Phil’s Burger & Business presentation

Jag håller ju på att starta upp min online business där jag är min egen chef. Man är som en egenföretagare FAST det är helt gratis och allt material för att lyckas rinns redan. Produkterna och redskapen finns redan, och även personer som är levande bevis på att man kan lyckas med att nå långt inom detta.
- Det enda som krävs från en själv är att man har VILJAN att lyckas.
Allt ligger verkligen i din egen vilja och tankesätt. Det handlar om prioriteringar och vad man själv tycker är viktigt i livet.

En ursäkt många har till att inte börja med detta är att man inte har tid. Kanske jobbar man heltid, eller pluggar osv. MEN alla har tid, så länge man vill något tillräckligt mycket så kommer man isåfall skapa tid. Prioriteringar, prioriteringar, prioriteringar.

Igår tog jag med mig min köra vän Amanda B till ett event som ett av företagen vi (jag) samarbetar med i denna business, där dom presenterar businessen på ett väldigt bra & inspirerande sett. (har så många vänner & bekanta med samma namn så de börjat bli jobbigt hahah) Så hon hon skulle få en bättre bild av det hela iallafall!
Jag har pratat om detta förut, när jag blev medbjuden första gången för ca 2 veckor sedan. Olika personer håller i presentationerna varje vecka, och man lär sig massor varje gång, även kul att träffa på nya människor!

Jag åkte in lite tidigare till stan så vi skulle hinna äta något, så vi satte oss på Phil’s Burger i närheten av Stureplan! Super mysigt ställe, hade aldrig ätit där innan, men blev glatt övervakad över att det inte var överdrivet dyrt och en väldigt mysig restaurang!

Ikväll gick tankarna extra mycket till önskan om att få bo i stan i sin egen lägenhet, när man var tvungen att ta tåget hem.

*Max 2 år kvar Maja, kämpa*

#nouwautumnchallenge #bestofnouw #tips #restaurang

Gillar

Kommentarer

Nathanilssons
Nathanilssons,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229