​Det har kommit ett halloween event nu! Jag loggade in och bah; What?! Jag som nästan glömde MSP idag. Okej, här kan jag inte sitta och skriva, jag ska hitta gröna pumpor!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​En sak har dom flesta varit med om, och det är när någon raderar sin användare. Jag tycker det är sjuk jäkla tråkigt att folk måste radera något dom tycker om. Annars hade dom ju inte spelat, eller? Måste folk  bry sig om andra? Jo, klart att man ska bry sig om andra, Men på ett sjysst sätt. Skit i om någon har ett lila och gult hår. Om klädstilen spelar så stor roll behöver ni ju inte ens vara vänner. Och en annan sak är smileyarna, alla tar ju illa upp. Du kan ju inte ens göra en smiley utan att någon blir sur. Stå på er! Synda att det blev ett tråkigt inlägg, men jag måste ju säga vad jag tycker, eller?


Kramizz// Majken

Likes

Comments

Tjenare! 


Jag tror att jag har en film på G, men jag vet faktiskt inte, den kommer antagligen heta D9 (Det är en förkortning, haha, det hade vart ett rätt tråkigt namn annars) Men nog om det. Eller, äsch jag vet inte, alls. 

Ni vet när man var på lvl 6 och hade planer på att bli lika stor som Alexh33 och sedan bli lika känd som Beyonce IRL, och nu bah; glöm dä, hehe. Ja, man får vara glad för att 3 pers ser ens filmer. (Säger man ens så, eller, ser mina filmer kanske låter bättre, HALLÅ! Ingen kommer klaga på att du skriver lite fel, kom igen, alla fattar.) Okej, lite peptalk från experten och jag är igång igen. Usch, hittade precis en jätteäckligt stor sticka i min säng. Vänta... Är det mellanrum på jätte och äckligt? (Lite mer peptalk; Heja! Du är bäst, wihoo!) Det är bra med peptalk, hehe.

Jag känner att jag bara pratar och pratar och pratar. Bla, bla, bla. Känner för att slänga in någon supermysig manga-musikvideo, men nä. Kanske... Vet inte vad jag ska säga, alls. Jag tycker det är jätte trevligt att jag har skaffat blogg och sånt nu, men hur länge kommer jag hålla på med bloggen? 3 veckor? 4? Äh, det är ju roligt nu. 

Jo, ni vet folk som bah; "Vill du ha VIP i ett år? Jag kan köpa åt dig" Och jag bah "Åh, säkert!" Dom är ju inte ens VIP själva, hur mycket pengar tror dom att vi ska tro att dom har? 8 miljarder? Kunde dom inte sagt något mer, verkligt, typ 1 vecka? Men, ja, jag uppmuntrar väl inte hacking och sådant, för det blir ju bara konstigt. Eller hur? Kan jag kanske lägga in en "mysig" GIF istället? Shit, jag tappade tråden totalt där... Herrejävlar...Riktig myskänsla tycker säkert alla...

Likes

Comments

Tjenare! 


Jag har några saker, inte särskilt viktiga (Jo, Lasse är viktig) men jag vill gärna säga dom. 
1. Lars Winnerbäck fyller år idag!!
2. Mina sockor är randiga.

Det var dom viktigaste sakerna idag. Jag köpte en ny animering igår också. Minns inte vilken... Jo! Det var Windy Weather 2 (tror väl att det stavas så.) Jag tror att jag ska köpa fezen idag också. Och, jag ska nog fixa en KF eller två. Jag ska hitta en video som jag ska lägga in här. Lovar :) Asså, detta inlägg kommer inte komma någonstans känner jag. Okej, fupp. (Ja, det ska stå fupp.) Jo, jag tänkte på det här med att punkter kan kännas ledsamma, eller arga eller hur det nu var. Om du skriver Ok till någon uppfattas det positivt, och om du skriver Ok. Så verkar det som om du är irriterad. Rätt långsökt tycker jag. Vi hade typ syslöjd idag, shit vad roligt! (INTE) Varje gång man kommer in där och bah; Hm... Ska jag sticka eller virka idag? Oj vad roligt... Och så säger folk att vi inte har tillräckligt med slöjdtid osv. Nej, nej, nope, nix, nej. Vi kan ha mer svenska tycker jag, vi har typ svenska i en timme varje vecka. 

Jag ska inte hålla mig ifrån ämnet (vilket ämne?) för mycket. Varför kan jag inte unfrienda Pixi Star? Jag hatar henne, seriöst. Hon bah; Åh, lilla Lily ska få kvällsmat! Lalala! Oh. Man bah; Shit, så jäddra intressant! Usch. Hatar henne verkligen, verkligen. Kan hon inte stänga munnen? Samtidigt så är det väl helt okej om hon ska föreställa någon sorts förebild eller så, men det är ju en annan femma. Alexh33 är så jäkla snygg. På MSP då, men seriöst, hur snygg får man vara? Juste, igår hittade jag en jättesnygg tröja och ett par shorts. (vita och guldiga) And, yes, i bought it! Eep! Jag älskar animeringar så sjukt mycket...skit helskotta, jag glömde ju att räkna dom... Okej, jag  ska räkna dom. Lovar.

Och just det. Det bästa av allt! Winnerbäck fyller ju 40! Grattis Lasse! Hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra! :D

Likes

Comments

Jag är jätte sugen på att vara färgglad, men nä, liksom. Färgerna hånar mig typ... ;'( Okej, det lät dramatiskt. Bye :)

Och vänta, den här lille rackarn klär i färger, hehe 


Så vill jag se ut. :D Farväl, mina älskade obefintliga lösare ;B

Okej, hejdå!

Likes

Comments

Bara lite så här allmänt om mig själv så är grönt min favoritfärg, hehe (jag skriver alltid hehe, sorry for that) Jag gillar att läsa, tror jag väl? (Väl stavas med ett L, faktiskt) jag känner att jag typ luktar svett nu, av ingen anledning... Hehe, okej, måste göra inlägg före och bara kopiera in... Usch vad långsamt det går...vad mycket punkt, punkt, punkt det vart. Okej, seriöst inlägget får sluta här känner jag. Bye :D

Likes

Comments

Snart kommer det nått halloween-uppdrag, Ni vet, typ skicka 3 autografer och hundra saker till så får du en bonnie. Jag missade förra året, och det ska jag inte göra igen! Nu ska jag ha den där j*vla bonnien. Så det så. Hoppas bara att jag slipper skicka 10 autos eller ngt sånt. Men det är det alltid.


Sedan är det ju det med att folk ska hacka andra. Jag menar, varför? Bry er om er egen skit, någon har faktiskt lagt tid på att köpa kläder, animeringar och saker, försökt levla osv. Varför vill ni förstöra? Skulle ni skratta om ni gick in på er användare och ser att det enda som finns kvar är en lila och brun tröja eller ngt? 

Och på tal om hacking, vad är grejen med skvaller? Varför vill alla se och läsa skvaller, det är faktiskt någon som har lagt ner tid på en användare, säkert pengar också, och så kommer någon och förolämpar dom. Vissa säger att skvaller kan vara bra också, men då kallas det beröm.

Jag tror det var allt för den här gången, sorry för det jätte tråkiga inlägget :/
Ses nån annan gång :D

Likes

Comments

​Yey! Jag fixar inte Youtube, men bloggande tar nog sin början här, Jippie! Okej, jag är nog öveexalterad för det här. Men eftersom jag inte fattar hur yt funkar så kan jag ha mailtime pågen,mååååste, bye.... Asså rättstavningsprogram.... Jag menade att jag kunde ha en mt på bloggen. Hur det nu går till... Jag ska fundera ut något, jag lovar! Skriver detta på en iPad nu, men jag spelar mest på datorn. Mycket lättare där.Shit vad långsamt det går. (Vet, jag skriver som en kratta och stavar ännu värre) Får bli ett kort inlägg, så ska jag skriva ett annat sedan. (Långsamt, seriöst?) 

Likes

Comments