mamma mia pizzeria! Jag har hittat en drog, eller en person rättare sagt. Och jag är sååå himla beroende av denne, den här tjejen. Blir helt HÄNFÖRD, som förtrollad, förlorad..Verkligen eld och lågor när jag kollar på hennes bilder. Och det känns verkligen riktigt sjukt... 
"Jaha", tänker ni kanske nu. Men jag menar det verkligen.. Jag går seriöst in på hennes Facebook nästan varje dag, i alla fall varannan dag och kollar igenom hennes bilder. 

Och jag har min Facebook på engelska.. (vet inte om man kan göra detta oavsett vilket språk man använder) Men jag kan i alla fall söka på hennes namn och sedan fortsätta med till exempel "photos she has commented on" Och då kommer det upp bilder som hon har kommenterat. Jag är helt strörd xD


Likes

Comments

Vad tänker ni när ni ser en hund som blivit bunden utanför en butik? Jag blir riktigt upprörd! Jag tycker det är vansinnigt att utsätta sin hund för något sådant, riskera att den blir skrämd, retad, matad (med nåt den är allergisk mot, eller nåt med råttgift i eller rakblad, etc), nån göra illa den, att den blir stulen och annat.

Jag skulle ALDRIG riskera min hund, eller en annan hund, från familj eller väns eller nån jag är hundvakt åt, för något sådant. Jag tycker det är samma sak som att lämna sin barnvagn, med barnet i, utanför en butik. Vilket jag tror att inte många skulle göra.

Och jag blir arg när personer går fram till en hund, som de inte känner, för att de vill hälsa då de tycker hunden är söt eller fin. Skulle hunden hugga personen i handen, då är det lik förbannat hunden som får skit för det. Men den jag blir mest förbannad på de som utsätter hundarna för detta, alltså de som binder hunden utanför.

Likes

Comments