Header

Hej igen! det var ett tag sen sist. Jag är i alla fall påväg med Vendela till Strömsholm för en två dagars kurs! Denna kurs är uppdelad på tre helger, två helger på strömsholm och en i Kungsörstorp! Själva kursen heter Ungdomsledarkurs och handlar helt enkelt bara om att bli en bättre ledare😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Camping queen

Ja, gårdagen bestod mest utav bilande till Ullared! Vi stannade vid Gränna för att köpa 6?! polkastänger och shiit, aldrig ätit något så gott! Vi badade lite snabbt vid Lovsjön och åkte sen till Ullared. Vi bestämde oss för att gå in idag istället eftersom vi kom såpass sent till ställplatsen.

Likes

Comments

Camping queen

Örebro måste ha världens finaste stad! Otroligt många antika hus och vackra kullerstens gator

Fish n' chips på Makeriet

Liten del av Örebro slott! Tanken var att vi skulle gå en rundvandring på slottet men tyvärr var biljetterna slut :(

Mallans visade vad man som café bör ha! Vacker utsikt, god glass och trevlig personal!

Likes

Comments

21 Augusti 2017. Jag har räknat ut att det är 40 dagar till dess. Jag har redan svarat ja och klickat bekräfta. Jag har ansökt om gratis resa. Jag har även kastat allt som påminde mig om det förflutna. 5 dagar i veckan, i 3 hela år kommer jag försöka kämpa emot det liv jag vill leva. Vad jag vill dela med mig av till arbetsmarknaden. I 3 år kommer jag torka mina tårar, sudda tills pappret raderas, jag kommer säkert skriva om samma text minst 15 gånger bara för att uppnå perfektion, för det är väl vad livet egentligen handlar om? Att uppnå total perfektion.

Men jag är blott 16 år gammal, jag har ett helt liv på mig. Jag har 70+ år på mig att nå den totala perfektionen. Varför tänker jag redan på den nu? I livets mest enkla stund. Perfektion handlar inte bara om att du bor i en stor villa med din man, ni är gifta och har två vackra barn, två hundar och två jävligt dyra bilar. Perfektion handlar till största del om att vara tillfreds med hur livet ser ut just i stunden, den högen med smutskläder, den där jobbiga räkningen som måste bli betalad. I just denna stund kan du känna dig lycklig eller stressad. Vare sig vad du känner dig så har du nått perfektion på ditt sätt. Du kanske inte känner av det, men varje stund är perfekt utformad efter vad för val du gjort längs dagen. Därför ser jag att varje dag har varit perfekt på sitt sätt.

Det är även därför jag redan nu, om 40 dagar kämpar emot den totala perfektionen. Den totala perfektionen för mig är olik din totala perfektion, men alla vi kämpar emot att finna total perfektion. Varför det är så kan jag inte svara på idag, men om kanske 10 år kan jag förklara varför vi människor kämpar emot den totala perfektionen.

Den perfektion jag kommer få uppleva i tre år framöver är den perfekta balansen mellan harmoni och kaos, ett väl utfört arbete och ett slarv. Den perfektion som balanserar tillsammans med dig genom varje stund. Jag lovar mig själv, i denna stund att jag ska finna total perfektion på tre år. Där jag kan vara stolt över vad jag framstått som, vara stolt över vem jag blivit och vem jag ska bli. Jag ska vara stolt över mitt engagemang och mitt hårda arbete. Jag ska aldrig skylla på någon annan för mina misstag. Jag ska hylla andra för deras arbete. jag ska vara stolt på min enda student, jag ska förtjäna den.


Om 40 dagar, står jag på min första del i resan till att bli, ja det har jag inte riktigt bestämt mig för än. Men jag vet, att när stunden är inne så kommer jag ha koll. Jag kommer ha perfektion på mitt egna sätt.

Likes

Comments

Grattis på 15 års dagen Vivianne. Detta är helt sjukt! Att du redan i September åker till England för att tillbringa dins gymnasieår där?!

Detta kommer inte längre vara mitt inlägg. Detta inlägg tilldelar jag dig. Detta meddelande kommer bli mitt sätt att säga grattis. Jag vill försöka förklara vad du gjort för mig genom dessa år vi känt varandra. Är det okej att jag lånar dg tid ett par minuter?

Woaw Vivi, jag hoppas att du vet om hur mycket du betyder för mig. Jag hoppas även du vet hur mycket du gör för mig. Du står ut med mina tankar som ibland blir både skrämmande och obehagliga. Du står ut med mina klagomål och min bristande humor. Vilken stor inspiration du är för mig. Jag är så tacksam över att du är min klippa genom alla mina beslut. Hur jag uppskattar att du faktiskt tror på mig och mina val. Jag är så tacksam över att du fortsätter lyssna på mina allt för galna idéer och att du försöker guida mig på rätt väg. Sanningen är att du genom dina val inspirerar mig till att bli något bättre. Till att våga bli en bättre version av mig själv. Tack för att du fortsätter vara vid min sida. Jag är så tacksam över att du står ut med mig och jag hoppas du förstår hur mycket jag beundrar dig. Jag hoppas du vet om att du betyder så otroligt mycket för mig. Jag vet att jag är dålig på att säga det till dig, förklara hur stolt jag är över dig. Hur mycket jag älskar dig Jag hoppas även att du kan förlåta mig för att jag sällan säger det till dig.

Min kära Vivianne. Du åker snart till England. Ett helt nytt kapitel i ditt liv. Du kommer stöta på sorg, glädje och förtvivlan. Ångest och stress kommer bli allt för vanligt. Det jag hoppas med hela mitt hjärta är att du alltid vet om att du kan vända dig till mig. Att jag aldrig kommer lämna din sida. Jag hoppas vi fortsätter vara bästa vänner genom detta.

Grattis på födelsedagen min käraste Vivi.

Med kärlek,
Din Maja

Likes

Comments

KOLLA HUR LÄCKERT ALLT ÄR!

Umgänget var på topp, maten läcker. Bubblet fantastiskt och livet kunde inte bli bättre än vad de är nu!

Likes

Comments

52 week photo challenge

Hej alla där ute! Förlåt för att jag gick under jorden och försvann men jag vet helt ärligt inte vad som hände haha!

Denna vecka är det självporträtt, ett väldigt enkelt tyckte jag. Jag fastnade start för denna bild eftersom jag verkligen är den personen, glad och för det mesta positiv!

Vad har annars hänt idag? Jo jag hade läs och hör delen i Np Engelska, det gick faktiskt bra :) Sen drog jag, Vivi, Ida och Madde till gymmet! Körde armar och lite mage idag. Vi hittade även en gemensam hat/älsk redskap, två stycken tunga rep. Kör du 30 sekunders intervaller lovar jag dig att denna övning är kanon!

Likes

Comments

Camping queen

KOLLA!!!

Det här stället är så vackert. Skog och en liten sjö vid!!! Jag kommer för evigt att älska camping och detta stället förstärkte bara känslan!

Älskar verkligen lägereldar, hade lätt kunnat sitta här genom hela natten haha

Sötaste lilla Tyra. Eftersom det var flera andra som stod där fanns det hur mycket hundar som helst! Drömmen *.*

Likes

Comments

52 week photo challenge

Hejsan alla vackra där ute!

Jag har bestämt mig för en sak (med inspo från http://nouw.com/viviannewei heh) för att gå med i en challenge! Den går ut på att under ett års tid ska jag lägga ut en bild med ett specifikt motiv. Jag ser fram emot det otroligt mycket då jag verkligen har hur mycket bilder som helst att visa upp för alla :) Jag kommer lägga ut dessa bilder på lördagar eftersom ja har mest tid att förklara bilderna då haha.

Fotografierna kommer ha fotats med min trogna tjänare, Canon eos 1200D

Likes

Comments