Om inte min familj får pris för att vara den mest spontana familjen i världen. Hahah. Det var faktiskt inte så spontant men vi bestämde oss för att åka till Belgien(Bryssel) och kolla lite. Min familj och mina släktingar här i Holland åkte alla i tre bilar till Brussel som ligger cirka två timmar bort från den staden mina släktingar bor i. Det var helt underbart och FNs informationskontor ligger där och vi åkte förbi det. Det var en bra resa.

Vi gick runt på stan lite och jag köpte en vårkappa för cirka 35 euro och en filt för 5 euro. Här i Holland har jag handlat en hel del på primark. Primark är fan livet. Jag köpte mycket men inte "fina" kläder utan mycket strumpor, pyjamaser och onödiga grejer som tex ett ljus. Hahaha. Vi funderar på att åka tillbaka hem på fredag eller lördag. Får se hur vi planerar men här får ni iallafall lite bilder på Den Haag och Bryssel.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

2017, kan ni fatta det? Det är sinnessjukt hur snabbt tiden går. Tror fortfarande 2009 var 3 år sen. Vet ni vart jag är? Jag har inte berättat med jag befinner mig just nu i Holland. Det har varit min familjs mest spontana resa någonsin. Vi pratade om att resa under lovet men kom senare fram till att det var bäst om vi stanna kvar i Sverige på grund av vår flytt men i måndags kl 14.00 kom pappa in i mitt rum och sa "vi åker till Holland. Färjan till Tyskland åker om 4 timmar, packa snabbt". Jag fick panik. Det var väldigt stressigt så vi tog inte alls med oss mycket saker. Resa är det bästa jag vet så jag brydde mig faktiskt inte, jag blev så glad när pappa sa att vi skulle åka. Jag har alltid älskat Holland. Ett väldigt vackert land med massor av fina kläder. haha. Busted.

Nyårslöften som alla har är inget jag brukar ha. Jag tänker såhär: att jag ska göra det bästa av det nya året. Först och främst ska jag kämpa i skolan och träna mer intensivt. Jag har också en önskan och det är att min familj mår bra. Min familj och släkt betyder allt för mig. Detta ska jag göra i mitt nya år. Allt kommer vara densamma men det gäller bara att ta det upp ett steg till i mitt fall.

Därmed vill jag avsluta det här inlägget med att önska er alla ett gott nytt år och ett helt underbart år med massor av glädjerika händelser och det år där du når dina mål eller bara lutar till baka för du redan gjort det. Det här är ett nytt år. Du kan välja årets riktning och hur det kommer att se ut för dig. Du kan ändra vad du vill.

OM DU FORTFARANDE ÄR UTE, TA HAND OM DIG. DU ÄR VIKTIG

Likes

Comments

Hej allihopa. Jag hoppas alla mår bra. Jag är lite sent ute men jag hoppas att ni haft en helt underbar julafton och hoppas att ni får ett fortsatt bra år nu när det är några få dagar kvar av året. Som ni ser i rubriken är det något jag vill påminna er om och det är att tänka på att alla inte har en bra jul. Alla mår inte bra under julen och många avskyr faktiskt denna tiden av året. Det är fruktansvärt men det är sant. Alla vuxna som läser bloggen snälla snälla drick inte mycket alkohol, tänk på dina barn och tänk på vad du vill att dem ska minnas dagen därpå. Är det verkligen värt det? Jag är själv ett barn och om mina föräldrar skulle börja dricka massa under julafton/nyår skulle jag må skit. Det är tråkigt och skriva om men det är viktigt. TÄNK PÅ DET.

Vad ska ni göra på nyår? Vi vet inte vad vi ska göra än men vi kommer förmodligen åka hem till min moster/morbror eller bara vara hemma och bjuda hem dem istället och bara ha en mini fest. Mys. Vi har ju flyttat nu och mitt rum är så mycket större. Ska fixa klart det och så kommer ni få lite bilder. Tog en paus från träningen i tre dagar och det tog kål på mig så började igen idag och funderar på att träna varje dag fram tills nyår för då kommer jag äta en del. Ni får ha en underbar dag så ses vi snart igen.

Likes

Comments

Har ni sett skam? Den är så jävla bra. För er som inte vet så är skam en norsk serie som finns på svt. Det är en bra serie. Finner inga ord. Min favorit karaktär är Noora. William och Noora är ju det sötaste paret som finns. En så bra serie. Rekommenderar starkt. Imorgon är det sista skoldagen för året och alltså lov. Den här terminen har varit tuff. Första terminen i gymnasiet - done(snart). Jag kommer bara få ett betyg imorgon vilket är i matte 1c.

Okej nu måste vi också skriva lite om homeland. Det är min favorit serie. Det finns ingen bättre serie. Den är sååååååå bra. Ni måste kolla. NI MÅSTE. Okej nog om det. Juste jag har ju glömt berätta för er. Jag ska flytta. WIIHOOOO. Kommer få ett större rum. Det är en lägenhet som ligger i närheten men den är större. Kommer bli as skönt och flytta. Längtar. Vi har faktiskt börjat men det är långt ifrån färdigt.

Likes

Comments

Onsdag den 9 november. Skriv ner detta datum. En mardröm. 

Jag skäms att detta är vårt 2016. En man som är rasistisk och sexistisk är president i en av världens mäktigaste länder. Jag har alltid vetat att det finns människor som inte kan tänka. Men att det finns så många människor som tänker så som Trump gör mig rädd. Var är mänskligheten? Vart är vår värld på väg? Våra barn och barnbarn kommer att läsa om detta i sina läroböcker i framtiden. SKÄMS. Vi har bevittnat detta. Jag och du har bevitnnat denna historiska händelse som jag verkligen hoppas att jag inte gjorde. FY. Det här är inte en värld man vill leva i. MEN vi måste fortsätta kämpa. Han får aldrig "vinna" detta. Vi ska fortsätta spridda kärlek och vi kvinnor ska visa honom vem vi är. Han är president, sure. Alla vet att han inte förtjänar den titeln (förutom människor som är dumma i huvudet). Ta hand om varandra. Vi lever i en mörk värld.

Likes

Comments

Vet ni vad? Jag ligger i min säng och kollar ut genom fönstret 30 minuter innan den 4 november och ser snö falla mot marken. myssssss. Nu får vi hoppas på att det också snöar till jul.

Inte mycket av höstlovet är kvar. Hur känns det för er? Jag är såklart ledsen för vem gillar inte lov?! Haha, men alltså jag gillar inte och byta rutiner så det ska bli skönt och komma tillbaka till gamla rutiner. Jag måste plugga lite matte och svenska imorgon innan jag åker till frissan. Ni kommer såklart få bilder. Det kommer bara vara en liten förändring, ska klippa topparna och kanske lite till.

Efter att jag varit hos frissan ska jag fixa mig och åka till min kompis som fyller år. Hon kommer ha en liten fest. JJJJAAAAA.

NI SOM KOLLAR ONCE UPON A TIME. LÄS NEDAN

Några av er vet att jag verkligen ser upp till en skådespelerska som heter Lana Parrilla. Hon spelar för tillfället in once upon a time säsong 6 och i serien så var hennes karaktär Regina ihop med annan karaktär Robin och jag älskar dem och såklart så måste han dö i slutet av säsong 5. Men i denna serien så finns det karaktärer som dött och som kommit tillbaka(fantasy). Ni som kollar serien ni vet vilket drama det är. Igår kom det iallafall bilder på honom och henne spela in och för ca en månad sen la de upp på facebook att han kommer tillbaka men ingen vet hur. Fattar ni hur glad jag är? Jag gråter typ varje gång jag ser bilder på de två tillsammans. Här är bilden.

Likes

Comments

Vad handlar livet om för just dig? För mig handlar det om att nå mina mål, mina drömmar. Jag vill inte växa upp och bli en kvinna som bara jobbar, kommer hem, äter och betalar räkningar. Jag vill göra all det där men jag vill göra något annat, något som älskar, har passion för. Jag är så arg på mig själv för att jag aldrig tagit tag i mitt skådespelar intresse och tagit det seriöst. Nu är jag endast 16 år gammal och jag vet att jag är ung men jag vill börja nu. Göra en förändring. Mitt dans intresse tog jag dock tag i när jag var runt 12 år gammal. Jag dansade i ungefär 2 år sen slutade jag. Det ska jag också ta tag i igen. Jag vill vara en förebild för andra. Jag vill att folk säger "på grund av henne gav jag inte upp". Det skulle vara så mäktigt. Vi kan åstadkomma mycket. Du och jag. Mycket mer än vad vi tror.

Likes

Comments

Dagens fråga: alla ni som börjat gymnasiet. Hur känns det?

Ni som prenumererar på Therese Lindgrens kanal, ni vet. Fick typ glädje tårar när jag såg Anders. Dem är så söta. Goals. Finner inga ord. Så glad för deras skull. Sihooooooo🎊🎊🎊🎊

Mina senaste dagar har sett ut på följande sätt: stress, stress och mer stress. Jag blir så stressad av skolan. Hur är det för er? Hur hanterar ni all stress? Men asså jag trivs så bra i min skola sååååå det gör allt så mycket roligare.

På måndag har jag ett engelska prov som det inte går att träna för. På onsdag ett matteprov och på tisdag eller onsdag har jag förmodligen en presentation i svenska om en roman jag läst. Veckan därefter, asså vecka 41 har jag ett biologi prov. Där har ni mitt provschema. Haha. Men jag tror jag har ganska bra koll, I think🤔
Well nu måste jag sova så godnatt😚
Du är bäst🎈

Likes

Comments

Hellllllllooooo

Likes

Comments

Helllllooooo. Hur är livet? För mig är det bra dock ganska mycket läxor😭 har ni märkt hur fint väder det har varit den senaste veckan. Det är september for gods sake. Jag har köpt mig en ny vinterjacka för i år. Märket heter rock'n blue. Den är skitsnygg. Längtar till vintern, till julen, till snö. Kommer bli kul. Jag är hemma hos min mormor just nu vi sov över här men ska hem idag. Ni vet ju att jag tränar mycket och äter ganska nyttigt men i fredags kände jag att det var på tid och äta lite onyttigheter då jag åt det den 20/8 sist. Jag köpte chips, choklad och glass. Det var såååååå gott.

Det har gått en månad nu sen vi börja skolan. Hur känns det för er? Hur går det? Vi fick äntligen våra datorer i torsdags så det känns bra. Skolan har börjar med full storm. Jag trodde inte att det skulle börja så snabbt med läxor osv men jag trodde fel. Haha. Savage.

Likes

Comments