Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår hade vi överrasknings fest för Lina, som jag och brudarna har planerat i minst två månader. Och det bästa var såklart att vi lyckades överraska henne, så jäklar bra. Hon blev såklart super glad och vem hade inte blivit det om alla ens vänner samlats för att fira ens födelsedag.
Överrasknings festen var hos mig och jag kan säga att det var första och sista festen här på ett bra tag. För att städa allt skit idag och igår kväll kan jag inte säga att det är super kul. Men nu är jag äntligen klar med städandet, eller inte riktigt ska bara dammsuga av mitt rum också sedan är det klart.
Snar ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite, men först ska jag kolla klart på första halvlek av finalen av allsvenskan, vilka ska ta hem guldet?? Jag håller på Norrköping!

Fler bilder kommer senare idag

​Fler och bättre bilder kommer senare idag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag ställde även min kära pojkvän upp för bloggen, då jag tog några foton på honom. Vi hade lite problem med ljuset idag, det är alltid svårt att fota när det är sol ute, men jag tycker att vi lyckades hyfsat bra ändå.
​Hälften av bilderna fick bli svartvita och hälften blev det bara lite skillnad på ljuset med, inte så mycket mer än så.

​TRÖJA - GRATTES    BYXOR - HM 

Likes

Comments

JACKA - NEW YORKER TRÖJA - BIKBOK BYXOR - GINA TRICOT

(Jackan är ett av gårdagens inköp)

Likes

Comments

Idag på förmiddagen åkte jag, Albert, mamma och Jesper till min syster för att hälsa på henne och Agnes. Så som ni kanske förstå så har min dag bestått av mest massor av lek, men vi har även hunnit med att käka och mysa också. Tycker verkligen det är så underbart mysigt med barn och speciellt med söta Agnes.  Jag fick även ta några bilder på denna sötnosen idag också. 

Ikväll väntas det lite städning, för brudarna kommer hit i morgon för att fira Lina lite som fyller år. 

Likes

Comments

Igår innan Albert kom hem till mig så hade jag gjort det lite mysigt på mitt rum. Startat PH, lagt upp choklad och mango i skålar, hällt upp dricka i glas och tänt lite ljus som gjorde det extra mysigt.
Så igår ikväll tillbringade jag min kväll på mitt rum med mys.

Likes

Comments

Likes

Comments

​Jag har haft tanken ett bra tag att börja lägga ut lite outfit´s på killkläder osv. För inte vet jag om det är några killar som läser min blogg och om det är det, så kanske det är lite kul för dem att få se lite kill outfit´s också. Så ska försöka ta så mycket bilder som möjligt på killar och lägga ut här, då jag kommer få ta Jesper min bror och Albert min pojkvän till hjälp mycket.

SKJORTA - HOLLISTER    JEANS - HM    SKOR - STADIUM 

Likes

Comments

Nouw Magazine