Back and forth

Hej på er! Just nu är jag i Vimmerby igen & ”mellanlandar” innan jag & mamma åker till Öland. Vi ska vara där en vecka vilket ska bli så himla mysigt!

Att åka från Vimmerby till Öland tar cirka 3h, men att åka från Stockholm tar nästan dubbelt så lång tid. Så vi bestämde oss för stanna I Vimmerby ett par dagar innan vi åker vidare till Öland för att slippa köra så långt i denna värme. Absolut älskar värmen de dagarna jag har tid att sola & bada, men tyvärr hinns inte det med varje dag & dem dagarna så tycker jag inte att värmen är lika rolig faktiskt...

Vi kon hit igår & då träffade jag min pappa! Vi åt middag på Smak, Vimmerbys bästa resturang, där bilderna ovanför är tagna. Vi satt dock inte på uteserveringen som jag gör där, utan det var faktiskt så varmt utomhus att det var svalare att sitta inne. Efter det så övningskörde vi lite, vilket var min första gång. Lärde mig att köra iväg & att stanna, som sagt, det var min första gång bara haha!

Sedan sist jag uppdaterade här, när jag var i Vimmerby så har jag även hunnit vara hemma ett tag. Sovit i min egna säng, vilat ut mig & bara tagit det lugnt mestadels, har även lyckats få in lite sol & bad! Är egentligen en badkruka men det har varit olidligt varmt i Stockholm senaste veckan... Det har varit så kvavt & syrefattigt att till & med jag har badat.

Dagens tips: Drick mycket vatten & njut av solen så gott det går, puuuuss!

  • Nära Vimmerby

Gillar

Kommentarer