L’avventura, best place in town or not?

Nu i veckan var jag & åt på den omtalade restaurangen L’avventura! Och wow, jag är inte besviken!

När vi kom dit så fick vi direkt ett väldigt trevligt välkomnande. När du kommer in så har dem först en bar på ”övervåningen”, därifrån blev vi sedan ledda till vårat bord på undervåningen. Vissa kanske redan visste detta men för er som inte vet så ligger L’avventura i en gammal biosalaong! Wow säger jag bara, inredningen är fantastisk. Från de mörka sammetsmöblerna, till träden som växer mitt i salen & till det höga taket, I just loved everything! Jag har dessvärre ingen bild på the interior.

De har byggt upp menyn med en blandning av olika italienska förrätter, pastor, huvudrätter, efterrätter & viner.

Jag var där med min kära mor & vi började med att ta in några förrätter som vi delade på. Lax med en väldigt fräsch touch av mango, vitlöksbröd & arancine, vilket jag inte testat innan! Det är små friterade svamp & tryffelrisottobollar. Dem var så goda! Vi fick fyra stycken, två var, vilket definitivt räckte för oss. De var väldigt mättande.

Sedan tog vi båda såklart pasta som huvudrätt. Vi hade väldigt höga förväntningar eftersom vi hört så gott om den... And they didn’t let us down. Både jag & mamma älskade våra pastor! Hon tog en Vongole som jag smakade lite av & också tyckte om, men min pasta däremot, var out of this world. Jag tog en spicy vodka fussilone & den var så himla god!

Jag gillar inte alls ost (alla bara wait what) det har aldrig varit min grej. Tyvärr så hängde inte jag med på att de hällde på parmesan på min pasta vilket blev det ända minuset för kvällen, den hade varit ännu godare utan!

För att summera kvällen: Bra service, personalen var extremt trevlig, supergod mat, fin interiör & en väldigt mysig stämning! Vad med kan en begära av en restaurang?

L’avventura får 5/5 hungriga Major... Lol, what did I just write? Hahah, ni får ha en härlig helg, så hörs vi snart igen. KRAM!

  • Nära Huddinge

Gillar

Kommentarer

FarahnazAkbari
FarahnazAkbari,
men wow var den så bra haha?! Verkar som ett jättemysigt ställe!! 5/5 hungriga major haha, men yum!!
nouw.com/farahnazakbari
MajaSvenssonHolmberg
MajaSvenssonHolmberg,
Ja det var den faktiskt, hahah! Rekomenderar starkt! 😘
nouw.com/majasvenssonholmberg