Efter att mamma pikat mig lite sisådär en gång i månaden sen sist jag kikade in här att hon saknade lite uppdatering här hehe...... Allt handlar ju om prioriteringar. Tänkte helt enkelt bara säga hej, länka min vsco där jag laddar upp väldigt mycket bilder, anmaja.vsco.co in och stalka mig mamma.


Åker ju hem om en månad ca, ångest samtidigt som jag saknar alla och allt hemma så mycket. Fotbollen, mamma och pappa<3, bästa mannarna, vännerna....... Meeeen är ju också så jäävla lycklig här, har världens bästa liv.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då var det mars. Vad tiden går fort när man har roligt. Allt flyter på, har förskjutit min biljett till... Juni, mina damer och herrar. Om flygbolaget hör av sig till mig och allt går som det ska landar jag i Göteborg den 21 juni. Anledningen, trivs som fan här faktiskt, vilket ni kanske märker. Jobbar på som vanligt, St Patricks Day på fredag, vilket kommer innebära mycket människor, alkohol och fest. Kul! Folk fyller år här varje vecka känns det som, i lördags firade vi Ilona och nu på lördag är det Sjors som firas.

Nu bjussas det på lite trevliga bilder från senaste tiden

Sabine idag, 16 grader CELSIUS idag

Jag chillar i soffan efter jobbet

Samuel Beckett bridge. Som man går över varje dag till och från jobbet

Grand Canal. Påväg från jobbet idag

Jag och Bauder.
Dennis och Bauder
Och jag och Bauder igen. I lördags alltihop, när vi firade Ilona

I väntan på bussen

En fika i solen i torsdags. Drömmigt väder, satt utan jacka.

Vi firade Ilona i onsdags förra veckan på hennes 21års-dag på jobbet. Riktiga festen var i lördags.

På väg till jobbet

På The Old Music Shop för en kaffe och scone, och lite skrivning i våra kalendrar

After work pint mitt i veckan med Sabine och Marie

På väg till jobbet för typ två veckor sen. Så fint

Diceys i söndags förra veckan. Rocio, Benjamin, Sabine och jag.

När vi däckar i min soffa och vaknar upp 05.30 efter utekväll.

Romans goodbyeparty, på McGowans i Phibsborough. Marie, Sabine och jag

Roxanne, Marie, Sabine och Charlotte en kort rast i solen

Marie, Niamh, Charlotte och Sabine

Här har vi lite från kamerarullen i min tele. Samt beskrivning, varit lite dålig på det det sista hehe. Just det. Vi fick varsin fin ros på jobbet som alla våra manliga kollegor hade anordnat på internationella kvinnodagen. Fint.

Likes

Comments

Ännu mer bilder från det senaste. Älskar att vara här. Två månade exakt idag till jag kommer hem... Eller....

Likes

Comments

Tjennnnaa.

Har varit i Edinburgh en vända med min lilla tysk. Kallt och ruggigt tyvärr, vi ville knappt vara utomhus för det var så kallt. Men trevligt hade vi det!

Likes

Comments


Idag blev jag så himla glad, en kollega utifrån ingenstans ba: Gud vad du lyser, jag har inte sett dig såhär glad sen jag började, du bara ler.


Rätt kommentar vid precis rätt tidpunkt. Tack. Sen är man ju en jävel på att ta emot kommentarer, så drog en klassisk undanmanöver att det bara är för att det var påfyllning på snacksen (?) applåder applåder tack.

.

.

Ni får för övrigt, ni tappra läsare (4 st), vänja er vid att det kommer vara fortsatt regelbunden uppdatering här, ca en gång i månaden om ni har tur. Näe, men livet kommer ju i mellan, typ hela tiden här. Vilket är helt fantastiskt skönt.

.

.

Okej. Uppdatering: Vad har hänt det senaste.

.

Jag har varit hemma över julen.

.

Jag har åkt tillbaka till Dublin, de första dagarna kan man stryka. I N G E N var här. Alla var hemma över julen, jag var helt ensam. Nej inte helt ensam, Roxanne, Sabine och några mer var ju här men Frida och Marie var inte här, solstrålarna. Mitt nyår innebar två öl och en shot och sen åkte man hem lite stabilt efter tolvslaget. Sen kom både Marie och Frida tillbaka så har haft några riktigt bra dagar.

.

Utgångar som vanligt. Igår gick vi till Howl at the Moon som ligger precis vid vårt jobb, och sen drog vi vidare till Diceys. I morgon blir det nog en tripp till The Church efter jobbet för att sedan avsluta på The George. Lördag ska vi göra en egen pubcrawl, Frida och hennes kompisar som är här och hälsar på, och Marie och hennes kompisar som också är här och hälsar på + ev Roxanne och övriga som vill hänga på.

.

Idag fick jag agera guide till Fridas kompisar som kom idag, haha, jag mötte dem utanför Fridas lägenhet för Frida jobbade, så fick jag låsa upp och ba "jaa här bor Frida" hahah. Lite roligt.

.

Szymon har bytt plats, så nu har man ingen ASrolig bordsgranne på jobbet längre.

.

Ida kommer hit om 2 v (?) rätta mig om jag har fel, typ veckan/helgen 17-23 eller ngt? Faktiskt jättekul att hon ska komma hit, en mycket god vän till mig är hon.

.


.

Godnatt hörni. Vi hörs i ett annat sekel

.

Likes

Comments

Hej på eer.


Nu sitter jag på flygplatsen i Dublin, på.väg.hem?!(???) Men bara för ett par dagar, åker tillbaka om en vecka igen. Har lite separationsångest angående detta, faktiskt.


Idag är det Maries födelsedag, är så ledsen att jag inte kan vara med henne när hon fyller år. Men igår var vi och käkade på Queen of Tarts efter jobbet, favvofiket här i Dublin. Jag gav henne julklapp och födelsedagspresent och jag ringde och sjöng för henne nu precis, hon får lida genom jobbdagen utan mig. Men hon har alla andra.


Är faktiskt riktigt glad över mitt jobb här, det är människor från hela världen jag jobbar tillsammans med. Och dessutom, har vi så jävla roligt, allihopa.En ekorre på flygplatsen i Dublin typ 3 timmar innan flyget ska lyfta

Likes

Comments

Jaha. Då var det tredje advent idag, nu sitter jag och Frida på en bar på ett hotell och planerar lite för kommande äventyr.... Hehe.


Mamma och pappa var ju här förra helgen, och vi hade det jättemysigt. Vi var ute i Howth, gick helt totalfel, vi skulle gått en cliffwalk typ men vi hamnade i bergen på en golfbana istället. Aja. Trevligt var det ändå. De åkte hem i söndags och denna veckan har jag haft en riktig krigarvecka. Haft mitt elvatimmars-pass på jobbet, vilket innebär att jag börjar 07, slutar 18. bästa. I torsdags hade vi en Christmas sweater day och secret santa, vilket var jätteroligt. Och efter det var det pubrunda med jobbet, som anordnas en gång i månaden. Slutade med att man kom hem tiden man vanligtvis brukar gå upp, för att sova någon timme och sedan åka tillbaka till jobbet. Samtidigt som Hade en tuff fredag med andra ord.


I går, lördags hahhahaha blev vi äggade. Jag gick till Frida för vi skulle in till stan, så går vi i typ 1 minut upp för gatan så kommer det ett jävla ägg flygande, det träffar oss inte som tur var men jag typ skriker samtidigt som jag gör mig redo för flykt "SPRING", Frida, kolugn ba neej. Då kommer ett till ägg flygande och träffar Frida i ryggen hahahaha. Så det bara rinner nedför hela ryggen, kommer på hennes väska. Och hon är så jävla bakis så hon ba "jag blev träffad". Hahahaha jag har skrattat åt detta hela dagen igår, och idag. Hahahaha.


Ska ändra inlägget senare så jag kan lägga in lite bilder.


Nu ska jag och Frida på julmarknad. Hej

Likes

Comments

Kort redigering, organiserar upp lite tidsmässigt här. Bilderna är ju i en enda röra


Belfast med Frida:

.

.

Promenad i Phoenix Park med Bauder

.

.

.

.

Bakistripp till Bray med Frida

.

.

.

.

↑ Full person

.

.

.

.

Här bakade jag och Marie chokladbollar. Första gången för henne. Hennes kommentarer: Wow your's are the exact same size, you are a pro. Och: hahahha. "WHAT, can you just buy them in Sweden?? You don't have to make them yourself??"

.

.

Sen var mannen Nickan F här en sväng. Trevligt som vanligt med den människan.

.

.

.

.

En bild på mig och Bauder när vi tar en liten rast från datorerna ute i solen.

.

.

.

.

Fortsättning med Nickan

.

.

.

.

Mannen Elin var också här.

.

.

.

.

En tripp till IKEA igen med Frida

.

.

Aa. Alltså ursäkta för denna röran bildmässigt. Verkligen i oordning. Ville egentligen bara kika in och säga tja, jag lever, jag äger. Typ så.


Nej, jag har varit väldigt upptagen det senaste då jag ju har haft besök här i tre veckor, först av Elin, sen kom Nicole och sen kom Jonathan och Keyvan. Så förra veckan och denna helgen som var var jag helt själv. Eller helt själv var jag inte heller, för jag och Frida åkte i lördags till Belfast och stannade där en natt. Jag kan ju bara säga, VILKEN STAD. Åker ni någon gång dit, åk på en Black Taxi Tour!!!! Bara gör det. Dessutom var vår guide helt fantastiskt bra. Fick hans visitkort, om man inte redan hunnit tappa bort det. Shouta om ni vill ha. Om någon har vägarna förbi så att säga.


Sen är det bara lite random bilder på bästa life man har här. Okända människan med lockigt hår som knådar chokladbollssmet är min kollega Marie, alltså man vill ju säga kompis, men vi jobbar tillsammans och har blivit jättebra vänner. Hon är från Tyskland.


Så skriver man "hon är från Tyskland" som att det är något sämre. Das ist nicht.


Sedan har jag och Frida varit i Bray och vandrat lite, med världens värsta bakfylla. Frida är den jag åkt på alla utflykter med. Konstigt ändå, att man klickar så jävla bra med vissa människor?? Shoutout Frida och Marie.


Och nu till helgen, kommer <3 mamma och pappa <3 som man har saknat dem. Vi ska alla trängas i mitt rum, kommer tvinga dem upp i min säng så jag kan få sova mellan dem. hehe. Man är ju ett litet barn.


Passenger kommer till Dublin helgen som kommer, har inte några biljetter men vad jag har hört!!!!!! kommer han spela på Grafton Street. Och jag vill verkligen se honom uppträda.


Nu skickar jag er via skärmen massa fantastiska kramar. OBS kommer hem över jul, och med min Dublin lifestyle blir det ingen lugn stund här inte. Ne skoja. Efter ett par månader här vill man ju knappt varken käka eller dricka ens vatten. Let's live the sober life 


Likes

Comments