Header

Då var det fredag igen fast det känns som det är söndag idag eftersom jag har lov så blir alla dagarna helt röriga och konstiga. Och blir inget vettigt gjort heller. Myst i min pyjamas hela dagen och är inte frisk än... -.- trött på det här.

Känns som mitt liv är fett jävla ointressant just nu för har liksom ingen lust att göra något låter bara dagarna flyga iväg. Helt nu när jag inte är riktigt frisk än så blir det att jag stannar hemma o går bara ut när det verkligen behövs.

men nästa vecka är allafall fullbokad. gillar inte att vara fullbokad för då blir jag bara så stressad. Men det ska nog gå bra. Skönt att man inte ska till skolan på måndag allafall men inte kul att åka till tandläkaren heller. och sen på lördag drar men sig neråt (y) ska bli kul att träffa storebror igen och carro :D ska ju på öppethus i ryssby.


Personen på denna bilden betyder massor för mig. Vi tappade kontakten helt i flera år och det tog rätt hårt på mig även fast jag visste att han hade de svårt så var de ju ändå jobbigt för mig att inte veta hur han mår eller vart han finns. men den 17/10-13 gick min dröm i uppfyllelse och jag fick mitt första mail från pappa igen att inte veta eller höra något från dig på 11år var en tuff resa för mig men jag klarade det tack vare mina underbara vänner min älskade kille och min familj.

Och idag har jag och min underbara kille varit tillsammans i 9 månader hela otroligt. Är så jävla lycklig med dig. Önskar jag kunde förklara min kärlek till dig men den är obeskrivlig. Du är den enda som kan få mig att le när livet är svårt du är den enda som kan få mig att gå när mina ben är svaga. Du är min ängel som skyddar mig i alla lägen. Även fast vi har våra stunder då vi är osams så älskar jag dig som fan ändå. Du har fått mig att hitta meningen med livet. Det är tack vare dig jag blivit den positiva lilla pricken. Utan dig är jag inte ens halv.
Mitt allt älskar dig min ängel :* <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

då var det onsdag och jag blir bara mer och mer sjuk är det såhär man ska må på ett lov? fast ändå bra att de hände på lovet så jag inte kommer efter i skolan mer än vad jag redan är. Idag har jag lite planer allafall för idag ska man åka till Linköping med mamma och Heléne och kolla på bio vi ska se IRL. Ska bli kul

Och en sak som hände igår när jag skulle kliva av pendeln i Boxholm igår. Gick fram till dörren som vanligt och sen ser jag att det inte går att gå ut för de är staket där. Jag börja tänka vafan sysslar dem med jag började gå bakåt i tåget och tåget började backa så antagligen va chauffören störd eller så var det halt så hon/han körde för långt fram ^^ förvånad blev jag allafall men någon gång måste la detta också hända. Tågen krånglar alltid när jag ska åka med. Antingen är de folk som springer på spåren eller bygger dom om eller något liknande o jag blir sur varje gång för missar oftast min buss då o får åka taxi hem o jag gillar verkligen inte att åka taxi helst inte på kvällarna.

En sak till jag tycker är konstigt är när man pratar med någon och sen blir det bråk för att personen tycker att man gör fel och sen sitter jag där o vet att personen jag pratar med gjort exakt likadant själv och sen är det jag som får skiten. Är det så det ska vara? Varför kan man inte bara säga jag har också gjort så men tänk på att... Osv. Ibland förstår jag mig inte på alla olika människor det finns. Nä ska se om jag kan somna om eller om min bebis svarar på sms.

Likes

Comments

Idag har jag bara tagit de lugnt och försökt bli frisk men det går inte så jättebra. Och sen tänkte jag nä men vafan ska jag börja spela lol igen. Så blev o lira lite lol med min bebis och osten (Y) Så nu är mitt lov räddat blir att lira lol och umgås med min underbara mamma och lillebror.
Vad har Jonte gjort med mig? innan jag träffade honom hatade jag spel o nu sitter jag här o spelar lol x) Aja man lär sig något nytt varje dag.

Blev ju en skit bra blogg kommer inte på något mer o skriva så vi hörs
Likes

Comments

Blev en mysig kväll med halvbror igår framför tv:en. Det är inte ofta vi gör någonting tillsammans för att vi väldigt olika intressen o sen är han ju ett par år yngre. Men det var kul o hyra film även fast jag redan hade sätt filmen men han ville se den.

En sak jag verkligen tröttnat på är folk som gör allt för att söka uppmärksamhet och visa leker att dem mår dåligt för att dem vill ha bekräftelse att dem duger och att dem är värdefulla. Blir så trött på såna människor. Och sen dom som kommer till än varje gång det hänt någonting visst de är kul att dem vänder sig till mig för då vet jag att personen litar på mig och kanske till och med tycker att det jag säger hjälper men finns människor som vänder sig till än och sen vägrar säga vad det är. Hur ska jag då kunna hjälpa dig?

Och sen finns det människor som säger "Jag finns alltid här för dig Marika det vet du" och när jag väl står där och mår dåligt finns personen där då? nej då vänder dem ryggen till och går. Falska vänner kallas det. Sjukt att man vill visa att man är något man inte är. Så nu finns det bara 1-4pers som jag kan prata med när jag är trött på allt för resten av dom som säger att dom finns är falska.

Med detta vill jag säga att jag är trött på falska vänner och folk som lever för att få uppmärksamhet. Och det att man lägger upp bilder på facebook och taggar massa "populära" facebookare för o få mer likes vad är det för något? jo du vill ha bekräftelse att du är fin. Ska inte säga att jag inte gjort så för det har jag men det gör jag inte längre. För jag skiter fullständigt i hur många likes jag får på mina bilder jag lever inte för att få flest likes eller vänner. Facebook har jag för att kunna snacka med dom som bor långt bort och kunna lägga upp bilder om jag nu vill det. De är därför dom gjorde facebook inte för att det skulle bli en tävligt eller porrsida. Herregud vart fan är världen på väg?

Likes

Comments

Då var det lördag och jag blir bara mer o mer seg. Hostat hela natten och vaknade till kl 6 o bara hostade o försökte andas lite emellan åt men de var inte det lättaste. Idag ska jag bara ha en dag i min pyjamas. Skönt det med ibland. Men lite nytta ska jag göra idag med ska vara "barnvakt" åt min 12åriga halvbror så jag ska fixa middagen idag hoppas han överlever x) Sen blir det att slöa framför tv:en och hyra någon film troligtvis. Jag som verkligen älskar o kolla på tv och film... haha eller inte men det ska nog bli bra ibland får man offra sig.

Som sagt på Onsdag drar man sig till Morsan och vi ska till Linköping och kolla på bio inte bestämt än vilken film vi ska se för vi har ju lite olika smaker xD

Nä men nu har jag inget mer o skriva just nu

Vi alla har varit små saknar denna tiden! Älskar min underbara fisunge :* <3Du är bäst lillebror Hampus Samuelsson Boström <3

Älskar dig Jonathan Albinsson<3

Likes

Comments

Då var det äntligen höstlov eller som en del säger Oktoberlov :D

Så jävla skönt för är så himla skoltrött är så trött på att gå upp kl 6 varje morgon och komma hem runt 4 eller 5 tiden varje vardag. Så ska bli skönt o bara ta det lugnt. Har inga planer för lovet för de jag hade tänkt mig sket sig men men man får ta det som det blir kan inte göra så mycket åt det. Ska allafall på bio med min älskade mamma och Heléne på onsdag ska bli kul. Och jag ska vila ut på lovet och försöka få bort min hemska hosta. Alltid blir jag jätte hostig och förskylld runt höstlovet hatar de -.- men någon måste ju vara det också.

Ne men jag har inte så mycket att säga just nu hoppas alla får ett underbart höstlov :D kram

Likes

Comments

Jag har tänkt länge nu på vad som får just mig att fortsätta kämpa när livet tar emot. Jag har varit med om mycket men ändå ståt på mig och fortsätt gå. Alltid fått höra att jag är speciell. Men har man kämpat i 11år och skitit fullständigt i vilka vägar andra velat att jag ska ta så kanske man blir lite "speciell" Jag har varit mobbad i ungefär hela mitt liv till slut slutade jag lyssna och bry mig vad andra tyckte och tänkte om mig. Började tänka att det är mitt problem inte deras om hur jag ser ut jag har inte valt mitt utseende och inte heller mina föräldrar men jag älskar mina föräldrar och är nöjd med hur jag ser ut. Finns alltid något man vill ändra på men ändå är jag nöjd med den jag är.

Och det finns 5 personer i mitt liv som jag älskar med hela mitt hjärta. Och dom underbara personerna är dom som ni kan tacka för de är dom som får mig att orka gå upp på morgonen och ta mig till skolan fastän att livet är tufft. Hade jag inte haft dom så kanske jag inte levt idag. Att dom står kvar och hjälper mig på rätt väg när jag gör felsteg och älskar mig för den jag är. Det betyder allt för mig! Hade vatten varit kärlek så hade jag gett er hela oceanen för ni betyder ALLT för mig.

Hade jag inte haft min underbara mamma, mina underbara bröder min bästa kompis Matilda och min underbara kille så hade jag inte varit den jag är idag.

Och till er här ute vill jag säga va dig själv och låt inget förstöra ditt självförtroende och självkänsla! just du är perfekt som du är ingen är som du! vi alla är unika och vi alla behövs!


Likes

Comments

De är verkligen inte min dag idag -.- försov mig imorse så hade 10minuter o klä på mig o åka till bussen -.- o sen är jag hes som jag vet inte vad orkar inte bli sjuk nu...
Slutade halv 1idag fett skönt men gick ju ändå inga bussar så hade ambassadör saksak rätt bra o ha ändå xd
Nu ska jag hem o plugga jippi har verkligen inget humör för att plugga idag men måste för har samhällsprov på torsdag-.-
Har la inget mer o säga just nu är fett irriterad på allting just nu så ni får ha de så bra så kanske vi hörs senare.Likes

Comments

Varför finns mobbing? Flera hundra barn går omvägar till och från skolan för att dom är rädda, Det är inte okej att man ska behöva vara rädd för att någon ska komma och kränka än för hur man ser ut eller vart man kommer ifrån eller var man har för läggning.

Jag har själv varit mobbad på grund av att jag nästintill bara hade killkompisar och hur jag såg ut och hade för klädstil. Är det okej att det ska vara så?

Det är väldigt många som börjar skada sig själv för att dom tappar livslusten på grund av mobbing. Vad är det en mobbare har i huvudet egentligen? Hur kommer man på tanken att man ska gå på någon annan vad tjänar du som mobbare på de? Okej du som mobbar kanske "mår bättre" för att du känner att någon mår sämre än dig. Men du som mobbar sök hjälp istället för att gå på någon annan vad är det för värd vi lever i egentligen? Och du som mobbar vet inte vad du kan riva upp för sår för den som mobbar du vet inte offrets bakgrund det kan leda till att du som mobbar gör så någon tar sitt egna liv. Du kanske inte tycker det är något men du som mobbar vet ingenting om den du går på så varför ens mobba någon? Om du mår dåligt hitta någon som kan hjälpa dig istället för tror inte du hade tyckt det varit så jätte kul om någon börja mobba dig.

SÅ TÄNK ER FÖR INNAN NI GÅR PÅ NÅGONLikes

Comments

tjena alla nu är man här igen då å som sagt ny vecka o nya problem

men nu tar jag upp lögner igen jag fattar seriöst inte varför man ska ljuga för folk de har varit små problem mellan en kompis och hennes kille å de har varit problem med lögner där de va en av orsakerna till att dom gjorde slut sen blev dom tsm igen men de fortsätter men jag tror hon fattar att de inte funkar för händer de igen så är de slut... men som sagt kan ni svara varför ljuger man?

okej de blev en kort blogg från mig idag men de får dugga tack från mig så hörs vi


Likes

Comments