Camille Brinch

Sindsygt fed ring i sølv, som kunne se enormt nice ud med andre mndre ringe, men også bare hvis den var alene! Den koster fra 300-1000 kroner - Kommer an på størrelsen af ringen selvfølgelig.


LINE&JO

Virkelig en fin ring igen i sølv men denne gang med en form for ring med nogle "sten" i, udenom en blank plade. Den koster 1.500 kroner på deres hjemmeside.
Maria Black

Blev forelsket i denne ring lige da jeg så den! Den kan både fåes i denne her "blanding" af guld og sølv, men også i fuld guld og i fuld sølv, men foretrækker helt klart selv denne version af den. Den koster 900 kroner hvilket ikke er så galt igen!

Esty

Ring fra mærket "Esty" tror jeg - er dog ikke sikker for kender hverken til siden eller mærket, men syntes dog at ringen er super fed. Den er ret speciel, men der er noget over den som er ret fedt synes jeg. Den koster 475,5 kroner.

Alex Monroe

Enormt flot ring, igen fra et mærke jeg ikke kender til, men har læst mig frem til, at det er lavet af Alex Monroe som har designet og lavet smykker i over 25 år og, at hans smykker er inspireret af naturen. Ringen til venstre koster ca. 1568,90 kroner.


Alex Monroe

Ringen til højre er lidt i samme stil (også fra samme mærke) hvis vi kigger på formen, men er også bare super elegant. Den er en smule billiger og ligger på de 1307,42 kroner.

- Begge ringe kan også fåes i sølv;D

Julie Sandlau


Den sidste ring hedder Sweet Pea Ring og er fra Julie Sandlau. Den koster 950 kroner og findes i mange forskellige farver + man kan få armbånd i samme model. Ringen i sig selv er meget elegant og en man kan have på til alle lejligheder!


HÅBER DET KUNNE GIVE LIDT INSPIRATION :-*

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Jeg vil lige dele det her "sæt" fra Zara!

Da jeg var inde på Zara´s hjemmeside faldt jeg over nogle ok fede ting, og her er nogle at tingene.

Først og fremmest elsker jeg skjorten og har længe været på udkig efter en som den, så den må jeg helt klart skaffe! Dernæst fandt jeg bukserne som ser vildt lækre ud, men sammentidigt lidt en "dare" for mig at bære haha. Men jeg tænkte bare at skjorten udover bukserne på en sommeraften eller noget andet vil være herre nice! For ikke at gøre det sådan alt for kedeligt og basic fandt jeg øreringene som vil være cool nok til resten, men også bare generelt til at peppe noget andet lidt mere op. "Skoene" er bare sjove og jeg tror også de vil se ok fedt ud sammen med det andet! Tilsidst er der solbrillerne som også bare er lidt for sjovt, men synes fæktisk at de er ok nice og anderledes, og igen vil de være passende til det her outfit.


Likes

Comments

Hey, jeg vil lige kort fortælle hvad jeg har lavet idag.

Idag var sidste dag af min vinterferie - super mega nedern, men sådan er det.

Jeg sov ved min veninde Sofie igår sammen med en af mine andre veninder som også hedder Sofie, så derfor vågnede jeg i morges op hjemme hos hende, haha. Men ihvertfald blev vi vækket ved 9.30-10.00 tiden, fordi de skulle til håndboldtræning (jeg går ikke til noget, men har førhen gået til dans i mange år), og derfor cyklede jeg allerede hjem klokken ca. 10.20.

Jeg kom hjem og kiggede lidt på insta hvor jeg så fandt nogle ret cool billeder som jeg gemte fordi de var enten inspirerende eller bare seje - det er dem der er ovenfor:D

Ved 13.00-14.00 tiden tog jeg hjem til min veninde Ulle/Ulrikke, som kom hjem fra skiferie i nat eller igår nat eller hvad man nu siger. Vi snakkede for det meste, men vi lavede også noget lemonade og skrallede noget pomelo som vi tog op på hendes værelse mens vi lå og så youtube og snakkede. Det var sygt hyggeligt at se hende igen, fordi vi plejer at være sammen sådan sygt ofte og nu var det en uge siden sidst, så det var godt lige at sige hej igen hehe.

Jeg tog hjem ved 19.00 tiden og spiste med min mor, hvorefter jeg gik i bad og så noget sjit happens. Jeg har ellers ikke lavet så meget idag udover det, men imorgen skal jeg ind til byen med Ulle hvor vi bla. skal i PRAG og se om vi kan finde nogle fede ting;))

Men det var det jeg brugte min sidste ferie-dag på for denne gang<3

Likes

Comments

Først og fremmest glæder jeg mig bare til, at vinteren er ovre og foråret så begynder! Slut med lorte minus grader (forhåbenligt) og mørke - glæder mig bare til nogle lysere og "længere" dage! Det der med ikke at få fri fra skole også nå at være hjemme i en time også er det bare mørkt, bliver lækkert nok! Så glæder jeg mig til at komme til konfirmationer og se personen blive fejret, og til at se dem i deres fine tøj osv.

Men mest af alt glæder jeg mig til Juni-Juli-August!

Allerede mandag d. 5 juni klokken 15:30 skal jeg (og super mange andre) til Justin Bieber koncert (for 3. gang haha) i Jydsk væddeløbsbane i Aarhus C - Det bliver så hyggeligt og det ser jeg sku frem til!

Så glæder jeg mig enormt enormt meget til sommer - sommerferie!!! Ugen op til sommerferien skal hele min årgang til Norge og lave nogle forskellige ting der (ærligt ved jeg ikke helt hvad der skal foregå haha, men det skal nok blive hyggeligt). Når den uge er omme og sommerferien endelig rammer, bliver det så herrens fedt!

Jeg ved ikke hvorfor, men i år ser jeg bare så mega meget frem til den ferie mere end før ahaha, og jeg kan simpelthen ikke vente til den skal begynde! Altså jeg glæder mig så meget, at min veninde og jeg endda allerede har lagt planer og mål for ferien - hvis de ting bliver opnået skal det nok blive en fed ferie! Jeg glæder mig til stranden, ikke bare om dagen men også aftnerne på stranden! Jeg glæder mig til byen og nu hvor vi er blevet kåret som kultur-by, skal der nok ske fede ting! Jeg glæder mig til ikke at skulle i skole, til at være sammen med venner, ja jeg glæder mig bare til ALT ved den ferie, men dog glæder jeg mig ikke til den er slut!

Når ferien så er slut - ): er der heldigvis næsten en hel måned tilbage af sommeren! endnu ved jeg ikke hvad der skal ske i den måned, men der skal nok ske nogle sjove nok ting alligevel. Nogle har jo også været ude at rejse i ferien - sikkert nogle i flere uger (ved ikke om jeg skal på ferie endnu), og derfor bliver der jo næsten nødt til at ske noget udenfor ferien for at de også kan "være med" haha. Ej men det jeg mener er bare at der nok skal ske fede og sjove ting i den måned også.

Så kommer der efteråret og det er lidt nogle triste måneder, men igen, skal det nok blive sjovt! Når efteråret er slut kommer der vinter og der ser jeg nok bare frem til min fødselsdag i december og til juleaften, også tilsidst nytårsaften!


Alt i alt skal 2017 nok blive et godt og fedt år fyldt med minder - ting at se tilbage på. Jeg glæder mig, hvis jeg ikke fik sagt det hah!!
Likes

Comments

Contains affiliate links

De her ting er jeg sindsygt forelsket i!

Bukserne er så vildt fede og ser bare herre cool ud, plus til sommer vil de være SÅ fede med en hvid tee. Ringen er dsv monster dyr, men er bare mega fed og anderledes! Trøjen vil være brugbar hele året rundt, men igen vil den være lækker til sommer:D Cremen er bare god og lysekronen er ikke lige præcist den der, men generelt vil jeg gerne have en!

Likes

Comments

Igår da min veninde og jeg cyklede ind til byen faldt vi over PRAG, som er en genbrugsbutik. Vi fandt så de her vold fede, men også underlige-halv grimme øreringe som jeg bare lige ville dele. Der var en helt masse forskellige slags farver og former, men ihvertfald er jeg helt vilde med dem som jeg endte med at vælge og vil gerne have mange flere!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Er så vild med det her orange jakkesæt og kunne lige forestille mig hvor monster fedt det vil se ud til sommer med nogle vildt fede solbriller. Jakkesættet er fra en hjemmeside der hedder Fashiola.dk (kender den ikke selv, men fandt hvad jeg ledte efter haha) og sandalerne er fra Givenchy men kan købes på hjemmesiden Net-a-porter.com. Man kan self have sættet på sammen, men bukserne ville også bare være fede sammen med en hvid t-shirt og nogle sneakers, hvis man nu ikke er så meget for sandaler! Personligt synes jeg, at fødder er klamme og vil hellere end gerne undgå at vise dem haha - så foretrækker selv lukkede sko, men disse sandaler er bare skide lækre!

God dag

Likes

Comments

Idag vil jeg dele min billede væg med jer! I noget tid har jeg "arbejdet" med denne væg, efter jeg så et billede på instagram med en der lignede. Jeg er blevet ok tilfreds med den, og syntes egentligt den er endt ud med at være cool nok, haha. Jeg har forsøgt at tage nogle billeder op ad nogle minder, eller ting jeg syntes er flotte/inspirerende, og med det som udgangspunkt er det gået ret godt. Nogle af billederne er mine egne, og andre er fundet på pinterest eller andre steder, fx er et par af dem postkort og polarid billeder.

Det hænger i ved siden af mit spejl, og det er ok en af mine yndlingsting på mit værelse!

God dag

Likes

Comments