En öppen dagbok, gbg flytt och vaccin

Hej på er, tiden bara rasslar förbi. Saknar att blogga kontinuerligt men tiden har inte funnits alls det senaste månaderna. Varit i en stressfylld bubbla av allt från min student till nytt jobb och jag ska inte säga att den bubblan är över och borta än. Det känns lite som att jag alltid tittar in här när jag har något på hjärtat, roliga som tråkiga tankar som behöver ventileras. Men det är ju lite det en blogg är till för, en öppen dagbok, och så får det vara helt enkelt.

En kort kort life update så jobbar jag nu under sommaren måndag-fredag, fullt upp i att leta lägenhet och jobb i Göteborg samtidigt som jag försöker njuta en gnutta av sommaren när jag är ledig. Jag har absolut inte det stressigaste livet, men jag känner ändå av att jag fortfarande inte känner mig helt tillfreds med allt runt omkring mig. Det släpper förhoppningsvis när flyttlassen går mot Gbg skulle jag tro. Kanske en gnutta stressad över att lämna både familj och vänner i Norrköping också, men samtidigt vet jag att Göteborg är rätt ställe för mig. Men mer om allt det här en annan gång, skulle hålla mig kort..haha.

Mina redan två stammishak i gbg, brogyllen och trädgårdsföreningen.

Något annat som ligger som en stor sten över hela kroppen just är vaccin sprutan.. är så tacksam att jag äntligen ska få ta den och att Sverige faktiskt erbjuder gratis vaccin. Men min spruträdsla är snäppet lika högt att jag skulle kunna hoppa sprutan. Nu ska jag absolut inte göra det, men ni kanske förstår nivån.. Jag tror folk tror att jag överdriver när jag berättar hur orolig över sprutan jag är, medans jag varit orolig och haft en klump i magen sen jag hörde att de skulle tas spruta. Har ni tagit vaccinet? Hur upplevde ni första dosen? berätta gärna!! På torsdag har vilket fall som helst jag och min kille bokade tider för vaccin. Försöker peppa mig själv nu varje dag ihop om att jag inte svimmar eller gör det till en stor grej på Torsdag. KRAM på er!

Gillar

3 senaste insta posts:

Det betyder så mycket att ni skriver så fina saker till mig och supportar mig med så mycket kärlek på instagram hela tiden, det får ni gärna fortsätta med hihi, men TACK hörrni verkligen. Ni som inte hittat dit än, här kommer en liten länk till min instagram HÄR

Favvo brekkkiie i Gbg, en köpp cappuccino och en croissant, de ni, HÄR. Har ni som bor i Gbg något favorit ställe att äta frukost på? Jo just det, jag älskar brogyllen också!

Snart tröttnar ni väll på bilder på mig i en svart kavaj-outfit 😆 ska ta på mig något annat inför nästa post.. HÄR

Oops.. ännu en svart kavaj-outfit haha! med andra ord min everyday look ✌️😆✌️HÄR och så en magisk bild på solnedgången HÄR.

Gillar

Kiehl's räddar min hy

Hår och sminkInnehåller affiliate-länkar

Vill börja med att säga att detta inlägg är helt obetalt, bara genuina tips ifrån mig.

Jag har testat så många olika produkter för att få bukt på, ska inte säga problemhy för det finns människor som har det mycket värre än mig, men en hormonell obalans just nu skulle man kunna säga. Nu funkar ju tyvärr inte alla produkter lika på alla.. men men men jag vill ändå visa er dessa produkter som jag tycker är magiska. Aldrig har jag känt mig så fräsch och ren efter en hudvårdsrutin ever.

Börja med att tvätta bort allt smink med Kiehl's (alla produkter är ifrån Kiehl's) Ultra Facial Cleanser som får mig att känna mig sådär extra extra ren och fräsch.

Där efter går jag in med en bomullspad och Calendula Herbal Extract Toner som inte alls torkar ut som jag kan tycka att många andra toners gör.

Ett nytt steg i min hudvårdsrutin som jag aldrig tidigare haft innan jag började med dessa produkter är en ögonkräm, Creamy Eye Treatment with Avocado , som jag med ringfingret försiktigt duttar på under ögonen.

Till mitt favorit serum i hela vida världen, Vital Skin-strengthening Super Serum som bland annat stärker hud som utsätts för solskador, föroreningar, stress, sömnbrist, kost-och temperaturförändringar. Verkligen en favorit produkt i min hudvård.

Midnight Recovery Concentrate använder jag bara på kvällen, men det går såklart lika bra att använda den på morgonen också. Den får ens hy att verkligen kännas fastare och ger ett lyster när du vaknar på morgonen. Älskar denna produkt.

Mitt sista steg är den fantastiska Ultra Facial Cream som ger ens hy så otroligt mycket fukt, det gillar vi ju, fukt fukt fukt. Den fungerar också som både dag och nattkräm vilket jag tycker är superskönt och slippa att ha två krämer. Psst även deras bästsäljande kundfavorit.

Jag har aldrig tidigare känt mig så fräsch och ren efter en hudvårds rutin som jag gör med dessa produkter. Som jag skrev innan, detta är bara ett stort genuint tips från mig till er ifall ni också kanske är lite lost i vilka ''hudvårdsprodukter'' som är bra, precis lite som jag var innan jag hittade dessa.

Sen finns det massa fler produkter på deras hemsida som funkar för olika hudtyper. O just det jag använder också deras Buttermask For Lips morgon och kväll som är så så bra mot mina torra läppar. Det var nog allt. Har ni några hudvårdsfavoriter?? dela gärna med er.

Gillar