Autumn outfit

Innehåller affiliate-länkar

Skjorta - liknande HÄR // Byxor - Zara, liknande HÄR // Skor - Zara, liknande HÄR // Mobilskal - HÄR // Örhängen - HÄR

Heej på er underbara ni!


Älskar mina (relativt) nya byxor från Zara som jag köpte för några veckor sedan när jag och Olivia var på Mall of Scandinavia och shoppade! Så bekväma och sjukt snygga, väldigt praktiskt att dom är extra höga i midjan också. Hittade ej dessa på internet så länkar till ett par liknande ovan. Köpte även dessa örhängen i samma veva, fast på Mango, älskar dom! Så lätta, och sen är det super snyggt med stora hängande örhängen tycker jag.

Här är lite bättre bilder på mitt hår också, har hunnit vänja mig vid det gråa nu, så gillar det faktiskt väldigt mycket. Tycker det blev så härliga färger i dessa bilder, har gått förbi denna buske så många gånger och lyckades nu få min lillasyster att fota mig där haha!

Hoppas ni fått möjligheten att vara utomhus och njuta av det fina vädret idag. Jag har dessvärre jobbat sen kl. 11 imorse, och jobbar till stängning vid 19 ikväll. (Ska ju ej klaga att vi stänger så pass tidigt ändå) Jag har lunch nu (Sjukt sent, jo tack..) så passsar på att uppdatera här lite.

Även fast jag fått jobba hela helgen när det varit så härligt väder så har jag ändå inte någon vidare ångest för det. Känns väldigt skönt att inte ha det för en gångs skull, visst det är sega timmar att ta sig igenom, men känner iallafall ingen direkt ångest, så otroligt skönt! Det är ju snart bara 3 timmar kvar, så nu hoppas jag tiden går fort haha!

Ha en fortsatt grym dag,

Kram

#bestofnouw #nouwoutfits #holditbrand #autumn #höstoutfit #outfit

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men hur snyggt?! Dör för denna outfit!
nouw.com/celinelundqvists
majatedenkvist
majatedenkvist,
Åh tack så jätte mycket!
nouw.com/majatedenkvist