor skillnad på en bild. Vad man vill skapa för intryck, passar den in i dagens flöde, osv. Just nu känner jag mig överväldigad av hur mycket jag kan förändra en bild med hjälp av lite ljus och färgändring. Denna bild har jag säkert suttit och pillat med 10 gånger men det blir så olika varje gång, här är två exempel iallafall. Kanske beror det på vad man är på för humör eller vad man inspireras av? Har alltid dragits mot mörkare bilder med dovare färger men på senare tid har det ändrats mer och mer. Motljus är väl nästan det jag tycker är mest spännande just nu då jag aldrig fotat så mycket just så innan.


En bild säger mer än tusen ord säger man...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Varför har man bilder man aldrig riktigt vågar lägga ut eller posta? Är det prestationsångest? Att man inte får tillräckligt med likes?

Denna bilden är nästan ett år gammal och inte sett dagens ljus förrän idag. Varför vet jag inte, den är nästan lite cool även fast den inte är professionellt tagen.

Likes

Comments

Late night thoughts...


Att skriva har aldrig varit något jag tyckt varit roligt eller lagt mycket fokus på, har väl egentligen aldrig tyckt att jag varit tillräckligt bra på det. Att skaffa en blogg har heller inte varit något jag tagit speciellt seriöst, från början blev det en plattform för mina nära och kära att se vad jag hittade på i Stockholm. Eftersom den för tillfället är död kommer jag ha det som en plats för mig att samla min inspiration och min utveckling samt kreativitet. Jag vill lära mig mycket, helst allt på en gång. Sen vill jag vara duktig på det också, helt enkelt bäst på allt. Jag har accepterat att sånt kräver mycket tid men tror att bloggen kan vara en bra grej för att se vart jag började, har redan kommit en bra bit på vägen. Om du av en slump hittar hit, så mottages alla tips och trick för att förbättra och förändra.

Ovan ser ni oredigerade och redigerade bilder från min första riktiga fotopromenad. Lär komma upp fler från denna då jag tyckte dom på mig själv blev sämst. Kan bara bli bättre nu, eller hur?

Likes

Comments