Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När jag fyllde år förra månaden, fick jag i present av Kalle att vi skulle på spa och idag spenderade vi dagen på St Jörgens spa i Göteborg. Det var super mysigt och vid 7 tiden käkade vi på hotellets restaurang sen åkte vi och köpte godis inför kvällens mys och så har vi gymmat. Älskar verkligen att jag har kommit igång med träningen och blivit bättre på att tänka på vad jag äter.

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag jobbat på Stegatorps förskola mellan 8-13. Åkte hem och käkade lite lunch sen tog jag pendeln till Göteborg för att göra urin och blodprov på Previa inför ett jobb jag ska börja på nästa månad. När jag kom hem gick jag ut med hunden, vilade och hämtade syster på jobbet sen käkade jag middag. Sitter nu i väntan på ett gympass med Kalle framför bonde söker fru!

Likes

Comments

Hej på er idag har jag träffat Nadja och det var så mysigt och behövligt att få träffa henne. Vi åkte till kungsmässan och tog en fika på linneas sen drog jag till gymmet med Johanna. Nu väntas det middag och en dusch ikväll!

Likes

Comments

Hej idag har jag jobbat på en förskola i Fjärås från 10-15, ett väldigt trevligt ställe och hade tre barn så det var en väldigt chill dag på jobbet. Efter jobbet åkte jag hem och mötte upp eve och Helena för en promenad sen gick vi hem till evelina och drack te, pratade massa och kollade på en film.
Nu sitter jag i soffan med familjen och har kollat på biggest looser ska börja packa gym väskan och dra mot gymmet med Kalle.

Likes

Comments

Lördag idag och jag har inga planer mer än att jag och Kalle ska ha en myskväll ikväll med film och en massa godis. Just nu sitter jag med en kopp te under en filt framför teven, hur mysigt en sån här regnig dag?

Likes

Comments

Vilken vacker och härlig dag!
Började dagen med ett möte på arbetsförmedlingen som knappt ledde någonstans sen en promenad med Mio i det härliga vädret. Efter en varm promenad traskade jag upp till Karin och kollade på hennes nya lya, där vi hängde en stund innan vi gick till tåget för att ta en fika på kungsmässan och köpa rakningsblad till mig. Efter en trött runda på kungsmässan kom jag hem och tog en kort promenad med Mio, duschade i kallvatten och åkte iväg på Kalles hockeymatch. Såklart blev det seger och nu sitter jag framför tvn med en kopp te.

Likes

Comments