Hej alla fina!

Även denna dag har varit helt fantastisk!

Den började med en mysig fredags frukost med familjen innan jag drog till skolan. Som jag vart i tills klockan 14.20, då vi slutade. Sedan när jag kom hem fixade jag lite inför kvällen och tog det väldigt lugnt!! Så som man ska göra en fredag eftermiddag. Och så gick tiden och sedan var det dags för mina tjejkompisar att anlända runt ca. 18!

Så när alla kommit så började vi med att käka pizza och ha allmänt kul. Men DÅ märktes det att vi va trötta och inte hade så mycket socker i kroppen!! Sedan när vi käkat klart tog vi det lite lugnt och lät maten sjunka ned. Innan vi gav oss på cheesecake jag gjorde igår! Jag kan även säga att den fick toppen betyg av oss alla och jag rekommenderar verkligen och som plus på det hela, vart den faktist "lätt" att göra!!

Så när vi fikat färdigt på efterrätten tog vi fram chips och godis och hade allmänt mys, men vi gick även ut en liten runda och träffade på några kompisar av ren slump!!

Och nu sitter vi alla inne på mitt rum och kollar film, medan jag har skrivit detta inlägget!

Ha en trevlig fredag kväll/natt så hörs vi imorgon<3

#nouw30daychallenge

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina läsare!

Idag har jag varit i skolan och haft fullt upp, då vi knappast haft några raster. Vår längsta rast är 10 min, tyvärr. Men en fördel med det är väl ändå att man slutar tidigt! Eller är det bara jag som tycker så?!

Sedan när jag kom hem slängde jag ihop en cheesecake från Jennys matblogg som jag ska bjuda på imorgon då några tjejkompisar kommer över på lite myskväll! Om ni själva vill göra cheesecake, till kanske helgen? Så hittar ni länk till receptet nedan:

http://www.jennysmatblogg.nu/2015/06/17/halloncheesecake-pa-browniebotten/

Så när cheesecake var färdig "slängde" jag in den i frysen och gjorde mig lite mellanmål, som jag åt medan jag kollade på SKAM. Och ja, jag har redan sätt alla säsonger. Men älskar dem så mycket så jag ser dem om och om! Gör ni med det?

Men nu när inlägget ligger ute på bloggen så vet jag faktist inte vad jag ska göra, då det bara är tidig kväll och många timmar kvar innan läggdags. Men jag ska nog fortsätta att titta på något avsnitt av SKAM och kanske baka något mer! Men om jag skulle baka något eller så, så lovar jag att det kommer med i morgondagens inlägg!!

Ha en fortsatt bra dag!

Så ses och hörs vi imorgon, kram!!

#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Hej allesammans!

Denna dag har varit mer än hektisk, då jag både varit i skolan, tränat, golf+fys och haft utvecklingsamtal. Men trotts stressen har det varit en otroligt rolig dag, såhär en onsdag!

Men nu till det som detta inlägg handlar om!

Ett snabbt och nyttigt mellanmål innan tillexempel din träning!

Så idag slängde jag ihop något alldeles nytt, som faktist smakade mums! Och ja, till och med den gröna smoothie smakade perfa!

Så om ni vill slå ihop detta nyttiga mellanmål någon dag, så hittar ni receptet nedan!


Smoothie recept: 1 portion

Ingredienser:

Saften från 1-2 apelsiner

175 gram mangon (funkar bra med både färsk och frusen)

1/2 dl riven kokos

32 gram babyspenat


Gör såhär:

1. Börja med att pressa ut saften ur apelsinerna, i en bägare.

2. Tillsätt sedan övriga ingredienser och mixa ihop till en slät smoothie.

3. Häll sedan upp och nu är smoothie klar att servera!


Yoghurt tallrik: 1 portion

Ingredienser:

2 dl naturell yoghurt

1/2 dl solrosfrön

1/2 dl rostade pumpafrön

1/2 dl riven kokos

1-2 dl bär av valfri sort


Gör såhär:

1. Häll upp yoghurten i en tallrik.

2. Dekorera sedan yoghurten valfritt med tex. Överstående ingredienser.

3. När du sedan känner dig klar och nöjd med upplägget, är tallriken klar för servering!

Lycka till!

#nouw30daychallenge


Likes

Comments

Hej!

Mitt namn är Maja Svensson och jag är snart 15 vårar.

Jag bor i nordöstra Skåne och går i åttonde klass. Med andra ord på högstadiet!

På min fritid tränar jag golf, som även är en sport som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och en sport jag vill satsa på. Men såklart umgås jag även med min kära familj som betår av min mamma och pappa, även mina 12 åriga tvillingsystrar och vår lilla kanin Nisse. Jag umgås även med mina fina kompisar, men pga olika fritidsintressen och tidskrävande sporter blir det tyvärr allt för sällan!

Mitt mål med denna blogg är att kunna utveckla mitt skrivande och mina foton jag tar. Men även att fånga många läsare och dra dem till just min blogg. Jag vill även dela med mig att mitt vardagsliv och visa många, men framförallt unga att det går att plugga i skolan på en hög nivå samtidigt som man satsar på en tidskrävande sport!

Så nu hoppas jag att ni är redo för att följa med på min resa, för det är jag!

Så nu köööör viii!

#nouw30daychallenge

http://nouw.com/magazine/boosta-din-blogg-och-vinn-resa-till-lond-4221

Likes

Comments