Hallå mina vänner!

20 december.. Alltså herregud.. Kom och tänka på det här inlägget jag gjorde bara för några få månader sedan. Idag sitter jag här på min spanska lektion (som jag öven har lagt till i mitt schema) och går min sista dag på SSB för 2016. Vad hände sedan mitt första inlägg för 124 dagar sedan. Vilken höst! Är i chock själv för att tiden bara runnit iväg.. Tänkte sammanfatta denna hösten och bjuda på en hel del roliga bilder som sammanfattar en höst av skratt, öl, vänner, många tårar och mycket känslor som kommit och gått i våra kroppar.

Vad sjukt det är att man ställer in sig själv så himla snabbt, jag stormtrivs här verkligen även fast jag kan skrika till alla att jag ska åka hem för att jag hatar stället, haha. Det är ganska svårt att förklara allting här borta faktiskt för att man måste ställas in i alla rutiner osv för att förstå hur dagarna ser ut. Men jagkan försöka berätta iallafall..

Vi börjar skolan kl: 08:15 varje morgon och slutar 15:15, förutom tisdagar då vi slutar 14:15 och torsdag morgnar då jag börjar 08:40 och dem andra i min klass och de flesta från borrningen börjar kl 09:50.

Skolan här är fram och tillbaka och för att få ett högt betyg måste du verkligen lägga ner tid på skolan. Vissa lektioner och lärare är bättre än andra. Det är väldigt mycket "eget" ansvar här, för mig som tycker om att få hjälp med struktur och som även har lov till det kan det störa mig ibland. Jag kan tycka att lärarna här behöver ta mer ansvar för att hjälpa till och pusha för att man ska bli motiverad.

Imorgon går vi på jullov och jag kan ju bara säga att vi alla vill hem nu, hem till svenska rutiner, hem till våra familjer och vänner, hem till bra mat och hem till snö. Visste inte att jag skulle typ längta efter snö, eller det gör jag inte men längtar efter en julkänsla med snö och mörker. Här är det 6 grader och strålande sol, och det klagar jag inte på alls. Men såhär nära intill jul känns det som att det vore kul och få krama ihop en snöboll eller två. Jag har absolut ingen julkänsla, var och jul handlade med Alice och Johan lördags.. Går inte ens att tänka att jag ska jul handla? Till vad liksom..? Lyckades få ihop en julklapp dock.

Imorgon är det som sagt 21 december, den dagen vi alla lämnar boardingen för att komma hem till vårt andra hem. Jag längtar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hejhejhej IGEN!

Eftersom jag ändå gjort rätt mycket tänkte jag iallafall börja berätta om när min pappa tog sig en spontanare hit ner till Bryssel för att hänga med sin friska dotter.. Nej, jag var inte alls på toppen humör just den helgen. Med en extrem förkyld dotter blev han också rätt dålig tyvärr men vi hade väldigt mysigt ändå såklart.

Det var väldigt roligt att han kom ner hit igen, eftersom pappa åkte ner med mig hit i början. Vi kunde nu gå till ställen jag blivit tipsade om och gå på gator som vi missat.

Här kommer lite bilder:

Vi på ett otroligt mysigt men även coolt hotell med en otrolig utsikt, jag var mer ön nöjd trots sjukan såklart.

Hotell: The Hotel Brussels

Adress: Boulevard de Waterloo 38, 1000 Bruxelles

Vet inte varför gatan heter Waterloo men det står det iallafall men ligger som sagt inne i Bryssel!

Efter mycket sjuka men otroligt goda måltider och promenader med pappa begav jag mig tillbaka till Campus. Väl hemma blev jag nog sjukare än någonsin och har varit dålig som tusan fram tills förra veckan. Men att ha Alice bredvid mig räddar nog en hel del, vi har nämligen flyttat ihop våra sängar för att kunna hänga och mysa ännu lite mer. 

Likes

Comments

Hej VÄNNER!!!

Det var inte igår alltså.. Förlåt för en kass uppdatering och när jag var hemma i helgen påpekade Estelle att bloggen inte var uppdaterad så ska faktiskt göra lite inlägg fram och tillbaka, kommer nog tacka mig själv för det när jag sitter hemma i Stockholm om ett år och kan se tillbaka på livet här. Det är svårt att komma på bara vad man ska skriva eftersom livet här borta är ganska enformigt och nu när kylan lagt sig över oss här borta också så ligger vi mest i våra sängar och myser in oss i varandra och värmen.

Alltså en sak, jag kan faktiskt inte förstå att det bara är 15 dagar kvar tills det blir jullov. Hur snabbt kan en halv termin gå? Det är helt galet och jag blir lika överraskad varje gång jag ser på mobilen och det står "december". Tiden har sprungit iväg. Tiden här, den springer iväg, jag har nog aldrig varit med om en hösttermin som gått såhär fort. Det är nästan lite skrämmande.

Vad jag har gjort sen sist kanske är lite jobbigt att skriva om men jag mår jätte bra och har det så fruktansvärt bra, trivs mer och mer för varje dag och njuter av varenda dag jag får spendera här.

Jag var hemma i helgen, det var oslagbart! Shit, fick sån otrolig energi av att träffa alla behövliga kompisar där hemma, vad man saknar dem och vad det känns sjukt när man väl kommer hem att man träffar dem alla varje dag egentligen.

​Välkomna tillbaka!!! 

Puss&Kram

Likes

Comments

Bonjour mes amis!!

Igår tog vi en prommis efter skolan för att gå och handla på carrefour. Har varit helt sjuk äcklig mat denna vecka så vi va igår faktiskt tvungna att gå och handla mat till oss. Var iallafall en väldigt mysig promenad då hösten har kommit hit(!!), eller höst och höst.. Jo, jag skulle säga det. Vädret är helt underbart fast med en höst temperatur. Älskar det! Får en speciell känsla i höstväder, får mig att tänka tillbaka på min höst förra året och har en höstlista som jag satte på igår som fick mig att komma ihåg massa stunder från förra hösten.

Likes

Comments

​Här sitter vi i chill rummet och väntar på att sista lektionen ska börja. Efter skolan ska vi vinka av Alice som åker hem till Stockholm för Justin Bieber konserten!

Likes

Comments

Hej mina vänner!

Rubriken säger en hel del va? Haha, så taggad kan jag bli av att veta att jag blir 18 år om 99 dagar. Helt otroligt.. Tiden alltså, vad händer? Känns så sjukt att jag om 99 dagar har levt i 6570 dagar men ändå inte, vad har jag gjort alla dessa dagar? Inte tänker vi på att alla dessa dagar som kommer och går är livet vi lever. 6471 dagar har jag levt idag och nu i livet, 6471 sitter jag i en helt ny säng,i ett helt nytt rum, i en helt ny stad för ett år och inte visste jag att livet skulle ta mig hit för bara några månader sen. Om 619 dagar tar jag studenten, då har jag livet framför mig i öppna händer utan att en lärare ska säga åt mig vad som kommer på provet. En sak är jag säker på, även fast det är rätt tufft att vara borta såhär från allting så vet jag att jag kommer ha lärt mig så mycket när jag väl står där med livet framför mig på riktigt.

Jag är jätte glad att jag åkt hit, oavsett när jag ibland känner att jag måste hem akut för att få skratta, kramas, snacka med mina nära. Det är svårt att inte ha de där hela tiden som finns där hemma på samma sätt.

Jag kommer ihåg när jag skulle åka, känns som de va hur längesen som helst men ändå som igår, då skrev Michaela dig mig att detta äventyr kommer ta mig så långt och att alla som inte åker iväg som är stora nu verkligen ångrar sig och hon också. Jag gör detta år för er också ska ni veta, Mickis, tro mig, jag upplever saker och ting till dig här också, jag upplever för att komma tillbaka och förstå mer än vad jag någonsin gjort. Jag har lovat mig själv att inte vara rädd för att lära mig, utan se de som en otrolig utveckling hos mig själv. Att åka iväg helt för sitt egna bästa känns fett rätt.

​Bilder på 5 av mina fina vänner! <33 Saknarsaknarsaknar!!! <33

Likes

Comments

​Här går jag runt och filosoferar. Rätt skönt att vara själv ibland med tanke på att man är omringad av alla konstant hela tiden. 

Likes

Comments

​Dessa två var mitt mellis sällskap igår. Livade upp min dystra måndag faktiskt. Killen till höger är Gustaf och bor här på slottet med sin mamma (Johanna) och storasyster. Johanna är vår houseparents och min granne :) Så en glad liten kille kommer oftast och vill snacka eller leka!  

Likes

Comments