Tja tja bloggiz, hoppas alla mina fina läsare mår jra och att ni är taggade för julen!

Se nu till att ta en minut och lev i nuet och inte genom din skärm, kolla på din familj och uppskatta varenda medlem och att du får mat, tack över huvudet, (förhoppningsvis) mysigt sällskap, och plus i kanten ett par julklappar. Hur bra?

I Amerika firar man julen den 25, tror jag, jag är väldigt förvirrad över vilken dag som är Christmas Eve and Christmas Day, men Jag tror eve är 24 och day är 25, jag menar christmas eve = julafton och christmas day = jul dagen. Men jag vet ändå inte vad som är planerna, tror vi är hemma, träffar mormor och morfar, inte mina då men mina värd mormor och morfar. Så det ska bli mysigt, sen på juldagen är det nog lite större sällskap men jag vet inte.

Hoppas att ni njuter av den goda svenska maten på julbordet, och kom ihåg:
- rocka dig själv & var alltid trygg, M

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hey Hey bloggiz !<3
I onsdags fick vi jullov, fast för flertal elever var tisdag vår sista dag eftersom onsdagen var en halvdag så struntade dem att gå till skolan, including me ;)
Så dagen till ära åkte jag tillsammans med mina kompisar till stan för att införskaffa oss våra sista julklappar.

Och jag är verkligen såå tacksam för mina fina vänner här <3333

Hare göttttanzzz,
- rocka dig själv & va alltid trygg, M

Likes

Comments

HEYYY BOLGGIZ!
Gjorde en video idag tillsammans med Huck.
Vi var ensamma hemma idag, resterande familjemedlemmar var out of town, så jag fick verkligen leva livet som storasyster idag. Så mysigt iiih!
Vi har gjort massor av saker idag, bland annat kakor, och här är resultatet. Titta och njut,
Ha det fint
- rocka dig själv & va alltid trygg, M

Likes

Comments

Tjenixen bloggisen!
Var det någon som sa jullov? Oh Yeah!!!
Så igår spenderades kvällen framför spelbrädan tillsammans med min värdbror. Han e så rar, och det var bara så himla skönt att spela spel i verkligheten, att vara social lixom, inte bara stirra på telefonen hela tiden. You see?
Jag är bara så jäkla trött på att alltid ha ögonen klistrade på skärmen :/ vill inte kolla tillbaka på mitt år och se en skärm. Blä blä jag gör mitt bästa att använda telefonen så lite som möjligt :-)

Hoppas ni alla har en fin dag, idag ska jag in till stan och fixa dem sista julklapparna Yayz
- rockad ut själv och va alltid trygg, M

Likes

Comments

Tjenixen bloggisen!
Idag är jag hemma ifrån skolan tillsammans med min värdbror eftersom vi båda har fångat varsin förkylning. Men på onsdag får vi jullov, tjoho, snart julafton också men jag har inte köpt alla julklappar än... ops :-)
Och igår bokade vi våran tripp till DisneyWorld, det ska bli så kul, wihoooo!
Ha det gött,
- rocka dig själv & va alltid trygg, M

Likes

Comments

Tjenixen bloggisen!
Hur står det till? Jodå jag lever tack som frågar xpPpP
Alla vet ju att man måste ta ett break från vad man håller på med lite då och då, och sån bara händer, det är inget man planerar. Och att ständigt vara stressad över att uppdatera familjen, bloggen, insta, snapchat, youtube, osv kommer ju att resultera i att jag helt plötsligt befinner mig i Sverige utan att ha varit medveten om vad som hände under mina månader i staterna. Så därför, tyvärr, så var det bloggen som fick ta en paus men nu har jag laddat upp med en massor av energi och jag är redo att ta bloggvärlden med STORM! Okej nej men im back :-)

Likes

Comments

Dethär med att hålla bloggen levande är redigt svårt... hmmm

Är kommer en kort update från den senaste veckan:

Monday- school
Tuesday- school, sleepover with Brooke, Katie & Sicily. And of course Anna.
Wednesday- no school (hurricane Harvey causes floods and school don't want us to be out driving) bought donuts for breakfast, lol
Thursday- still no school, studied
Friday- back to school, went out eating with Anna and Huck, me and Anna went to a football game, afterwards we went to the movies and watched Annabelle 2.
Saturday- made some banana bread w/ host mama, went to Alexandria with Anna, we had dinner at "Hana's" - a restaurant where they cook the food I from of you. So cool! Then we went to a book store and I bought two books. "
The perks of being a wallflower" & "The third twin".
Sunday- church

Likes

Comments

Monday off and we spent the day in town.
I måndags var skolan inställd pga att det var eclipse och då åkte jag, Anna, Katie, Brooke & Sicily in till Alexandria och åt middag, shoppade, spelade laserdome och hade en allmänt bra dag!

Eclipsen däremot var lite av en besvikelse men jag såg ändå och jag är sååå tacksam och jag var så glad hela dagen. Tycker det är mega häftigt !!

Hoppas ni mår fint, kramiz // M

Likes

Comments

Som titeln lyder är jag lite små rädd för min skola, Hahahah.

Är som tur inte livrädd men man håller sig gärna undan från att göra fel. Tillexempel första dagen, då blev jag tillsagd att jag hade för många örhängen, tredje dagen så var det fel på mina byxor. Bakfickan får inte vara på utsidan av shortsen så tjololo där slänger vi ett par shorts... aaarrrghhh blir så arg, VARFÖR??!!
Skolan har uniform och utöver den är det en klädkod, sedan är detta en privatskola, en väldigt bra privatskola som har vunnit priser osv. Så det kanske går hand i hand men jag går på helspänn hela tiden.

Helgen som passerade var lugn, Anna jobbade, jag pluggade lite (du hörde rätt, en dag och 66 biologi "glosor"), vi åkte till stan och kollade bio, Girls Trip #recomend !!!
måndag - fredag ringer klockan 5:45 am och det är dags för skola, sedan kommer man hem är trött efter att haft intensiva lektioner den ena efter den andra, och sätter sig och pluggar. Som hemma ungefär, välkommen till rutinerna Maja. Tack :-)

Så med det sagt, lite klagomål men mår ändå prima och trivs fortfarande enastående! Godnatt // M

Likes

Comments