Idag är det regn & väldigt grått ute.
Men det är inget dåligt väder för dää, det är faktiskt skönt ute ändå. Jag vaknade runt 12 åt lunch, gick ut med hunden & ska nu göra våfflor är så sjukt sugen på dää. Fast om jag ska tala sanning så är det mamma som gör dom inte jag ;P I natt hade vi så jävla roligt, Cajsa & jag åkte runt på hennes moppe eftersom hon äntligen fick sitt moppe kort i går. Vi åkte till Vretstorp & Östansjö, inte för att vi gjorde så mycket där men det var fortfarande roligt. Vi träffade en killkompis i Östansjö & även några killar i vretstorp, klockan blev mycket så vi var tvungna att åka tillbaka till Hallsberg för Cajsas föräldrar hade ringt henne flera gånger. Klockan var typ 00;19 när vi åkte hem i mörkret. Det var extremt mörkt när vi åkte på en grusväg i skogen. HAHAHAHA, det var fett roligt för man såg typ inte ett skit även om vi hade lysen. Kvällen var grym & jag kom hem runt 01:00 och somnade nästan direkt. Det var fett jävla kallt ute, så när jag skulle lägga mig o sova så frös jag typ ihjäl & var tvungen att ha på mig mjukisbyxor o tjocktröja..
Nu ska jag bara njuta av helgen som är kvar.
Puss på er :*
Likes

Comments

Igår hade jag inte tid med att blogga så jag slänger bara upp några bilder från igår som jag tog. Det var faktiskt en helt okej fredag, fika i skolan, föreläsning om knark i 2-3 timmar & sedan hänga med kompisar hela kvällen, fett Najs ändå! Fick äntligen träffa Adam & Kevin i går. Har saknat dom massor.
Puss på er :*
Likes

Comments

Idag så har jag inte haft så mycket tid till att blogga, men jag har hunnit tagit lite kort på mina händelser idag. Allt var som vanligt jag var i skolan & allt var skit roligt (NOT). Så när vi hade lunch bestämde jag & några kompisar att vi skulle ta bussen till Mc Donalds för att äta lunch där, istället för skolans konstiga mat. Mini-köttbullar & sallad.. WTF? Vad faan är det för någe.
Efter skolan så åkte jag först buss,tåg och till sist cyklade jag hem & då tog jag Skogsvägen hem för den är så mycket mysigare än det andra vanliga tråkiga vägen.
Sedan träffade jag Emmy ett par timmar och vi åt bland annat glass, så jäkla gott!
Vi chillade mest & typ inte gjorde ett skit, vilket är det vanliga när det gäller oss.
Nu måste jag sova för i morgon ska jag ha Matteprov i 2timmar, det kommer gå bra försöker jag intala mig själv.
Puss på er :*


Likes

Comments

Idag så ska jag till skolan, det var ett tag sen jag var där. Det var i Onsdags förra veckan, jag kan ju erkänna att jag inte vill tillbaka.
Har tröttnat så sjukt mycket på skolan men jag vet inte varför. Antagligen för att jag har massor att göra innan sommarlovet, vilket suger. Nu är klockan 06:30 & jag vaknade för en halvtimme sen. Pappa hade fixat god frukost åt mig så nu är jag laddad för hela dagen. Nu är det dags att platta håret & sen ta min cykel o cykla till tågstationen, idag åker jag med 07:22 tåget.
Vi hörs antagligen under dagen.
Puss på er :*


Likes

Comments

Idag är det Onsdag & jag är fortfarande sjuk.
När jag vaknade hörde jag hur regnet slog mot fönsterrutan, det får mig att bli glad & må bra. Jag älskar när det regnar, det är så mysigt. Det bästa med regnet är att det är mörkt & mysigt ute, vilket är jätte skönt!
Vissa tror att man mår bra av solsken, men jag tycker faktiskt att det finns någe speciellt i regnväder. Såå allt jag kan säga är att jag älskar REGN!! Jag hjälpte nyss pappa med maten & ska strax gå ut med hunden i det regniga vädret. Det finns inga dåliga väder bara dålig kläder.
Puss på er :*


Likes

Comments

Idag vaknade jag med huvudvärk & smått illamående, så sjukt jävla jobbigt! Hatar att må illa.. Jag mår illa men jag spyr inte, vilket är skönt iallafall. På senaste tid har jag varit sjuk ganska ofta, för jag brukar aldrig vara sjuk men har på senare tid mått illa jätte ofta.
Vet inte varför? Har varit hos doktorn flera gånger men dom hittar inte någe fel.
Att va sjuk tillhör livet även fast det suger.
Puss på er :*


Likes

Comments

Idag är det Dansuppvisning i alléhallen & jag är såklart där och kollar på alla sjukt duktiga dansare. Min lilla syster dansar idag & min kusin så det är såklart jätte roligt att se dom dansa. Men det jobbigaste är att jag måste gå på två shower, det är så jävla lång kö för att komma in så man måste stå och vänta ett bra tag innan om man ska få en bra plats.
Eftersom det är stor ålders skillnad på min kusin & syrra så dansar dom inte på samma show så var tvungen att köpa två biljetter fast till två olika shower. Har med min systemkamera så ska ta så mycket bilder som möjligt på alla duktiga dansare. Bilderna jag tar kommer upp senare på bloggen.
Puss på er :*
Likes

Comments