Som ni ser i titeln så har jag skapat en ny blogg. Den är fortfarande på här på nouw och heter Majalinneah, ni hittar den .
OBS! Om ni vill fortsätta följa det jag skriver så följ den nya bloggen då jag INTE kommer att skriva på denna mer.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh vad vi har det bra här!
Vi bytte faktisk hotellrum idag och det nya är verkligen så mycket bättre. Vi har bara legat vid poolen hela dagen, vilket vi kommer att göra resten av vecka också. Men vem säger nej till sol och bad?
Nu sitter vi iallafall på dagen resturang, en favorit från sist och smälter maten.
Hörs imorgon!

Likes

Comments

Nu är vi framme på Kreta!
Man kan ju säga att jag inte fick så mycket sömn inatt, och brukar inte sova på flyget.
Vi har bott på hotellet vi bor på en gång innan, men fick ett annat rum denna gång och vi är inte lika förtjusta i detta rum. Men det går en, vi kommer eventuellt byta rum imorgon.
Nu sitter vi på en jätte mysig resturang och har ätit pizza, nu ska vi snart bege oss till affären och köpa lite saker till frukosten imorgon, och sen tillbaka till hotellet.
Hörs imorgon med fler bilder!

Likes

Comments

Nu är jag hemma hörni! Eller kom hem i tisdags och har haft fullt upp tills nu, och så bär det av till Grekland i natt.
Har ju då inte bloggat på Mallorca för att vi har gjort saker hela dagarna och har då inte hunnit, men tror att det blir bättre uppdatering denna vecka istället.
Jag hade iallafall jätte mysigt på Mallorca och lite bilder ser ni överför.
Nu ska jag packa det sista, är inte speciellt nervös faktiskt, men blir väll det inatt.
Planet går 7.05 och om vi har internet på planet ska jag försöka uppdatera då.
Hejdå!

Likes

Comments

Nu är det verkligen inte långt kvar, packningen är klar och imorgon blir det upp med tuppen. Innan tuppen faktisk, klockan 3. Saknar Becka(min kompis som jag ska till) såå mycket, sitter faktiskt och face time:ar med henne just nu, men det är snart dax att dra mig till säng. 

Hejdå, hörs imorgon igen!

Likes

Comments

Glad midsommar på er!
Hoppas att ni har haft en bra dag! Det har jag, även fast det inte var det bästa vädret, fast det är det ju aldrig på midsommar. Vi slappade hela förmiddagen och sen en sillunch, sen åkte vi och handlade och gjorde sedan en jättegod jordgubbstårta. Efter det spelade vi en omgång TP, jag vann haha. Laxmiddag hos mammas faster och sen jättegod efterrätt med glass och jordgubbar, och så fint pynt det stod på bordet också.
Nu är vi hemma igen och har slängt oss i soffan allihop

Likes

Comments

Nu är vi här på landet! Så skönt och mysigt! Katterna har gått omkring ute hela dagen vilken dem älskar och vi har tagit ett dopp efter lunch och ett kvällsdopp. Nu sitter jag nyduschad i soffan. Vi ska snart gå och lägga oss, ska ställe om på tiderna lite tills jag flyger till Mallorca då planet går 6.40.
Hörs imorgon, och glad midsommar på er förresten!

Likes

Comments

Ja ni läst rätt! Jag ska till Mallorca! På tisdag nästa vecka bär det av. Anledningen är för att min bästis som jag kännt sen vi var små flyttade dit i påskas. Hon kommer hem när skolan börjar igen men ändå, ska bli så kul att få träffa henne igen och se där hon bor nu.
Jag kommer att åka själv och vara där i 6 dagar, är faktiskt inte så nervös. Kommer att uppdatera så mycket jag kan när jag är där.
Hörs imorgon!

Likes

Comments

Så mysig helg! I fredags hade jag och min fina mormor en shoppingdag på stan, sen bar det hem till pappa och på lördagen drog vi iväg till två av våra kusiner i Västerrås. Idag var min bror på kalas och jag och pappa tog en fika i skrapan.
Nu är vi hemma hos mamma igen, på torsdag bär det av mot landet.
Hörs imorgon fina ni!

Likes

Comments

Alltså hur god ser inte den här latten ut? Såå god. Älskar muggen också, köpte den på en liten affär här där jag bor för typ 20kr, så fin till sommaren. Att dricka kaffe ur den var faktisk jättegott!
Vi hörs imorgon!

Likes

Comments