Just nu mår jag väldigt bra, försöker ta vara på varenda minut i livet o bara njuta av det jag har! Så himla många fina vänner och familjemedlemmar. De är verkligen bäst på alla sätt. Idag gick jag en långprommis med min finaste vän Wilma, @wilmasandell. Man pratar verkligen om allt mellan himmel och jord, underbart! Nu ska jag försöka få lite sömn i mig så jag orkar ta tag i plugget imorgon.. Många pussar och kramar från mig

All kärlek till dig min älskade vän, @linnsooderlund

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte varit aktiv på länge nu men har inte haft någon motivation eller ork alls, ska försöka komma igång igen!! Här har ni iallafall lite bilder från den tiden jag varit borta från bloggen.

Likes

Comments

Hur överlycklig tror ni inte jag blev när mamma kommer hem med favvomaten, rätt glad!! Gjorde så att dagen blev en 10/10😘

Likes

Comments

Saker som verkligen alltid finns i väskan är SOLGLASÖGON, EN BOK, HANDSKAR, PARFYM OCH MIN PLÅNBOK, det finns verkligen alltid med! Även fast jag typ aldrig läser och även om inte Sveriges väder är på topp finns det alltid med ett par BRILLS i väskan. Puss och Kram skumbanan

Likes

Comments

Kärlek! Idag tänkte jag skriva lite om mina tankar kring det, enligt mig är kärlek det bästa och sämsta som finns.
Det finns massor olika typer av kärlek. Vänskap, familj, förhållande, olycklig kärlek, långvarig kärlek och kortvarig kärlek. Att älska någon är det bästa som finns om det är besvarad kärlek från den andra men det absolut värsta som finns är när den inte är besvarad. Kärlek är så fruktansvärt jobbigt och hopplöst eftersom det inte är något ditt hjärta eller din hjärna kan styra över. Det suger, bokstavligen. När du är kär så kan du inte tänka klart, inte tänka på konsekvenser. Du kan inte styra över något för du är fast i en slags fantasivärd och allt är helt fantastiskt. Men när kärleken tas bort från ditt hjärta och din hjärna brister allt. Du vill ingenting annat än att aldrig mer vakna. Du vill bara skinka under jorden, det suger. Det är det värsta du kan va med om, enligt mig. Tror det är lika jobbigt att dumpa någon och att bli dumpad. Att dumpa någon är bland det värsta du kan göra. Du gråter, gråter och gråter för att du vill det bästa, men du kan aldrig styra över dina känslor. Du har krossat ett hjärta, det är verkligen hemskt på alla sätt. Vissa tror det inte alls är jobbigt att dumpa någon men det är en otroligt svår och jobbig sak. Att bli dumpad eller avvisad är det värsta som kan hända när du är kär. Du gråter i minuter, timmar, dygn och veckor. Det är otroligt jobbigt. Vi får helt enkelt tänka framåt, det blir alltid bättre även fast just då när det händer vill man bara försvinna ur marken. Tiden läker alla sår.

Att ha känslor för någon och få reda på att ej känslorna är besvarade är något fruktansvärt. Du känner dig som världens dåsigaste människa, du känner dig maktlös, dålig och är otillräcklig. Det suger, men vi vet alla att livet går vidare. Det gör verkligen det. Tiden läker verkligen alla sår.

Vi alla har perioder i livet då man är kär. Det är det värsta och bästa som finns. Vi alla kommer att ha perioder då vi ligger och gråter i timmar varje kväll, men vet ni vad? Det är helt okej, man måste få visa säg svag även fast man inte vill. Kom bara ihåg att det finns någon för just dig, någon gång kommer drömmen stå där och vänta på just dig. Människor är som två pusselbitar det finns alltid två som passar ihop, alltid.

Likes

Comments

Saker som absolut inte är okej enligt mig

1.
En sak jag verkligen blir irriterad på är människor som har byggt upp en uppfattning i huvudet, innan man lärt känna en person. Jag tycker jag hör allt för ofta olika kommentarer, åsikter och tankar kring andra personers utseende, gud vilken ful tröja, eller shit hur kan man bära de skorna till den där blusen? Är det okej att skapa negativa uppfattningar om en person innan man pratat med den? Enligt mig så är det inte alls okej. Alla ska få bära de kläderna de vill och se ut som dem själva vill och känner sig bekväma i. Jag har flera kompisar som inte klär sig som mig men jag är ju ändå vän med dem. Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla såg exakt likadana ut, eller hur?

2. Den andra saken är för bra självförtroende så det går över gränsen. Jag tycker att det är otroligt viktigt med ett bra självförtroende, du mår mycket bättre då. Men att ha ett så bra självförtroende att det går till den gränsen att trycka ner andra människor är inte okej. Det var det värsta jag visste när jag till exempel mötte någon på fotbollsplan, tjejer som klev in och trodde de ägde hela världen. Jag känner bara oj, oj lilla gumman. Har du fått för mycket luft? Jag tror oftast, inte alla lägen men att dem som har mest kaxig ton är dem som vill dölja sin osäkerhet. Bara för dem inte vill att folk ska märka deras osäkerhet.

3. Den tredje saken jag verkligen stör mig på är mobbare. Varför finns det ens mobbning. Jo för att de som mobbar är dem som är mest osäkra. Mobbarna vet ej vart dem ska få ut sin ilska och frustation. Så då känner dem att det tydligen är rätt att ta ut ilskan på helt oskyldiga människor. Det är det värsta som finns enligt mig, helt ärligt. Tycker att det har gått för långt, vågar inte vuxna säga till eller ser dom ej vad som pågår. Helt sjukt att man som person vill utsätta någon annan helt oskyldig för sådant skit. Blir du mobbad så är det jätteviktigt att du pratar om det. Prata med folk i din omgivning då dom kan stötta dig och försöka lösa problemet.

4. Den sista grejen jag verkligen kokar över när jag hör är läxor. Kan vi ta ett djupt andetag. Jag har inte så mycket att säga mer än att jag tycker det är sjukt att man har läxor utifrån allt annat man gör i skolan. Jag tycker att när man går 1/3 i skolan av sitt dygn så tycker jag inte att man ska behöva sitta hemma extra. Man mina personliga åsikter.

Likes

Comments

Bara säger o herregud vad snygga kapporna och koftorna är från Busnel. En riktigt drömkappa att få skulle det vara

Allihopa finns att köpa på Alla kappor hittar ni här i länken

Likes

Comments

En sak vi aldrig, aldrig, aldrig får glömma. Att acceptera sig själv i alla lägen är det viktigaste av allt, att acceptera ens tankar, åsikter, utseende och känslor. Vi alla som lever här i Sverige har rätt att tycka och tänka vad vi vill., vad vi vill. Låt oss tro på oss själv och acceptera oss själva, jätteviktigt verkligen. Våga stå upp för dig själv, va nöjd och acceptera hela du!

Likes

Comments