Är hon såld?

Fick igår ett meddelande gällande Thuva, ett fullblodsto som har varit till salu ett tag och som jag skrev lite smått om här tidigare. Frågan gällde om hur det hade gått med henne och om hon var såld ännu.

Svar ja. Yes, ni läste rätt. Thuva är såld, och veckan efter Karl-Oskar i somras åkte hon en flera timmars resa och även färja hela vägen till Gotland. Som jag har uppfattat det så ska hon stortrivas, och hon har fått mycket nytt sällskap så hon behöver aldrig vara själv. Superbra!

Vad händer nu?

Vi är i full gång med att leta ny häst, eventuellt en tävlingsponny så att jag får ta vara på de sista åren till ponny som jag har kvar. Så om ni har/vet en ponny, eller storhäst, dela den gärna i kommentarerna eller i privata meddelanden här.

Gillar

Kommentarer

Vem f** är jag?

Från INSTAGRAM

Det här är ju en nystart, och min första tanke var att alla som klickar in här vet förmodligen inte vem jag är. Men varför vara så tråkiga, utan det tycker jag att vi ändrar på. HÄR OCH NU! Så varför inte köra en traditionell "get to know me better-tag". På så sätt slipper ni alla ställa den jobbiga frågan "vem f** är det här?".

1. Fullständiga namn?
Maja Nina Mathilda Strand

2. Ålder? Födelsedatum?
16. Den 12 oktober 2001

3. Vart bor du? Hur bor du?
Småland, utanför Växjö i en liten håla vid en sjö. I ett traditionellt svenskt hus, rött med vita knutar.

4. Vilken klass går du i? Vad heter din klass?
Jag går första året på gymnasiet. Bästa klassen heter SA17A

5. Vilket år tar du studenten?
2020, speciellt för de speciella ni vet! (;

6. Har du något jobb?
Både ja och nej

7. När går du upp på morgonen?
Jag går upp kl. 5.00 varje morgon, kör yoga (eller inte) och sedan gör jag mig i ordning för att hinna med bussen som går vid 6.49 prick.

8. Har du många vänner?
Mjaa, skulle man nog kunna säga. Ja.

9. Har du pojk- eller flickvän?
Näe, inte vad jag vet i alla fall

10. Favoritmat/dryck?
Jag är tråkig och gillar inte mat, samt min favvodryck är vatten med prick 5 isbitar i. Då är det som bäst helt enkelt!

11. Favoritland?
Är hellre under vatten än på land, så lite svårt att svara här.

12. Fritid?
Jag är shopaholic, och sedan har jag ju stallet med. Mycket pengar som försvinner dvs.

Bonus. Vad längtar du till?
Längtar tills jag får sova, och tills min mensvärk slutar. Det är mycket lättare att sova då! (;

Såå. Hoppas att ni fick ut något utav dessa frågor, och svaren då såklart. Tänker som så att jag tar era egna frågor i ett separat inlägg så kan alla komma i ett och samma. Det rullade ju in en del kommentarer, och det rullar fortfarande in en hel del som jag ännu inte har hunnit godkänna. Men snart så! See ya!

Gillar

Kommentarer

A NEW START

Old pics! (:

Det där gick ju bra. Det där gick ju enormt bra. Efter en lite drygt 2 veckors comeback gick jag rätt bokstavligt upp i rök. Vet jag varför? ABSOLUT INTE! Jag har inte den minsta aning om varför jag försvann, tänker dock inte gräva ner mig i en grop för att ta reda på svaret heller.

Men ja. Vi börjar om på en ny kula. Det kan ju inte annat än bära eller brista. Denna gången tänkte jag mig jämt emot alla mina andra ny-uppstarter göra en ordentligt ny-uppstart. Precis som att jag var helt ny här. Ni känner inte mig, jag känner inte er. SÅ. Vad passar inte bättre än att nästa inlägg som kommer upp blir ett inlägg där ni får lära känna mig. Vill du veta något speciellt? Skriv en kommentar, så kommer inlägget förutom det jag redan förberett bli extremt mycket mer personligt! OCH DET tror jag skulle bli så mycket roligare!

Välkomna!

Gillar

Kommentarer