Jag har en del mål som jag vill uppnå detta år och som jag ska försöka sikta mot. Jag sprudlar egentligen av idéer, men jag vill heller inte sätta för stor press på mig själv genom att sätta för stora och tuffa mål. Många har nyårslöften, något jag inte gillar att använda mig utav, utan jag föredrar att säga mål eller bucket list. Har man ett mål så har man alltid något att sträva efter och för mig är det som en motivation till att göra saker. Jag tänkte därför lista nedan de mål och saker som jag vill uppnå och göra under 2018, kanske kan det vara till någon inspiration för er själva eller så också ;-) (inte skrivet i kronologisk ordning)

1. Satsa mer på bloggen.
Jag vill satsa mer och verkligen ta tag i den och få den att växa. Göra mer intressanta inlägg och lägga ner mer tid och planering. Jag hoppas kunna göra det iallafall efter studenten!

2. Göra minst 3 samarbeten med bloggen.
Under 2017 gjorde jag 2 samarbeten, under 2018 vill jag höja den siffran!

3 Ta körkort.
Jag skulle helst vilja göra det innan 3 juni, bara för att min yngre kusin fyller 18 då och kommer få möjlighet att ta körkort, så jag vill, bara för att, ta det innan henne haha! (om jag nu får ta körkort.)

4. Åka på minst 2 utomlandsresor, korta som långa.

5. Bli vigare.
Detta är något jag velat i fleera år nu, men jag har aldrig kommit någon vart.. Så i år vill jag verkligen ta tag i det. I slutet av 2018 vill jag kunna gå ner i spagat, men gärna även split!

6. Testa på yoga.

7. Försöka att inte påbörja något nytt, innan jag är klar med det första.
Gör detta hela tiden.. Så dålig vana.. Mitt rastlösa jag haha!

8. Fortsätta att bli mer öppen och positiv som person.

Jag MÅSTE verkligen sluta vara den där sura tjejen som ser ut att vilja döda folk ibland hahah. Vet ärligt talat inte om det någonsin varit en person som INTE sagt att det trodde jag var jätte dryg, eller sett ut att bitch blicka dom. Jag vet verkligen inte vad jag gör, men jag har nog fått höra varje gång jag varit ute nästan och klubbat eller så, och någon ny person kommit fram och pratat med mig och mina vänner. Så har de alltid sagt att jag antingen ser ut att vilja döda dom eller allmänt att jag är dryg.. Jag vill inte vara den personen och vet inte alls vad jag gör för att andra ska uppfatta mig så?? De som känner mig vet ju att jag inte är så, och är även det alla säger i efterhand att de tyckte jag var dryg från början. Men jag vill inte vara så, första intrycket räknas ju så mycket ju! Jag vet med mig att jag har ett ganska dryg utseende, om jag inte ler exempelvis, men jag har också en ganska tråkig och lite dryg röst.. Michen 2018- klura ut hur jag ska sluta vara denna tråkiga och dryga person!!

9. Bli mer spontan som person och inte låsa mig.
Jag har så himla lätt för att låsa mig i vissa lägen, där jag har möjlighet till att vara spontan. En väldigt dålig vana och gynnar mig verkligen inte i längden. Detta måste skärpas under 2018.

10. Bli mer flirtig som person haha!
Jag vill börja våga ta mer initiativ och gå fram direkt och prata med t.ex. en snygg kille på klubben, istället för att invänta att han ska se mig. Jag vill även då bli mer flirtig i mitt sätt att vara, både till vardags som i klubbmiljö!

11. Träna regelbundet och hålla i med träningen hela året.
Jag har under 2017 har mängder av uppehåll med min träning, vilket inte gynnar mig bra. Jag behöver verkligen den energi jag kan få, och jag vet att jag mår så himla mycket bättre när jag tränar. Så detta vill jag verkligen försöka hålla igång med.

12. Spara mycket pengar.
Jag vill spara mycket mer pengar än vad jag gjort under 2017, och vara hårdare med att inte röra mina pengar jag lägger in på mitt sparkonto. Jag vill få lite mer kontroll över min ekonomi och börja bostadsspara till lägenhet bl.a!

13. Sluta göra massa små köp!
Detta är något som jag fallit för under 2017.. Jag har gjort alldeles för mycket små köp på onödiga saker. Lika så när det kommer till kläder osv. Jag vill satsa på att köpa färre men kanske dyrare saker, än att bara falla för att det är billigt.

14. Alltid ha fixade tånaglar.
Har jag inte fixade tånaglar känner jag mig verkligen naken påriktigt. Så jag kan ofta gå runt med samma nagellack i flera veckor, tills det försvinner nästan haha! Jag vill även ta hand om mina naglar på händerna mer, och ge dom mer kärlek och tid, så värt att ha snygga naglar ju!

15. Ta bort en del leverfläckar på min kropp
Jag har en del leverfläckar som är sådana där utåt stående, samt att jag har en del andra som jag vill ta bort.

16. Lära mig mer om min kamera.
I nu läget kan jag egentligen bara grunderna för hur min kamera fungerar.. Jag vill lära mig hur man bl.a. får till en macro bakgrund, om det krävs ett annat objektiv eller om det är inställningar det handlar om osv. Någon som kan mycket/eller något om Olympus Pen e-PL7?

17. Använda min kamera mer.

18. Köpa ett nytt kamera objektiv.

19. Försöka fota min outfit MINST 1 gång i veckan, alltså få någon att fota mig.

20. Gå en inredningskurs.
Jag har sett en del inredningskurser under 2017 när jag sökte runt för att hitta praktikplaster och har sett en del intressanta kurser. Vore otroligt roligt att gå en sån kurs faktiskt, typ senare i höst eller liknande!

21. Byta jobb.
Jag vill byta till något som intresserar mig mer och passar vad jag gillar att göra, så som inredning osv.

22. Få till inredningen i mitt rum och inreda så att jag trivs med det.

23. Åka på roadtrip med vänner.

24. Klara av skolan in i det sista och ta studenten av ren lycka att aldrig behöva återvända!

25. Unna mig massage, minst 2 gånger detta år.
Samt gå på spa minst 1 gång detta år.

26. Testa på något nytt jag aldrig gjort tidigare.

27. Bjuda hem vänner oftare.
Så som på middag, brunch, myskvällar eller liknande. Det händer verkligen alldeles för sällan!!

28. Göra en video när jag tar studenten.
Jag och några vänner har pratat om att gå ihop och filma var för sig, för att sedan klippa ihop allt i en och samma video. Detta vill jag verkligen genomföra, vore så otroligt roligt att ha sen i efterhand! Drömmen vore också att ha införskaffat mig en GOPRO (eller liknande kamera) tills dess!

29. Åka till Gotland.

30. Sätta mig på barer oftare, bara för att leta snygga killar haha!
Detta är faktiskt något jag och mina vänner pratat om att vi vill göra. Det är så himla svårt att träffa på personer att prata med på klubben, det går ju liksom knappt att prata där.. Därför vore det så sjukt kul att bara sätta sig på lite olika barer i jakt på typ snygga killar ;-)

Inspirations bilder från google haha!

31. Försöka gå upp lite tidigare och lägga mig lite tidigare, för att slippa stressa.

Detta är väldigt svårt för mig med narkolepsi.. MEN vill jag, så kan jag, right? ;-) Så detta vill jag försöka med för att slippa springa till bussen på morgonen, eller bara slänga i mig en macka till frukost.

32. Anordna minst en fest/chill kväll med vänner.

33. Ha en snygg midsommarkrans (nästan aldrig haft någon haha)

34. Gå på halloweenfest och vara riktigt nöjd över min outfit & sminkning.

35. Lära känna nya människor.

36. Gå på festival eller konsert.

37. Börja dansa igen.

38. Hålla en bra update på min Instagram och uppdatera varje gång jag publicerar ett blogginlägg.
I längden vill jag ju ha en bra uppdatering här på bloggen också, att jag då ska publicera minst ett inlägg om dagen, och genom det även Instagram inlägg. Men det kan vara svårt att trappa upp från 0-100 så jag vill nu stegvis trappa upp detta!

39. Gå ut och gå oftare.
Jag tror verkligen att detta vore bra för mig, min kropp och min hälsa. Att andas in mer frisk luft och röra på mig utomhus, och bli genom det lite mer avslappnad.

40. Lyssna på mig själv och mitt välmående.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Några osminkade selfies innan jag behövde rusa till bussen imorse

Heej älsklingar! Jag tycker det är så himla kul när jag klär mig i outfits som verkligen speglar mig, och som är mitt riktiga jag mer (för jag orkar inte alltid klä mig ordentligt till skolan) då jag oftast får komplimanger för mina outfits då! Som med denna outfit jag har på mig idag, så har jag fått flera komplimanger för den! Så roligt verkligen!

Älskar mitt nya skärp, tycker det gör så stor skillnad på hela outfiten genom att sätta dit ett snyggt skärp! Detaljer gör så otroligt mycket verkligen! Något jag inte är lika glad över är hur lite tid jag lagt på mig själv denna veckan, då jag verkligen inte haft någon ork alls att sätta på brun utan sol, vilket har resulterat i att jag tekniskt sett lyser vit typ.. Behövde sätta på lite mättnad på bilderna för att inte blända er hahah. Samt att mina naglar har heller inte fått sig någon vård.. Färg egentligen panik av att gå runt utan nagellack, men jag vet inte vad det varit med mig denna veckan men jag har varit så himla trött verkligen.. Inget kul alls. Hoppas att orka ta tag i det under helgen!

Ikväll ska jag på en butiks gala för Coop med mina kollegor, så hörs mer imorgon, puss!

#nouwoutfit

Likes

Comments

Vill bara kika in och önska er alla en glad alla hjärtans dag med 2 söta bilder på mig och Michelle! Jag tycker för övrigt att denna dag är otroligt överskattad och förmodligen grundad i att företag bara vill tjäna pengar.. För visste ni att:
- Inför alla hjärtans dag så ökar försäljningen på choklad med ca 90 %
- I Sverige säljs det ca 4,5 miljoner rosor inför alla hjärtans dag

Visst är det lite sjukt? Utöver choklad och rosor så säljs det mängder av geléhjärtan och nallebjörnar och alla andra presenter alla köper till varandra. Jag tror att alla hjärtans dag egentligen är en ganska ångestladdad dag, oavsett om man är singel eller inte. För är man i ett förhållande finns pressen på att man ska köpa fina presenter och uppvakta sin älskade med massor av presenter, rosor, choklad ja you name it. Såklart det kan vara med kärlek och glädje man gör det, men ja tror ändå någonstans att man borde känna någon typ av press ändå. Pressen att hitta något fint i tid, att göra något extra för den andra, och skulle man ha glömt bort alla hjärtans dag blir man skuldbelagd. Är man singel så är dagen kanske ännu mer ångestladdad för de flesta, man känner sig ensam när man ser alla andra som går runt med sin pojk-/flickvän och är sådär kära. Självklart behöver det inte vara ångest laddat för oss singlar heller, man kan ju faktiskt mysa och umgås med sina vänner och familj och sprida lite extra kärlek bland sina nära och kära. Eller att man bara inte gör något speciellt av dagen, för egentligen, alla hjärtans dag är SÅ jäkla överskattat. Även fast jag aldrig varit tillsammans med någon över alla hjärtans dag, så kan jag ändå tänka mig att det är otroligt överskattat. Varför ska man visa mängder av kärlek på just en specifik dag? När man kan sprida kärlek alla dagar om året istället? Eller när man känner för det? Vad tycker ni om alla hjärtans dag? Ni som är i förhållande, håller ni med vad jag skriver eller har ni andra åsikter? Och ni singlar, vad tycker ni? Vore intressant att få höra era åsikter!

Jag har iallafall spenderat kvällen med min älskade kusin Filippa, myst framför en faktiskt jätte bra film, ”10 years” hette den! Är så glad att jag har henne, inte alla som har turen att ha så bra relation till sina kusiner! Lyckligt lottad!

Likes

Comments

För tillfället är jag så jäkla arg och ledsen. Påriktigt, blir så jäkla arg på hur försäkringsbolag fungerar och vad dom har för ”regler”. Bara för att vi uppgraderade min försäkring några månader efter att jag fick min diagnos för Narkolepsi så kommer jag inte få någon ersättning i klumpsumma för själva diagnosen. När mamma sedan kollade lite mer med försäkringsbolaget sa dom att Narkolepsi inte ens ingår under diagnosförsäkringar. Asså är det ett jävla skämt eller??? Skulle Narkolepsi inte klassas som tillräcklig diagnos för att få ersättning liksom??! Asså seriöst blir SÅ jävla arg.

Sen att vi skulle behöva betala en självrisk innan vi kan få ut ersättning för mina mediciner. Aldrig att jag kommer betala de? Asså ärligt?! Ska jag seriöst behöva betala självrisk på något som gör att jag kan leva ett normalt liv?? Jag fattar om de skulle handlat om att min telefon var trasig eller om bilen blivit repad osv. Men inte för medicin??! Usch sånt här gör mig så jäkla förbannad. Att narkolepsi dessutom knappt finns med kring olika ersättningar, och om de finns är ersättningen sjukt låg, för att inte en jävel har kunskapen om vad de är för något. Nej alltså blir så galet jäkla arg. Jag skulle inte för alla pengar i världen valt att ha narkolepsi. 

And Of today, ikväll är jag arg och ledsen. Att just jag drabbats av detta, och hur systemet ser ut, och hur försäkringsbolag fungerar. Hörs mer imorgon, då jag förmodligen är glad igen, godnatt älsklingar!

Likes

Comments

Nu har mitt plugg ÄNTLIGEN lugnat ned sig, nästan så man blir ovan att jag inte har något som har deadline under veckan haha! Men jag lyckades iallafall ta mig till gymmet igår, och möttes även upp av Emelina, bästa hon! De blev lite effektiv rumpträning samt lite mage också. Asså jag tycker det är så sjukt svårt att hålla i regelbunden träning.. Har SÅ himla svårt att ta mig till gymmet.. Största anledningen är väll för att jag åker snabbtåg, och därmed åker jag inte förbi gymmet när jag ska hem eftersom det ligger inne i Södertälje centrum. Men jag känner att nu måste jag göra något åt detta, för jag mår så himla mycket bättre när jag tränar. Man får ju så mycket mer energi, och jag med Narkolepsi behöver den energin jag kan få!

Så nu när mitt plugg lugnat sig ska jag verkligen försöka hålla igång med träningen, och ta tid till de. För det är värt det, det är värt att må bättre!
Jag har förresten nu när mitt gymkort på Actic snart går ut, i mars/april tror jag, att jag tänkt byta till typ Fitness 24/7, är det någon av er som gymmat på någon av deras anläggningar eller gör nu? Vad tycker ni om dom? Är de bra? För det skulle underlätta för mig iallafall att byta till de då jag även får tillgång till de anläggningar i stan samt i Södertälje!

Men hörrni, nu är jag SÅ trött, måste hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig, börjar tidigt imorgon.. Godnatt på er!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gårkvällens outfit: Glitter tröja: HÄR (rea) // Byxor: HÄR // Örhängen: HÄR

Jag och Denise

Zacke, min kusin- nyblivna 21 åringen ;-)

Olivia och jag

Åh vilken härlig helg jag har haft måste jag säga! I fredags myste jag bara hemma hela dagen och avslutades med mys telefonsamtal med pappsen, samt att Emelina, min efterlängtade bästis, spontant tog bilen hit och myste framför film med mig <3 SÅ himla härligt med vänner som har körkort, kungligt gjort av dom att ha tagit det, men också så skönt för mig då dom kan ta sig mycket enklare hit hahah ;-) Nej men det är så skönt, speciellt då Emelina bor ganska långt ut i skogen, vilket annars gör det svårt att ses om man inte har skjuts. Så det var super mysigt verkligen och SÅ välbehövligt med bästismys!

Sen igår så firade vi ju min kusin som fyllt 21! Vi drog sen efter Hard Rock Cafe till Colosseum, så underskattad klubb av många tycker jag. Sjukt många som hatar på den.. Vilket är synd då den är galet bra faktiskt. Men det är lite 50/50 på om det är bra eller inte, då det antingen är as najs eller raka motsatsen, handlar mycket på vad för folk det är där ju då. Men jag gillar klubben iallafall, Stockholms största klubb med 3 dansgolv, och sjukt najs musik, vad mer kan man begära egentligen? Synd bara att den ligger så mycket i utkanten av stan, och långt från alla andra klubbar.. Jag hade iallafall en så rolig kväll verkligen! Så kul att träffa min kusins kompisar, och att festa tillsammans med han och dom, samt mina andra vänner som var med! Fick även reda på att jag förmodligen är släkt med en av Zackes kompisar, eller ja att vi är släkt med han haha! Hade ingen aning om vem han var innan men vi kom fram till på middagen att vi förmodligen är släkt genom min gammelfarfar (?) förmodligen, så kul ju haha! Lyckligtvis räckte dessutom min medicin hela kvällen och jag blev aldrig trött vilket jag är så glad över. Mitt humör var allmänt på topp hela kvällen och vi hade verkligen så himla roligt! Riktigt lyckad utgång, tacka alla inblandade för en grym kväll! Bakis är jag inte heller idag, lucky me som aldrig blir det typ haha! Trött är jag självklart, men det får man ju räkna med efter de få timmats sömn jag fått.

Men nu var denna helg över, och ännu en skolvecka väntar, MEN tack och lov utan överdrivet mycket plugg. Lite jobb står på schemat, men annars ser det väldigt lugnt ut. Hoppas ni har haft en lika bra helg som mig, kram på er!

Likes

Comments

En del av alla Zackes killkompisar + jag och Filippa!

Jag och Filippa

Hahah vi satt ett tag för att få till några bra bilder, tillslut började alla på skämt fota oss så detta var anledningen till Filippas "no paparazzis" schest hahah!

Lite live update från Hardrock Café! Min kusin, Zacke, fyllde år igår så jag och hans lillasyster (Filippa, min kusin) + hans killkompisar firar honom med middag på Hardrock Cafe, för att sedan möta upp några fler tjejkompisar och sedan dra ut!

Jag beställde en cheesehamburgare, och det är craaazy vilken matkoma jag har nu haha! Så sjukt mäktig burgare haha, men SÅ god! Vi hörs mer imorgon, puss på er!

Likes

Comments

Jag bor ca 2 minuter med bil och buss från Nykvarns centrum, dvs. där mitt tåg går ifrån. Men det är även en strecka som tar ca 20 minuter att gå. Så lat som jag är så brukar jag alltid vänta in bussen för att slippa gå den biten. Vanligtvis brukar inte mitt tåg matcha med bussen heller så kan bli att jag väntar mer än 20 minuter på bussen haha, latheten? ;-)

Idag skulle jag behövt vänta minst 25 minuter så jag valde at gå idag. Solen skiner och jag har okej bekväma skor att gå i! Jag brukar alltid antingen lyssna på musik eller prata i telefon när jag vän väljer att gå, men jag testade nu att inte ha nånting och bara lyssna på omgivningen. Att höra fågelkvittret gav verkligen lyckokänslor, då man känner våren på ingång haha! Vill veerkligen ha vår nuu!

Ett tips till er alla är dock att inte gå i converse när det fortfarande är snö ute, för fy 17 vad kalla mina fötter var när jag kom hem tillslut..

Jag har iallafall slutat tidigare idag p.g.a. Inställd lektion, så skönt verkligen att få komma hem tidigt!

Likes

Comments

Alltså ååh, idag har varit både en bra och jobbig dag. Hade opponering för gymnasiearbetet imorse som gick super bra! JAG ÄR GODKÄNT I GA- och finally DONE med kursen efter att ha rättat lite småfel. Alltså den känslan är ganska obeskrivlig, kommer aldrig mer behöva göra om detta. SÅ mycket tid jag och Amanda lagt ner alltså, det är helt galet. Att ni äntligen bli godkänd är ju verkligen ett kvitto på allt vårt slit, + att vi nu resten av terminen får sovmorgon varje torsdag(!!)

Slutade dagen sen tidigare än vanligt och tog tåget hemåt och möttes av strålande sol, så himla glad man blir av lite sol alltså. Ganska galet ändå? Bländad blev man, fy, men man blir verkligen så glad så fort solen tittar fram! Köpte mig en liten godispåse för det tyckte jag att jag var värd efter allt slit haha!

Kom hem och tänkte sen att jag skulle vara produktiv och få lite saker gjorda hemma när jag ändå kom hem tidigare än vanligt. MEN jag har sovit såå dåligt inatt samt att jag behövde gå upp tidigt så är och var så galet trött idag. Så jag kunde inte ta tag i något av de jag ville göra, så fick gå o lägga mig ett tag istället haha. Kändes jobbigt faktiskt, att jag aldrig ska kunna få saker gjorda när jag väl har tiden. Jävla narkolepsi. Fått lite små saker gjort nu på kvällen iallafall, lite sortering av papper kring narkolepsin samt besvarat lite frågor inför ett telefonmötet jag ska ha nästa vecka med en advokat.

Ikväll ska jag gå o lägga mig bra i tid har jag tänkt, så ska försöka göra mig iordning nu. Har så lätt för att sitta uppe alldeles för länge vanligtvis.. Dålig vana.. Haha, godnatt på er babes!

Likes

Comments

Såhär kul har man det när man ens bästa vän ringer mitt i en photoshoot samtidigt som en snygg kille står tvärs över gatan haha! Ganska lägligt att hon ringde just då, då en snygg kille precis hade gått ut ur en port tvärs över gatan, var av Mathilda säger "Maja, den där killen är din typ!". Då tyckte jag det kändes jätte pinsamt att jag stod där utan jacka och redo att fotas haha! Så blev bara glad att min kära bästis ringde och dröjde ut tiden lite så killen någon gång kunde gå hahah!

Okej, samtalet slut och killen har gått. Nu kör vi.

Sådär ja, jag lyckades övertala Mathilda igår att fota min outfit innan vi gick och satte oss på ett café i väntan på möte inför studentskivan som skulle hållas på kvällen. Väldigt sällan mina vänner orkar ställa upp, men ibland så ;-)

Här är iallafall gårdagens outfit! Älskar tröjan så mycket, tycker den är sjukt cool verkligen, annorlunda, utstickande och så cool! Men helst önskar jag mig varmare väder så att jag kan klä upp outfiten snyggare och matcha med andra kläder, vill verkligen ha vår nu, nu, nu! Men får väl nöja mig sålänge med detta väder då, får njuta av att kunna gå runt i UGGs iallafall haha! För jäklar vad kallt det var alltså, trodde mitt ansikte skulle trilla av, speciellt min näsa.. Den som ALLTID blir knallröd så fort det är lite lite kallt ute bara blir jag en Rudolf med röd mule hahah! Har mitt ärr från när jag ramlade och skrapade upp hela ansiktet som 11 åring att blamea för min röda näsa haha.

Älskar mina röda UGGs iallafall, piffar liksom upp hela outfiten! Tror ni mig när jag säger att dom faktiskt är ca 3 år nu, om inte mer, då jag köpte dom i början av 1an i gymnasiet. Tar man hand om sina skor så håller dom länge ;-))

Fotar outfitbilder alldeles för sällan, så jag kände att jag inte riktigt var så bekväm bakom kameran denna dag, men ett av mina mål detta år är att försöka fota min outfit minst 1 gång i veckan, och genom det kanske mitt "flow" tillslut kommer ;-)

Hoppas ni mår braaaa, jag själv lyckades hamna på ett tåg hem som blev 45 min försenat p.g.a. spårfel, så fick sitta på tåget och vänta i evigheter, tack och lov inte utomhus iallafall. Suttit med den sista sammanfattningen i min och Amandas opponering av gymnasiearbete inför imorgon nu på kvällen också, samt mailat en advokat som tagit rollen som mitt biträde mot Läkemedelsförsäkringen om lite frågor kring vårt telefonmöte vi ska ha nästa vecka. Skönt att få sånt gjort också!

Har insett att mina inlägg alltid lyckas bli så otroligt sena publicerade.. Haha, men heter man Maja och har narkolepsi dessutom så kan jag faktiskt skylla på skolan tar upp min tid, sen blir jag trött när jag kommer hem och tiden bara flyger iväg haha!

Likaså detta inlägg bara flyger iväg i mina tankar och känns som jag bara babblar, klockan tickar iväg också och jag måste hinna duscha och tvätta håret innan jag går och lägger mig också.. Om jag inte väljer att gå upp lite tidigare imorgon istället och gör det imorgon bitti, då mamma precis kom och sa till mig att hon tycker det är SÅ störande när man gått och lagt sig och någon sedan börjar föna håret. - och la även till att "du vet ju själv hur jobbigt du tycker det är, och ropat på oss när vi gjort det". Jajajaja hahah, har hänt kanske lite för många gånger, jag erkänner hehe! Jag borde egentligen gått och lagt mig redan nu för att vara utvilad inför imorgon då jag börjar tidigt.. Tidsoptimist, javisst heheh..

Skickar lite styrkekramar till er alla såhär mitt i veckan, kram på er!

Likes

Comments

Följ mig på Instagram@majatedenkvist