LumiSpa in my heart

Hahah jag älskar att jag alltid skriver att jag ska ta tag i bloggen men det blir alltid såhär 1 veckas mellanrum typ mellan varje inlägg.. jag är sämst på att skriva här.

Dagens inlägg kommer som titeln, handla om LumiSpan. Alltså denna rengöringsmaskin har jag skrivit om en del här på bloggen men det är mest på Instagram jag varit aktiv med denna produkt. Det är alltså en rengöringsmaskin som rengör huden från djupet! Alltså I love it! Det spelar ingen roll hur många gånger jag tvättar mitt ansikte innan jag använder denna så fastnar det ändå skit i den! Alltså jag fattar typ inte? Hahah. Det är en väldigt populär produkt i vår business och jag kan verkligen förstå varför! Alla våra produkter är unisex så vem som helst kan använda dem! Samt att Lumin innehåller anti-ageing.

Och bara för att jag är så snäll så har jag ett speciellt erbjudande för er som läser min blogg. Om ni, innan sista september, beställer en LumiSpa så får ni värsta rabatten PLUS fri frakt! Alltså hur nice deal är inte det? Frakten ligger annars på 60kr och nu bjuder jag på den!

Vem vill ha en LumiSpa? Skicka gärna ett DM, eller skriv här i kommentarsfältet! En sådanhär deal kommer ni inte få någon annanstans kan jag lova! Och detta gäller alltså bara till slutet av denna månad. Så det är bästa att skynda sig!
Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg