Sir Fervid är född 2005 och är ca 144 cm

Han är en snäll och lättriden ponny som älskar att jobba och visa upp sig. Han är pigg, glad och har en fantastisk utstrålning. Sören har gått SM med både mig och föregående ryttare och har ett flertal placeringar och vinster i FEI-klasserna.
Går på alla banor och är lätt i all hantering.

Hör av er via sms eller mail

Tel. 0704934979
Mail: majasvensson2001@gmail.com

Se hela fiilmen på Youtube: https://m.youtube.com/watch?t=2s&v=9VJGmFjq5gM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu tänkte jag visa er lite "behind the scenes" bilder från när jag och Extrem tävlade internationellt i Norge!
Detta var förra våren, tävlingen var i Kristiansand och jag var där tillsammans med 5 andra svenska ponnyryttare. Det var en riktigt rolig tävling, fin tävlingsplats, bra sammanhållning bland oss svenskar, stora fina banor och fint väder🌞

Här är jag, pappa och Extrem när vi tränar på banorna dagen innan tävlingen började.

Extrems Box, många Sverige flaggor!🇸🇪

Innan vet-check! Här ska pappa och Linneas pappa vara roliga och ta bild på varandra😂

Svenskarna hejjar på när My rider!🇸🇪

Jag och Extrem, uppe med tuppen och morgon rider!

Sandra kollar in banan!

Stora fina banor!😍

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni haft en bra dag, det har jag! Min dag började som varje dag här nere i Skåne gör, jag och Ditte åkte till stallet och släppte ut hästarna. Sedan fixade vi allt i stallet, mockning, hö påsar, ja ni vet allt dedär. Sedan va de dax att rida, eftersom att Sammy och Extrem gick hela förra veckan och tävlade i helgen fick dom bara stå ute i hagen och sola sig idag.

Idag red jag istället på Dittes superfina Grand prix häst, Brian (Bretagne). Det är verkligen jättebra att få chansen att sitta på en rutinerad häst och ha Ditte på marken som förklarar när man ska lära sig alla dom svåra sakerna 😃Har ridit honom några gånger innan men idag kändes det som att jag hade lite bättre koll på honom i serierna och jag kunde påverka honom lite mer, det var alltså en väldigt rolig träning!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Vaknade upp med en sån där bra känsla i kroppen idag, kan ha varit för att jag är så himla nöjd över gårdagen.

Tänkte ge er ett litet tips så här på morgonen, som några av er kanske vet så gör min mamma egna lindor och säljer (Annaslindor). Det som är extra bra med dom här lindorna är att man får designa dom helt själv både färgen på fleecen och dekoration på kardborren, hur nice är inte det?!😍
Jag älskar iallafall dom här lindorna (använder inga andra längre) och det är så kul att designa själv!

Så småningom kommer det komma upp en liten tävling här på bloggen där du kan vinna ett par lindor som du får designa själv så håll utkik!!

Följ @annaslindor på instagram

Likes

Comments

Vilken dag, jag och pappa gick upp strax före 6 och åkte till stallet för att morgon rida Extrem och släppa ut alla hästarna innan vi begav oss till tävlingen. Som jag kanske nämnde igår var tävlingen i Dagstorp som ligger ungefär 35 min ifrån där jag är och tränar. Extrem kändes superfin idag, han var riktigt mjuk och energisk och vi lyckades hålla i den känslan även inne på banan. Ibland kan Extrem stänga av lite när man kommer in på banan, men den känslan har jag inte haft dom senaste tävlingarna. Det beror nog både på att vi har lärt känna varandra och att jag har lärt mig rida honom.

När vi kom tillbaka från tävlingen tog vi in alla hästarna och fixade lite i stallet, Pappa var med mig och hjälpe mig på tävlingen idag men nu har han åkt hem till Trollhättan igen❤ Tack pappa för att du alltid ställer upp!

I morgon väntar en hel dag i stallet med träning.


Kolla vad jag vann idag, ett superfint armband från Edblad. Så kul när det är fina priser!

Vi red FEI lagtävlan på 68% och vann😄

Likes

Comments

Kom precis hem från stallet, dog "sötdöden" när jag klev in genom dörren hemma hos Ditte och såg hennes hundvalp, jag säger bara SÅÅÅ SÖT!😍

Extrem var superfin idag, känns bra inför imorgon, alltid gött att ha en bra känsla! Hann även putsa, ta in alla hästar och fixa lite i stallet, då Ditte och Amalie skulle i väg till Falkenberg och tävla idag.

Imorgon startar jag klockan 12:10 (som de ser ut nu) och innan de ska jag morgon rida Extrem. Morgon rida är något jag brukar göra på både Extrem och Sören både för att känna av lite hur dom känns just den dagen och för att man inte ska behöva rida fram så länge! Det är också skönt att morgon rida för sin egen skull, speciellt om man är lite nervös eller spänd.
Det ska bli superkul att tävla imorgon! Jag brukar aldrig ha resultat mål, utan mitt mål som jag alltid har är att få en bra känsla och komma till ridning inne på banan😃

Ha en bra kväll allihopa!

Älskar den här bilden på mig och Sandra från Lag SM❤️

Likes

Comments

Godmorgon!
Nu sitter jag och pappa i lastbilen på väg till Skåne, whioo!! Extrem är med där bak och förhoppningsvis all packning😃
Planen är att träna för Ditte direkt när vi kommer ner och sedan installera Extrem i stallet! Sedan blir det lite putsning och fixning inför tävlingen imorgon.

Hörs ikväll, ha en bra lördag!

Likes

Comments

Ett av mina roligaste tävlings minnen är helt klart när jag och Extrem var i Zakrzow i Polen och tävlade. Det var en tävling med internationell status, de var CDIP, CDIJ, CDIY och CDI-W alltså både ponny, junior, young rider och världscup deltävling för seniorer (!)

Jag säger bara WOW va inspirerande, det var verkligen en häftig känsla att vara mitt i hetluften och dessutom vara med och tävla själv! Jag är så glad att jag fick möjligheten att vara med där!

Det var jag och två andra ponnyryttare från Sverige som var uttagna, Mary-sophie haid Bondergaard och Zelma Björk.


Här kommer lite “Behind the scenes” bilder:

Prisutdelning på tävlingsbanan.

Zelma och Ditte kollar in hotellet.

Jag och Zelma tog en skrittur på den enorma parkeringen efter att ha tränat på tävlingsbanan!

Jag, Molly och pappa påväg till Polen på hotellet.

Stallet

Gaveln på hotellet och en liten del av den stora gräsmattan.

Zelma på promenad på lastbilsparkeringen

Tävlingsbanan!

Framridningsbanan!

Stallet 

Jag och Extrem på kü​ren


Likes

Comments

​Kom ganska precis hem från stallet (eller ja, det var en stund sedan), Extrem skötte sig fint idag. Red ett lugnare joggpass med mycket skänkelvikningar och andra sidvärtsrörelser. Vet inte vad jag skulle gjort utan skänkelvikningar, tycker skänkelvikning är en jättebra lösgörande övning. Jag tycker också skänkelvikningar funkar bra på hästar som kan bli lite springiga. Skänkelvikningar is the shit!

Nog om skänkelvikningar,  jag och Extrem åker nämligen till Skåne på lördag för att tävla och träna. Ska starta honom i Dagstorp på söndag, där rider vi FEI lagtävlan (mitt favorit program utav FEI programmen 😊​) Sedan kommer jag och Extrem vara kvar i Skåne i en vecka för att träna tillsammans med Ditte och Amalie. Är så taggad på att komma dit och träna, det var ett tag sedan sist! 

Självklart får bloggen hänga med till Skåne och jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt!

Ha en bra kväll!

Måste tipsa er om detta sjukt snygga skärpet med 10 (!) rader strass stenar, finns hos Globus Sport.

Likes

Comments

Igår anmälde jag mig till min första OBS- tävling på storhäst, spännande :)

Tävlingen går på Åstorpsortens ryttarförening och det är obs- tävling för både junior och young rider, på lördagen & söndagen är det även Grand Prix.

Det är ett stort meeting, många duktiga ekipage och ganska tidigt på säsongen, lätt att man rider in på banan & vill för mycket.

Jag tycker i alla fall att det ska bli superkul, ska bara försöka åka dit, njuta och göra mitt bästa, så får man se hur långt de räcker :)


Planen är att jag och Smaragd ska starta FEI lagprogram på lördagen & FEI mästerskapsprogram på söndagen. Innan jag ska dit med Smaragd så anordnar Åstorp även obs- tävling för ponny 3-4 mars där jag och ponnysarna ska vara med och rida.


Ser jättemycket fram emot kommande tävlingar, ska bli jättekul!

Är det någon av er som ska på någon av dom här tävlingarna?


Likes

Comments