Hur gick det?

Den 3 juli i somras skrev jag en sommar bucketlist som jag sedan helt och hållet glömde bort... Men när jag häromdagen letade efter några bilder så kom jag över det inlägget och jag tänkte att jag skulle berätta för er hur det gick, bättre sent än aldrig tänker jag. Om ni vill läsa bucketlist inlägget hittar ni det HÄR .

Min bucketlist för sommaren var alltså:

1. Åka till stranden. Jag inser också att det kan låta väldigt lamt, men helt ärligt så tror jag inte att jag var vid stranden en enda gång förra sommaren så det är någonting jag väldigt gärna vill göra i år. Det måste inte vara att åka dit och sola och bada en hel dag utan tänk er att åka till stranden en kväll och äta picknick, hur mysigt? Så mysigt!

Vilket jag också gjorde! Dock bara en gång på hela sommaren men den gången vi var där var det väldigt mysigt!

2. Träna 3-4 gånger i veckan. Egentligen så är det kanske inte superbra att sätta upp ett sådant mål en period då jag ska jobba så mycket som jag faktiskt ska. Men jag tänker att man kan utnyttja kvällarna också är det mycket roligare att träna utomhus, Och med träning så menar inte jag fullt ös medvetslös varenda gång utan även promenader och pilates pass. En go blandning helt enkelt!

Träningen gick sådär bra, jag är duktig i några veckor och sedan så skiter det sig. Precis som det har varit nu i höst. Jag har varit duktig och tränat flera dagar i veckan i några veckor och sedan missar jag någon gång och då har jag svårt att komma tillbaka in i träningsrutin igen.

3. Hitta en lägenhet. Just nu befinner jag mig i läget där jag går och väntar på antagningsbeskedet till universiteten till hösten och om det går som jag har tänkt ska jag även flytta hemifrån efter sommaren. Men jag känner också att även om jag inte börjar plugga så vill jag ha ett eget boende, så att hitta en lägenhet någon gång under sommaren hade varit fantastiskt roligt!

Lägenhet hittade och det är faktiskt i den jag befinner mig just nu. Visst det har och är väldigt jobbigt i perioder men jag hittade i alla fall en väldigt bra lägenhet som räcker gott och väl till mina behov just nu.

4. Åka på en roadtrip. Det behöver inte vara en särskilt lång roadtrip men jag tycker väldigt mycket om att åka bil så det hade varit väldigt roligt att åka på en liten tripp tillsammans med människor som man tycker mycket om.

Men halvt om halvt kan man väl säga att jag var på en hel del mini roadtrips i somras, den blev en runda till Göteborg och sedan väldigt många kvällsrundor med Lucas och Calle. Så jag kan nästan bocka av den.

5. Läsa böcker. Jag har som årsmål att läsa 15 böcker i år. Än så länge har jag bara läst 5... Men det är någonting alldeles speciellt med att läsa så därför tänker jag att jag nu under sommaren skulle vilja försöka läsa åtminstone 3 böcker. Måste kanske börja med att hitta en bok jag vill läsa.

Att läsa böcker misslyckades jag totalt med. Jag läste tre böcker den veckan vi var på Korfu men sedan dess har jag inte läst en hel bok och sedan nu när skolan har börjat i höst så läser jag för tillfället bara kurslitteratur.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229