Hej friends!

Jeg elsker at eksperimentere med smoothies, u know, forskellige frugter, grønsager osv (smoothientist 😎👏🏼) og tænkte at jeg ville prøve med avocado og spinat. Nej, det er ikke lige den dybe tallerken der er blevet opfundet her, men det resulterede altså i den LÆKRESTE smoothie. Den var simpelthen så god at jeg næsten vil våge at påstå at det nok er den bedste smoothie jeg nogensinde har lavet (og jeg har altså lavet en del). Derfor bliver jeg selvfølgelig nødt til at dele den med jer. Så hvis I er ligeså smoothie-elskende som jeg er, er "opskriften" lige herunder! (der er nok til to personer)


Du skal bruge:

Frosne jordbær

Frosne blåbær

Evt. et par istærninger

1 banan

En halv avocado

En håndfuld friske spinatblade

Letmælk (eller anden form for mælk. Bare mælk okay idc xd)

Sirup


De fleste ved nok godt hvordan man blender en smoothie, men jeg gjorde det således:

Hæld en omgang jordbær og blåbær i blenderen så det dækker bunden, samt en passende mængde mælk, (ikke for meget, ikke for lidt. Find selv ud af hvad der er passende for dig 👀).

Skræl banan og avocado og smid dem ned til jordbær, blåbær og mælk.

Tag en håndfuld friske spinatblade, skyld dem og put dem i blenderen as well.

Herefter sikre du dig at ingen fingre er nede i blenderen (😜), lægger låget på, og tænder den. Når alt er ordentligt blændet (og det faktisk ligner en smoothie), åbner du låget og smider en smule sirup i. (honning fungere også godt), sætter låget på igen, og giver den en ekstra omgang i et par sekunder.

Hæld i to glas (skær evt. et par friske jordbær ud i små stykker og læg ovenpå som jeg har gjort på billedet) og nyd den med en ven, veninde, kæreste, søster, bror, mor, far, hund, kat eller dig selv hvis du er ekstra sulten 😋.

Jeg har spist/drukket den til morgenmad de sidste par dage, og jeg synes virkelig bare at den er helt fantastisk at starte dagen på, og giver et "friskt pust"!


Jeg håber virkelig at nogle af jer vil prøve den, og hvis I gør må I hellere end gerne smide det på Instagram og tagge mig (majajuulstrandberg) eller et eller andet 😛.


Hav en skøn lørdag!


Knus, Maja ❤

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Det her er så mit første indlæg, og er egentlig bare lige for at sige hej.. Så hej! Hvis den ikke allerede er sivet ind, så hedder jeg Maja. Jeg er 16 år gammel (soon to be 17 yay yay yay birfday :P), og kommer fra Le Capital (København hæhæ). Jeg laver egentlig videoer på YouTube, men jeg tænkte at jeg ville kaste mig ud i en blog, bare for at prøve det. Sådan lidt for fun n' giggles.

Der kommer nok lidt forskellige ting op her på bloggen, hvad ved jeg ikke helt endnu, men det er lidt nemmere at lave et blogindlæg end at lave en video til YouTube, så det er egentlig også lidt grunden til at jeg har oprettet en blog :p

Well.. Jeg aner virkelig ikke hvordan man er blogger, men det finder jeg vel ud af hen ad vejen tihi.


Det var bare lige en kort "intro" hvis man kan kalde det det.

Håber du vil følge med i fremtidige indlæg. Vi ses!

Likes

Comments