Hverdag

Når fuglene begynner å kvitre, blomster popper fram, været er enda ikke helt stabilt, det begynner smått å bli varmt. Så deilig det er! Sommeren er rundt hjørnet.

Jeg legger ved litt bilder jeg har funnet på pinterest, bilder av det jeg forbinder med vår <3


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg og min kjære fikk dratt oss ut av huset om søndagen. Vi bestemte oss for å gå oss en tur. Vi tok med litt brødskiver og kakao samt kamera!

Vi gikk en liten runde på Hjertås i Sandefjord, det ble en utrolig koselig tur, og endel bilder.

Håper vi får til flere gå turer på søndagene framover!!

Likes

Comments

Hverdag

Som de fleste sikkert har fått med seg, så elsker jeg iskaffe!

Jeg fant en oppskrift på iskaffe på en blogg her tidligere, som jeg dessverre ikke husker navnet på nå. Uansett har jeg ikke fått laget dette, da jeg ikke har hatt fryser før nå.

Så her kommer det!


Kok kaffe, vent til den blir kald og frys ned i isbit-form/poser, melk og eventuelt sukker - dette er alt du trenger!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg var på besøk hos Gard her om dagen. Jeg ble med ut for å gå tur med Lego, og tok like godt med meg kamera ut!


Likes

Comments

Hverdag

Jeg må si at det å endelig fått kanaler, er litt deilig!

Jeg var litt redd jeg skulle bli sittende i timesvis foran TV'n uten å få gjort noe som helst fornuftig, som jeg gjerne gjorde tidligere.

Men jeg har vel vendt meg så til å ikke ha muligheten, at det ikke skjer. Jeg har ikke helt vendt meg til at jeg har de enda heller... hehe...

Som oftest når det først står på, så er det mest for bakrunds støy. Eller på kveldene, der jeg gjerne ser på investigation discovery. Et av yndlings programmene der er vell "bak forbrytelsen".
På morgenen, eller midt på dagen hvor jeg ikke har noe særlig å finne på, så går det som regel i FEM eller TLC.

Ellers er det VH1. Sanger jeg aldri har hørt, sanger det er lenge siden jeg har hørt. Og ikke minst musikk videoene. VH1 er også veldig fint å sette på til Klumpen, når jeg er ute. Så det ikke blir så stille og ensomt for han!

Jeg har vel kanskje hatt kanalene i snart 2(?) uker nå.
Besti,lte fra Canal Digital, som mamma også har. Jeg valgte familie pakken, med 38 kanaler var det vel, for 408 kr i mnd. De første 4 månedene var gratis, noe jeg synes var kjekt!

En hyggelig fyr som kom for å innstallere, og som også faktisk hjalp meg med å få henta pakka mi! Haha!

Likes

Comments

Hverdag

Jeg må si jeg har fått litt hekta! Jeg er halveis til level 22 nå. Det er nesten litt flaut egentlig..

Men jeg kommer meg jo faktisk mer ut da. Og jeg har fått opp kontakten litt mer med noen!
Det jeg ikke helt forstår - er folk som går på ting, ikke følger med på hvor de går, og gjør trafikken farlig..

De som hyler og skriker over at de fikk den og den pokemonnen. Eller at en person ikke kan snakke med meg fordi vi ikke er på samme lag.

Det er et spill. Ikke verdens undergang. Kanskje det var litt kjipt, at du ikke klarte å fange den sjeldne pokemonnen, med bra CP. Men hva gjør vel egentlig det? Verden raser ikke av den grunn! :)

Kom deg ut, spill, ha det gøy, se deg for, oppfør deg og ikke forsøpple! :)

Likes

Comments

Hverdag

Til fredag skal jeg bort på værket, i Kongegata rundt 12.. Jeg skal bort der for å sjekke om det er noen mulighet for å være med i strikke/hekle gruppa der.

Nå starter vi jo opp med symøtene våre igjen også, som er annenhver torsdag, noe jeg ser fram til!

Men på værket har de jo også flere forskjellige grupper. Kanskje det er noen flere jeg kunne tenke meg å være med på. Jeg kommer til å fortelle mer om det etter jeg har vært der!

Så dette kan jo bli spennende!

Likes

Comments

Hverdag, Om meg, Psykisk helse

På søndagen, satt jeg å så litt på TV, da jeg endelig har fått kanaler. Jeg husker ikke helt hvilken kanal eller hva programmet het. Men..

Det var iallefall en som hjalp ei jente med å finne faren sin. Moren hadde nektet han å besøke dem, eller å ha noen som helst form for kontakt. Han ga opp til slutt.

Hun hadde flyttet ut sammen med kjærsten sin, og moren hans tok litt over rollen som mor, da hun ikke hadde det så godt sammen med sin mor.

Hun tok til slutt initativet til å prøve å finne faren sin. Men var redd han ikke ville ha noe kontakt med henne. Hun hadde ikke fått gaver eller kort til verken bursdag eller jul. Trodde hun. Han hadde sendt, men moren hadde gjemt det bort. Hun hadde aldri fått det.


Når hun fikk møte faren sin, så ble det ganske tårevått. Hun hadde en stemor og 2 søsken. Og de ville gjerne møte henne, og mer enn gjerne ha kontakt.


Det var fint, det er ikke det. Men tårene trilla - jeg tenkte på min pappa.


Jeg har lært å leve uten han, men ikke helt akseptert at han er borte....


Jeg finner meg misunnelig på de som har pappa'n sin enda.

Likes

Comments

Hverdag

De siste innleggene skal jeg innrømme ikke har vært så gode. Jeg hadde rett og slett null motivasjon. Oppå det hele har jeg vært uten pc i 3 uker og uten internett i 2 uker! Så NÅ regner jeg med å være i gang igjen!

Nå sitter jeg å koser meg med sangen "Jovail" på full guffe, etter å ha vært en tur hos bestemor. Ville ikke vært så kjekt for henne å sitte alene på bryllupsdagen. Så lillesøster, fetter og jeg var på middags besøk. Det var koselig!

Stå-lampa jeg fikk av bestemor tidligere, har tatt kvelden med et "poff", så det var ganske mørkt i stua her, da det var den som lyste opp mesteparten her. Så jeg fikk en annen liten lampe, samt at jeg rota fram en kontor lampe, så det er jo LITT lysere her da!

Jeg har ingen nye bilder heller, eller.. Jeg HADDE!
Pc'en tok litt kvelden igjen, som sagt. Så jeg mista noen av de bildene. Dessverre.

Nå tenkte jeg å prøve meg videre på warframe, kanskje det er noe jeg får til ettervært? Utenom det så går det endel i Pokemon GO da! Haha!

Det er nesten litt flaut egentlig. Men jeg er da i level 19!

​Bilder lånt fra google..

Likes

Comments

Blogg challenge
30 days blogg challenge

​Den har jeg allerede <3 Forever <3


​Hvorfor?

Jeg bestemmer min egen arbeidstid, hvor og med hvem.
Det er helt fantastisk for meg, da jeg sliter med at angsten til tider tar overhånd. Enkelte dager er det ikke alltid like lett å gå ut å møte folk, da er det veldig godt å vite at jeg kan bli hjemme, og jobbe via sosiale medier bak en skjerm.

Samtidig så er det å møte kollegaer ute på café veldig sosialt og koselig, der vi kan dele arbeidsmetoder og tips.

Jeg får muligheten til å bli kjent med kundene mine, og jeg har muligheten til å hjelpe andre til å gjøre suksess med Forever!


Om du lurer på noe om Forever Living, så er det bare å kontakte meg på thorup15@gmail.com <3

Likes

Comments