Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Wait right here

I’ll be back in the morning

I know that I’m not that important to you

But to me, you’re so much more than gorgeous

So much more than perfect

(Yeah)

Likes

Comments

Nya kicks i gammal slask. Bussen är tidig och jag har redan missat två, men jag bryr mig inte. Jag är varm men iskall. Iskall attityd och iskall vind.

En individ goes on, den andra är stuck tills det byts om. Och allt kommer som en våg efter sin tid, en våg av tankar och känslor, en våg av allt som varit och allt som är. Jag blir dränkt, jag drunknar, men jag kan andas fortfarande, lite för mycket, lite för hastigt.

Likes

Comments

skor - LÄNK / Jacka - DIESEL, här finns liknande: LÄNK-annan diesel LÄNK-"liknande" LÄNK-"linande" / Liknande Vega hatt (se bild längre ner) LÄNK

What is up egentligen, såhär i slutet av året, en dag kvar ish, så vill jag bara get shit done, jag har jobbat hyfsat mycket det senaste och gymmat mer än vanligt. Superskönt.

De senaste dagarna har i princip varit, gå upp, jobba, gymma eller kompisar, hem och sen repeat. Visst tycker jag det är superskönt med vanor och rutiner, men ibland så stannar jag upp och inser hur balanstrött jag kan vara, på att göra desamma om och om igen. De tankar som flyger är 'kanske borde jag börja med en aktivitet?' men jag hindrar nästan alltid tanken så fort den passerat, för jag har kanske helt enkelt inte tid.

Året är slut, och det känns både som att det nyss har börjat men också som att det har gått 3 år under ett års tid, dehär med tid är riktigt konstigt ibland.

​inlägget innehåller metapic länkar

Likes

Comments