HOZIER LANE & MELBOURNE CUP

Vädret svänger verkligen just nu, förra veckan var det 30+ grader och nu är det regnigt och runt 15. Helgen spenderades med kompisar och det har varit en långhelg denna veckan.
I lördags spenderades dagen på ett outlet men både jag och tjejerna va trötta så vi sa hejdå en stund och då åkte jag och Alma hem till hennes värdfamilj i Richmond och åt middag med dom och vilade upp oss för en utekväll. Det slutade regna och vi mötte upp lite kompisar ute och det hela blev en lyckad kväll. I söndags gick vi på museum och besökte Hozier Lane som typ är en street art/graffiti gata och det var verkligen coolt att se den.

I måndags hade jag killarna halva dagen då de var lediga från skolan och sedan var jag ledig på eftermiddagen och då åkte jag och träffade två kompisar i stan. Vi slutade upp på ett mysigt fik och satt där i några timmar innan jag tog tåget hemåt.

Igår var jag ledig eftersom det var Melbourne Cup. Det är en väldigt stor hästtävling och en röddag i den australienska kalendern vilket är lite sjukt haha. Det va en upplevelse, ganska dyrt men ändå kul när alla var så uppklädda. Nu blir det en kort vecka innan det är helg igen (dock verkar vädret va dåligt så blir nog ingen utflykt denna helgen heller)

Kram

Gillar

Kommentarer

Mamma
Mamma,
Vad kul att ni åkte dit! Fantastiskt att alla är lediga för en galopptävling
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229