Header

21 Augusti 2017. Jag har räknat ut att det är 40 dagar till dess. Jag har redan svarat ja och klickat bekräfta. Jag har ansökt om gratis resa. Jag har även kastat allt som påminde mig om det förflutna. 5 dagar i veckan, i 3 hela år kommer jag försöka kämpa emot det liv jag vill leva. Vad jag vill dela med mig av till arbetsmarknaden. I 3 år kommer jag torka mina tårar, sudda tills pappret raderas, jag kommer säkert skriva om samma text minst 15 gånger bara för att uppnå perfektion, för det är väl vad livet egentligen handlar om? Att uppnå total perfektion.

Men jag är blott 16 år gammal, jag har ett helt liv på mig. Jag har 70+ år på mig att nå den totala perfektionen. Varför tänker jag redan på den nu? I livets mest enkla stund. Perfektion handlar inte bara om att du bor i en stor villa med din man, ni är gifta och har två vackra barn, två hundar och två jävligt dyra bilar. Perfektion handlar till största del om att vara tillfreds med hur livet ser ut just i stunden, den högen med smutskläder, den där jobbiga räkningen som måste bli betalad. I just denna stund kan du känna dig lycklig eller stressad. Vare sig vad du känner dig så har du nått perfektion på ditt sätt. Du kanske inte känner av det, men varje stund är perfekt utformad efter vad för val du gjort längs dagen. Därför ser jag att varje dag har varit perfekt på sitt sätt.

Det är även därför jag redan nu, om 40 dagar kämpar emot den totala perfektionen. Den totala perfektionen för mig är olik din totala perfektion, men alla vi kämpar emot att finna total perfektion. Varför det är så kan jag inte svara på idag, men om kanske 10 år kan jag förklara varför vi människor kämpar emot den totala perfektionen.

Den perfektion jag kommer få uppleva i tre år framöver är den perfekta balansen mellan harmoni och kaos, ett väl utfört arbete och ett slarv. Den perfektion som balanserar tillsammans med dig genom varje stund. Jag lovar mig själv, i denna stund att jag ska finna total perfektion på tre år. Där jag kan vara stolt över vad jag framstått som, vara stolt över vem jag blivit och vem jag ska bli. Jag ska vara stolt över mitt engagemang och mitt hårda arbete. Jag ska aldrig skylla på någon annan för mina misstag. Jag ska hylla andra för deras arbete. jag ska vara stolt på min enda student, jag ska förtjäna den.


Om 40 dagar, står jag på min första del i resan till att bli, ja det har jag inte riktigt bestämt mig för än. Men jag vet, att när stunden är inne så kommer jag ha koll. Jag kommer ha perfektion på mitt egna sätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments